شایعه بازگشت Solid Sake به متال گیر بعدی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
مجله IG در شماره جولای خود مصاحبه ای را با Hideo Kojima ترتیب داده است که کوجیما در این مصاحبه بیان کرده است که Solid Snake در

قسمت بعدی Metal Gear Solid باز خواهد گشت.

metalgear2_1024-600-512x300.jpg

براساس این مجله فرانسوی کوجیما گفته است: "دو چیز را می توانم در مورد Metal Gear Solid 5 به شما بگم: 1. در این بازی سوالات بسیاری

در مورد نفوذ و جاسوسی وجود خواهد داشت. 2. مردم (گیمران) را متقاعد می کند تا مانند بازی گذشته آن را دوست داشته باشند. "

"من ایده ی social interactions (روابط و تعاملات اجتماعی) در بازی Deus Ex: Human Revolution را دوست دارم, اما خواهیم دید. بنابراین بهتر

است که ما همدیگر را ملاقات کنیم وقتی که زمان صحبت کردن در مورد Metal Gear Solid 5 نزدیک شده است."

کوجیما همچنین در این مصاحبه افزوده است: "Metal Gear Solid 5 با نسخه جدید و ارتقا یافته FOX Engine ساخته خواهد شد, و اینکه بازی

Metal Gear Rising: Revengeance هیچ وقت ادعا نکرده است که یک Metal Gear Solid است. و یا اینکه در مورد Snake باشد. این عنوان یک

spin off است که تلاش می کند چیزی متفاوت را به نمایش بگذارد." او ادامه می دهد: " کار ما هنوز با Solid Snake به اتمام نرسیده است با

وجود اینکه من میخواستم کار او در پایان Guns of the Patriots (عنوان چهارم) تمام شود. (بمیرد)

البته این خبر به دلایل زیادی "شایعه" است: کونامی هر گونه اظهار نظری در این مورد را رد کرده است; وب سایت مجله IG هیچ گونه اطلاعاتی

را در مورد مصاحبه با کوجیما در ماه جولای این مجله ارجاع نداده است و ...

منبع

مهمترین دلیلی که باعث میشه بهتر از نسخه چهارم باشه همینه که 91% گیمرها نتونستن تا نصفه برن جلو !!!!!!!!!
همین الانم بذاریش جلو این گیمر هایی که فرق بیگ باس و اسنیک رو تشخیص میدن یا دلیل پیری زودرس اسنیک رو میدونن، نمیتونن تمومش کنن :laughing:
نسخه چهارم متالگیره ؟ نخیر یه سوم شخص شوتره با 4000 تا اسلحه و گجت های بدرد نخور و خلاص !!
در کل بعد از نسخه اول سومی بهتر از بقیه بود (من پیس واکر رو بازی نکردم)

الان میشه برتری های MGS1 نسبت به MGS4 رو بگی؟ به جز یه خروار نوستالوژی، چی داره؟ MGS4 تکامل یافته ترین گیم پلی سری MGS رو داره، همین بزرگترین دلیل برتریش هست. مگه اینکه یکی بخواد کتاب بخونه بگه داستان یک فلانه بیساره!
این که بهتره چون 91% گیمرا نمیتونن تمومش کنن، چیزی جز حس خود هاردکور پنداری نیست. اگه میگی بهتره، دلیل قانع کننده بیار، نه چون N% نمیتونن تمومش کنن!

دوستان شرمنده وسط بحث ولی این در صد هارا رو چه حسابی می دید کلا تاپیک شده درصد و تخمین !!!

البته به نظر خودم شماره 3 واقعا بی نظیر بود

يه لحظه قلبم وايساد :دي ... اگه قطعي باشه احتمال زياد ميره واسه زمان لانچ نسل اينده...

يه مورد كه جالب بود واسم آمار و ارقام دوستان بود :d كه اين آمار ها رو از كجا ميارن خدا عالم :d

هشتاد و پنج درصد اعضای سایت علت پیر شدن اسنیک رو که نمی‌دونن هیـچ، اسنیک رو از بیگ باس تشخیص نمی‌دن.

