شایعه بازگشت Solid Sake به متال گیر بعدی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
مجله IG در شماره جولای خود مصاحبه ای را با Hideo Kojima ترتیب داده است که کوجیما در این مصاحبه بیان کرده است که Solid Snake در

قسمت بعدی Metal Gear Solid باز خواهد گشت.

metalgear2_1024-600-512x300.jpg

براساس این مجله فرانسوی کوجیما گفته است: "دو چیز را می توانم در مورد Metal Gear Solid 5 به شما بگم: 1. در این بازی سوالات بسیاری

در مورد نفوذ و جاسوسی وجود خواهد داشت. 2. مردم (گیمران) را متقاعد می کند تا مانند بازی گذشته آن را دوست داشته باشند. "

"من ایده ی social interactions (روابط و تعاملات اجتماعی) در بازی Deus Ex: Human Revolution را دوست دارم, اما خواهیم دید. بنابراین بهتر

است که ما همدیگر را ملاقات کنیم وقتی که زمان صحبت کردن در مورد Metal Gear Solid 5 نزدیک شده است."

کوجیما همچنین در این مصاحبه افزوده است: "Metal Gear Solid 5 با نسخه جدید و ارتقا یافته FOX Engine ساخته خواهد شد, و اینکه بازی

Metal Gear Rising: Revengeance هیچ وقت ادعا نکرده است که یک Metal Gear Solid است. و یا اینکه در مورد Snake باشد. این عنوان یک

spin off است که تلاش می کند چیزی متفاوت را به نمایش بگذارد." او ادامه می دهد: " کار ما هنوز با Solid Snake به اتمام نرسیده است با

وجود اینکه من میخواستم کار او در پایان Guns of the Patriots (عنوان چهارم) تمام شود. (بمیرد)

البته این خبر به دلایل زیادی "شایعه" است: کونامی هر گونه اظهار نظری در این مورد را رد کرده است; وب سایت مجله IG هیچ گونه اطلاعاتی

را در مورد مصاحبه با کوجیما در ماه جولای این مجله ارجاع نداده است و ...

منبع

همه حس شوخ طبعیشون گل کرده انگار. بعد از Tactical Grandpa Action بنده (:دی) یکی توئیت کرده Tactical wheelchair Action =)).
من که از هر Metal Gearـی استقابل میکنم ژانرش ام برام مهم نیست اون اخرشم میخواد Solid باشه Liquid باشه ... چه میدونم Gas باشه، هیچ فرقی نمیکنه :دی.
الان میشه برتری های MGS1 نسبت به MGS4 رو بگی؟
Sniper Wolf Gray Fox Raven Psycho Mantis درکل بهترین boss ها و boss fight های سری رو داشت. گیم‌پلی طولانی و نسبتاً غیر خطی. مرگ حماسی Gray Fox + تراژدی Sniper Wolf و بگ گراند استوریشون. گیم‌پلیش پیچیده و جالبیم داشت اون زمان.
Remake کردن MGS به اندازه ساخت یه MGS ـه شماره دار جواب میده. چیش از اون FF 7 کمتره؟ :دی.

همه حس شوخ طبعیشون گل کرده انگار. بعد از Tactical Grandpa Action بنده (:دی) یکی توئیت کرده Tactical wheelchair Action =)).
من که از هر Metal Gearـی استقابل میکنم ژانرش ام برام مهم نیست اون اخرشم میخواد Solid باشه Liquid باشه ... چه میدونم Gas باشه، هیچ فرقی نمیکنه :دی.

Sniper Wolf Gray Fox Raven Psycho Mantis درکل بهترین boss ها و boss fight های سری رو داشت. گیم‌پلی طولانی و نسبتاً غیر خطی. مرگ حماسی Gray Fox + تراژدی Sniper Wolf و بگ گراند استوریشون. گیم‌پلیش پیچیده و جالبیم داشت اون زمان.
Remake کردن MGS به اندازه ساخت یه MGS ـه شماره دار جواب میده. چیش از اون FF 7 کمتره؟ :دی.
موافقم
اصلا همین که اکثر شخصیت های شماره 1 round character هستن خودش کافیه تا به داستان پردازی بازی پی برد

جدي نگير سينا جان الان براي تريپ نوستالوژي و خفن بودن نسخه هاي قديمي هميشه بهتر هست !! هيلو فقط شماره 1 ، فيفا فقط شماره 1 ، جي تي اي فقط شماره 1 و الي اخر .

