بازگشت Tony Hawk به دنياي بازي ها

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
tony-hawk.jpg

بعد از فروش بسيار كم نسخه ي قبلي از سري بازي هاي Tony Hawk كمپاني Activision گفته بود تا اطلاع ثانوي خبري از بازي هاي Tony نيست. اما Tony در Twit-ter خود خبر از رونمايي بازي جديد خود را در VGA داد.

"در روز يكشنبه عنوان جديد خودم رو رونمايي ميكنم ، در همان روزي كه مراسم Spike Video Game Awards برگزار خواهد شد ، تصادفي بوده؟ من اينطور فكر نميكنم"

به نظر ماهم تصادفي در كار نيست ، يعني امكان اينكه سري بازي هاي Tony Hawk به روز هاي اوج خود بازگردد هست يا خير؟
به دليل فروش بسيار كم سال 2011 سالي بود كه اين عنوان در بين بازي ها ويدئويي وجود نداشت.

• Like
Reactions: mahi58
کلاً همه ی نسخه هاشو تا Proving Ground بازی کردم. عاشق سری بازی های Tony Hawk هستم و رسماً میگم تو سبکه خودش بی نظیره :دی

اون اوایل همه میرفتن واسه Gow کنسول می خریدن، من واسه Project 8 :دی

بازی جدید میده فقط خیر سرش واسه PC هم بده.

Skate الان بهتر از Tony Hawk شده. یادش بخیر اون زمان دوران پی اس 1 خیلی حال میداد یه بار یادمه رفتیم با مدرسه اردو یه سری پول اضافه اومد رفتش یکی از شماره هاش رو گرفتم تا 3 ماه سرگرم بودم :)):دی!

نسل قبل كه كولاك بود ، من زندگي ميكردم با توني. اين نسل هم يكي دوتاي اولش خوب Project8 رو 360 هم بود به صورت HD خيلي حال ميداد. اما Proving Ground ديگه شورشو در آورده بود از بس به غير از مسائل اسكيت گيرداده بود ، دوربين و عكس و ....

اگر فروشش کم بوده که الان سازنده هاش باید توی Suffer Chamber اکتیویژن باشند که!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

نظر شخصی: هیچ وقت با بازی هاش حال نکردم. مثل خیلی از بازی های Sport دیگه خسته کننده بودند و سخت می شد یادشون گرفت...

به امید روزی که یه همچین خبری رو همین شرکت برای سری بازی Guitar Hero بده !!!

Tony Hawk تا قبل Skate بی نظیر بود ، ولی از وقتی که Skate اومده ، حرفی برای گفتن نداره

مطمئنن وقتی نسخه ی قبلی بازی که از نطر امتیازها آشغالی بیش نبود، باید 1-2 سال ازش خبری نباشه.
چون بازی که حتی موفق شده بود نسخه های قبلیش نمره کامل 10 رو از سایت گیم اسپات بگیره به چنین ذلتی افتاده بود. امیدوارم این سری به دوران اوج خودش برگرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or