نسخه اولی که 91%گیمرهایی که بازی رو خریدن حتی نتونستن بازی رو تا نصف برن چطور از چهارمی بهتره؟؟:d

زیر 10% امکان داره MGS 5 رو توی این نسل ببینیم

داستان بازی به احتمال 85% اتفاقاتی که بین متالگیر 1 تا 4 رخ داده رو روایت میکنه

احتمالا در این نسل نیست

ولی به احتمال قوی

یه Spin-Off به گذشته ها بر میگرده

خودم به شخصه خیلی دوست دارم اسنیک رو جوان ببینم ... حداقل شاد تر .. ! البته همه جوره اسنیک رو دوست دارم

نسخه بعد رو در نسل بعد با یک شخصیت جدید میبینیم به احتمال قوی

kcccuqo0832mjffh57g9.jpg

تو همین تصویر پایینی موج ها پر تلاتم رو ببینید .. کلا اسنیک یه قدرتی تو نگاهش داشت که من تو هیچ کس ندیدم

تک تک کلماتش کوبنده بود .. !

آخه عزیز من نسخه اولی که 91%گیمرهایی که بازی رو خریدن حتی نتونستن بازی رو تا نصف برن چطور از چهارمی بهتره؟؟
مهمترین دلیلی که باعث میشه بهتر از نسخه چهارم باشه همینه که 91% گیمرها نتونستن تا نصفه برن جلو !!!!!!!!!
الان میشه برتری های MGS1 نسبت به MGS4 رو بگی؟ به جز یه خروار نوستالوژی، چی داره؟ MGS4 تکامل یافته ترین گیم پلی سری MGS رو داره، همین بزرگترین دلیل برتریش هست. مگه اینکه یکی بخواد کتاب بخونه بگه داستان یک فلانه بیساره!
این که بهتره چون 91% گیمرا نمیتونن تمومش کنن، چیزی جز حس خود هاردکور پنداری نیست. اگه میگی بهتره، دلیل قانع کننده بیار، نه چون N% نمیتونن تمومش کنن!
این پارت قرمزا رو ببین :arrowu:
در جواب اون بنده خدا گفتم
--------------------------------------------------
تاریخ انتشار نسخه اول 1998 تاریخ انتشار نسخه چهارم فکر کنم 2008 اومد !
دلیل خوبی نیاوردی چون بعد از 10 سال پیشرفت بسیار بسیار سریع در صنعت گیم (واقعا اوج پیشرفت رو داشته این صنعت این 10 ساله) انتظار نداریم گیم پلی ناقص و ضعیف تر داشته باشه بازی !
متالگیر 1 نوستالژی داشت؟؟؟؟ متال گیر 1 اصل جنس بود، متال گیر 4 بود که با گنجوندن نوستالژی توی بازی سعی کرد یکم اصل خودش رو یاد بیاره، مثل اون مرحله Hangar که کلا واسه یاداوری اینکه بازی چی بوده و چی شده با همون کیفیت و گرافیک نسخه اول نمایش داده شد توی نسخه 4 !!!
برگردیم به 1998 !
بازی وقتی که اومد تا 3 سال بعدش ملت فکر میکردن چه اشغالیه، چون از همونجایی که بازی شروع میشه ملت نمیتونستن بخابن زمین و از زیر اون کانال بیان بیرون :))
گیم پلی در اون دوران: استفاده از اسلحه های متنوع و گجت های بسیار گوناگون که بدون اونها بازی شدنی نبود، توی متالگیر 4 خداشاهده نا انتها با یک مسلسل رفتم !!
باس فایت های فجیع و عجیب و متنوع توی بازی و روش های گوناگون مبارزه و کشتنشون، میدونید چند دفعه بازی کردم تا فهمیدم آکتپوس واسه اینکه ذهنت رو نخونه باید اسلات دسته رو عوض کنی :)) باس های متال گیر 4 ؟؟؟ اکثرا همون باس های سری های قبلی یا شبیه همونها بودن !
دیوار هایی که باید بهشون تق تق ضربه میزدی تا بفهمی کدوم نم داده و منفجرشون کنی و راه رو باز کنی، ماین فیلد هایی که باید از روی جا پای گارد ها بفهمی کجا باید بری که نری روی مین، موشک های هدایت شونده که باید از هزار سوراخ سنبه ردش کنی و بزنی به یک هدف خاص !
یک جای بازی میگفت با فلانی تماس بگیر من هرچی گشتم نبود یارو .. بعد روی کاور بازی رو نگاه کردم دیدم پشتش اسم یارو رو نوشته و شماره تلفنش کنارشه :p
ببین متال گیر 1 نهایت نهایت گیم پلی بود، اصلا بازی نبود، حس و زندگی بود !
متال گیر 4 چی ؟ هیچی، واقعا هیچی !!!
اکشن بکش برو جلو با 10000 تا تفنگ و 4 تُن مهمات و وقتی هم که کم اوردی سریع سوییت اکتپوس و بچسب به دیوار هماهنگ شو با محیط کسی نبینتت !!!
نه لازمه فکر کنی نه فسفر بسوزونی
متال گیر 1 حس بود، همه ی متالگیر ها حس بودن جز همین 4 !!
داستانش جوری روایت شد که اگر قبلیا رو بازی نکرده باشی اصلا نمیتونی با بازی ارتباط برقرار کنی !! برای عوام و تازه گیمر ها یک شوتر معمولی بیش نیست با کات سین های زیادی زیاد !!
تنها برتریش به نسخه های قبل زاویه بهتر دوربین و نحوه ی گیم پلی هست به قول شما که اونم مدیون پیشرفت 10 ساله ی بازیه، نه چیزی بیشتر !!! (نحوه ی گیم پلی نه محتوای گیم پلی)
من متال گیر 1 رو خداشاهده یکسال طول کشید تمومش کردم !
واکترو؟ چیت؟ یوتوب؟ هیچی، خودت بگرد راه پیدا کن !!!
مغزی که روی این شماره گذاشته شده بود از نظر محتوای بازی توی هیچ بازی تا حالا ندیدم جز بازی های راک استار
بحث سره بهتر بودن شماره چهارم از اول نیست
بحث سره ضعیفتر بودن شماره چهارم به عنوان یک متالگیر از تمامی شماره هاست ...
اره البته امتیازش بالاترینه، پس بهترینه !!!