فردا پس فردا يكي اومد گفته نسخه fifa 12 چه برتري به نسخه اول فيفا داشت ناراحت نشيد.
جالبه الان یکی بیاد بگه متالگیر رایزینگ خیلی قشنگه میگن یارو نوبِ تا حالا متالگیر ندیده
یکی میگه شماره اول خوبه میگن جو نوستالژی گرفتَش !!
اصلا فیلمی هستن این اعضای بازی سنتر، همواره باید یه چیزی از دهان بیاد بیرون، سکوت کردن گناه کبیرست !! :sad:

شما كه در اين سري بسيار پرو هستيد به من بگيد چه شباهتي بين سري Metal Gear Rising با Metal Gear Solid هست ؟؟؟

اره ديگه اين نوع پست دادن كه بيايم بگيم هميشه فقط شماره اول خوب بوده و بس همين هدف رو ميرسونه كه من الان تو نوستالوژي گير كردم و خدا هم بياد شماره بعدي رو بسازه هيچي شماره اول نميشه ..... ( جالبه اين بازي كه داريم در موردش حرف ميزنيم ميانگين امتياز ها و نظرات در رابطه بازي از طرف منتقد ها بهترين نسخه بوده !! جالبه ! )

همون قدر كه سكوت براي شماه گناه كبيره هست براي بنده هم هست .

آخرین ویرایش:
جالبه الان یکی بیاد بگه متالگیر رایزینگ خیلی قشنگه میگن یارو نوبِ تا حالا متالگیر ندیده
یکی میگه شماره اول خوبه میگن جو نوستالژی گرفتَش !!
اصلا فیلمی هستن این اعضای بازی سنتر، همواره باید یه چیزی از دهان بیاد بیرون، سکوت کردن گناه کبیرست !! :sad:

هر کس یک سلیقه ای داره و دوست داره اون رو به ملت تحمیل کنه مثلا من خودم نسخه های ابتدای MGS رو ترجیح میدم اما از ترس یک سری از دوستان سکوت اختیار می کنیم..

برام یه سوال پیش اومده که اگه متال گیر 5 برای pc و xbox 360 منتشر نشه پس ما کی شاهد یه بازی با موتورپایه ارتقا یافته FOX Engine روی این دو تا پلتفرم در نسل حاضر خواهیم بود؟با این تفاسیر حداقل میشه یه احتمالی داد که این بازی بر روی این دو پلتفرم هم منتشر بشه.تازه الان بیشتر کمپانی ها و استدیوهای بازی سازی دنبال فروش بالا هستند و کنامی هم استثنا نیست.

شما كه در اين سري بسيار پرو هستيد به من بگيد چه شباهتي بين سري Metal Gear Rising با Metal Gear Solid هست ؟؟؟

اره ديگه اين نوع پست دادن كه بيايم بگيم هميشه فقط شماره اول خوب بوده و بس همين هدف رو ميرسونه كه من الان تو نوستالوژي گير كردم و خدا هم بياد شماره بعدي رو بسازه هيچي شماره اول نميشه ..... ( جالبه اين بازي كه داريم در موردش حرف ميزنيم ميانگين امتياز ها و نظرات در رابطه بازي از طرف منتقد ها بهترين نسخه بوده !! جالبه ! )

همون قدر كه سكوت براي شماه گناه كبيره هست براي بنده هم هست .
قبلا گفتم، بازم میگم:
بحث سر بهتر بودن متالگیر 1 از 4 نیست
بحث سر ضعیفتر بودن 4 از همه شماره های دیگست !
شما خودت برگشتی گفتی: من شماره دوم رو فقط بخاطر داستانش تموم کردم، پس مشخصه درک درستی از گیم پلی سری کلاسیک متالگیر نداری که گیم پلی شماره 4 واست شده بُت و داری میپرستیش !!
کامنت 26 رو بخون شاید چیزی دستگیرت شد.
end of the story.

کوروش جان لطفا شما خودت رو خسته نکن ولشون کن هر کی عقاید خودش رو داره که برای خودش محترمه کسی

وادار نکرده کسی رو هدایت کنید ... این یه امر ــه دلخواه ــه

من خودم کلا با سری متال زندگی می کنم مخصوصا 4 ... ولی نمی تونم نظر بدم مگر اینکه واقعا چیزی تو چنته داشته باشم !
مسئله اینجاست که من 15 خط توضیح دادم، بعد طرف میاد میگه نه امتیازاتش بالاست پس بهتره :))
معموله که من قرار نیست کسی رو هدایت کنم !
هر کسی شماره های بازی رو درست در زمان رلیز اصلی بازی کرده باشه میفهمه من چی میگم

آخرین ویرایش:
قبلا گفتم، بازم میگم:
شما خودت برگشتی گفتی: من شماره دوم رو فقط بخاطر داستانش تموم کردم، پس مشخصه درک درستی از گیم پلی سری کلاسیک متالگیر نداری که گیم پلی شماره 4 واست شده بُت و داری میپرستیش !!
end of the story.

کوروش جان لطفا شما خودت رو خسته نکن ولشون کن هر کی عقاید خودش رو داره که برای خودش محترمه کسی

وادار نکرده کسی رو هدایت کنید ... این یه امر ــه دلخواه ــه

من خودم کلا با سری متال زندگی می کنم مخصوصا 4 ... ولی نمی تونم نظر بدم مگر اینکه واقعا چیزی تو چنته داشته باشم !

قبلا گفتم، بازم میگم:
end of the story.

خب من واقعا دوست دارم بدونم چرا MGS 4 از همه ضعيف تر هست ؟؟ واقعا دوست دارم دليل هاتون رو بدونم !! اگه نظر شخصي هست كه هيچ و براي خودتون هست و بس ولي اگه ميخوايد بعنوان يه فكت بگيد ممنون ميشم دليل هاتون رو كامل بشنوم چون تمامي مدارك و شواهد عكس نظر شما رو داره !!!

جالبه من كي گفتم شماره 4 بهترين هست ؟؟ :-/ پست من رو برعكس خونديد ؟؟ بعد اون وقت شما از كجا ميدونيد من شماره 2 رو بخاطر گيم پليش بازي خوشم نيومد ؟؟ شماره اول بازي فوق العاده هست ولي به هيچ وجه بهتر از شماره چهارم و سوم نيست ، بخصوص شماره سوم !!

برام یه سوال پیش اومده که اگه متال گیر 5 برای pc و xbox 360 منتشر نشه پس ما کی شاهد یه بازی با موتورپایه ارتقا یافته FOX Engine روی این دو تا پلتفرم در نسل حاضر خواهیم بود؟با این تفاسیر حداقل میشه یه احتمالی داد که این بازی بر روی این دو پلتفرم هم منتشر بشه.تازه الان بیشتر کمپانی ها و استدیوهای بازی سازی دنبال فروش بالا هستند و کنامی هم استثنا نیست.
!!!.
چند ده‌بار خود کوجیما گفته FE مالتی‌پلتفروم طراحی شده (اگر کوجیما رو قبول دارید البته!). تو کنفرانس E3 کونامی ام اولین نمایش یا تصاویر زنده FE روی Dev Kit ـه 360 اجرا شد (خواستی بگو عکس بگیر). هر بازی توسط Fox Engine ساخته بشه بدون شک واسه pc ps3 Xbox360 عرضه میشه. خیالت راحت.

خب ديگه جز يه ارتباط داستاني چه شباهت هايي وجود داره ؟؟ گيم پلي ؟؟ شخصيت اصلي ؟؟ كارگردان ؟؟
کارگردان شباهت میان دو بازی !!!. بگذریم.
شخصت اصلی MGS 2 شخصیت اصلی MGR هست، درسته؟ داستان بازی درست بعد از شماره 4 اتفاق میافته، درسته؟ PMC ها و Vamp (یا کلونش) و Gekko ها و ... از سری اصلی هستن، درسته؟ هدف کوجیما از بوجود اوردن Rising به گفته خودش ساختن یه اکشن-ثوردپلی بود که موفق نشدن و پروژه به PG واگذار شد، درسته؟
بخواید و نخواید; خوشتون باید یا نه; Rising یه زیرمجموعه/شاخه از Metal Gear هست که با نظارات کامل KojiPro ساخته میشه. Deal With It.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or