آخرین ویرایش:
تو خوب بودن نسخه-ی اول هیچ شکی نیست ولی هیچ کدوم از نسخه-ها به پای نسخه-ی سوم نمیرسن .
بازی بینظیر بود . بعد از قارچخور ! :دی بیشترین بازی-ای که تموم کردم MGS3 بود .
یه sequel برای Peace Walker یا یه prequel با Boss بسازید :biggrin1:
کیوان اون سری تو یه تاپیک دیگه یه همچین تزی دادی با سر رفتم تو دیفار ! :دی
یعنی اگه بشه چی میشه .

آخرین ویرایش:

جدي نگير سينا جان الان براي تريپ نوستالوژي و خفن بودن نسخه هاي قديمي هميشه بهتر هست !! هيلو فقط شماره 1 ، فيفا فقط شماره 1 ، جي تي اي فقط شماره 1 و الي اخر .

فردا پس فردا يكي اومد گفته نسخه fifa 12 چه برتري به نسخه اول فيفا داشت ناراحت نشيد.

==============================================================================================

بهترين نسخه بازي بدون حتي يك لحظه درنگ هم از نظر من فقط و فقط شماره سوم بود و بس !! بازي همه چيزش كامل بود !! از موسيقي بگيريد تا گيم پلي !! باس فايت هاي بسيار زيبا و در عين حال بسيار درگير كننده و معمايي كه ميشد با كشف نقطه ضعفشون براي يك ثانيه بكشيشون !!

كلا بهترين نسخه شماره دار از نظر من اينها هستند :

MGS 3

MGS 4

MGS 1

MGS 2

كلا من شماره دوم رو فقط بخاطر داستان بازي كردم !:d:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or