بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
1)

درسته ولی ddos فقط همین یه نوع نیست. ما میتونیم با حملات Rest ، به نوعی ip یه کلاینت واقعی رو جعل کنیم و با فرستادن یه درخواست Rest ، اونو از backlog سرور حذفش کنیم که در واقع کلاینت میاد از پروسس سرور ترمینیت میشه. یا حتی با Syn flood بیایم ، سقف backlog سرور رو که جزئی از رم هست رو پر کنیم تا سرور کرش کنه. یا os های قدیمی تحت NT ، بیایم IP خود سرور رو بدیم به خودش تا تو یه LOOP گیر کنه و به دلیل حجم محاسبات کرش کنه.

Win که خوبه. باگ هم نداره!

درسته دوست عزیز اما ادمینهای که نتونند امنیت شبکه رو برای این حملات ایمن کنند واقعا به گفته خیلی از متخصصین, حرفه ای نیستند (بهتر بگیم سهل انگار)
به راحتی میتونستند با syn cookies که قطعا شما با نحوه کارش اشنا هستید مقدار queue رو محدود کنیم و وقتی ACK برمیگرده بخاطر one way hash که سرور کرده بوده کوکی که برای کلاینت فرستاده میتونه تشخیص بده که حمله نیست و TCB رو اجرا کنه
و یا تخصیص دهی prefix ها ترافیک وارده رو کنترل کنیم
هر چند به قول شما امنیت هیچوقت کامل نیست

من که به عنوان یه ناظر که هیچ دخالتی توی حرف ها نداشتم و فقط نظرها رو میخوندم!فکر نکنم ایشون به شما بی احترامی کرده باشه! و فحش داده باشه

اما با کلیت حرف کاربر ARMIN3DX موافق هستم.

خب , اینم خبر جدید
متنش خیلی طولانی حس ترجمه نمیاد ولی مطالب مهمی توش هست . سعی می کنم یه چکیده ای ازش بذارم .
یه تاریخچه کوچیکی همین سایت گذاشته که مروری بر اتفاقات اخیر و مربوط به PSN و Anonymouse هست ,
ساده نوشته شده و هر کسی میتونه بفهمه , جالبه !

PSN Breach History

anonboxout.jpg
April 3 – Anonymous launches OpSony in retaliation for Hotz and Graf Chokolo suits.
April 11 – Sony settles Hotz suit.

April 19 – SCEA notices PSN breach, takes four servers offline.

April 20 – Another intrusion is found, all servers go offline, two security experts hired over next two days.

April 22 – Sony notified FBI regarding intrusion.

April 23 – Another forensics team is brought on board.

April 25 – Sony is made aware that PSN and Qriocity accounts have been accessed.

April 26 – The public is notified reagrding the intrusion, states credit card information “could” have been compromised.

April 29 – US House of Representatives subcommittee asks for more information on the attack.

April 30 – Kazuo Hirai apologizes to Sony’s during a press conference.

May 1 – SOE found to be conpromised as well; file called Anonymous discovered by forensics which states “We are legion.”

May 4 – Congressional hearing held, Sony pulishes letter to congress.

May 5 – Sony plans to offer creit report services, monitoring, and other compensation; Anonymous denies involvement.

May 6 – Another attack rumored for Sony; Anonymous thinks rogue members attacked PSN; SCEA to offer free games as compensation.

May 7 – Sony announces it has no ETA on when PSN services will resume.

آخرین ویرایش:
نشستم چند صفحه ی اخر رو خوندم و باید به دوستان بگم ارمین ( ARMIN3DX ) از 99 درصد افرادی که تو این تاپیک اظهار نظر کردن اطلاعات و مهارت بیشتری داره ، این مهارت تو چند وقتی که با ایشون اشنا شدم برای من ثابت شده . بهتره با جنگ و دعوا حرفامون رو نزنیم ، در ضمن ارمین جان شما هم کوتاه بیا عزیز .

• Like
Reactions: mehdihoo
گفته شده که سونی میخواد هنگام برگشت firmware 3.61 رو بده که از یوزرها میخواد پسوردشون رو عوض کنند و حدود 260 mb حجم داره (شامل مواردی که سونی میگفت اضافه میشه) بقیش هم در مورد برنامه welcome back هستش
http://www.hddaily.de/2011/05/08/psn-hack-sony-verschenkt-ausgewahlte-ps3-und-psp-spiele-28901.html

و در این لینک ( من ایتالیایی بلد نیستم دوستم که ایتالیایی هستش برام ترجمه کرد) گفته شده ممکنه که ماه اینده psn برگرده (امیدوارم شایعه باشه)
http://magazine.ciaopeople.com/Hi-t...a_in_dubbio__Slitta_tutto_a_fine_maggio-27295

گفته شده که سونی میخواد هنگام برگشت firmware 3.61 رو بده که از یوزرها میخواد پسوردشون رو عوض کنند و حدود 260 mb حجم داره (شامل مواردی که سونی میگفت اضافه میشه) بقیش هم در مورد برنامه welcome back هستش
http://www.hddaily.de/2011/05/08/psn-hack-sony-verschenkt-ausgewahlte-ps3-und-psp-spiele-28901.html

و در این لینک ( من ایتالیایی بلد نیستم دوستم که ایتالیایی هستش برام ترجمه کرد) گفته شده ممکنه که ماه اینده psn برگرده (امیدوارم شایعه باشه)
http://magazine.ciaopeople.com/Hi-t...a_in_dubbio__Slitta_tutto_a_fine_maggio-27295
اولی که آلمانی هست! چیزی نمیشه ار توش در آورد!

دومی هم که خودت گفتی!

آلمانی مون کجا بود؟؟ دو هاست دو هاست !! :d :d :d :d

خودم ترجمه کردم دیگه :d

شک ندارم خودت ترجمه کردی!

was für ein dreck wir bauen 100 sataliten in iran aber ihr können nicht psn im laufen bringen

همین کافیه :d :d :d :d

آخرین ویرایش:
توی همون خبری که چند تا پست بالا تر گذاشتم که مربوط میشه به 7 May این جمله رو دیدم :

Reuters is reporting that Sony found names and partial addresses of 2,500 sweepstakes contestants which were posted on the Internet by hackers.
کلا سونی مثل اینکه می خواد ماجرا IP فیلم هک PS3 رو دوباره اجرا کنه .

عذر میخوام ولی توی این چند صفحه فقط 90%ـش اظهار نظر بوده، 10% بحث تکنیکی.
من خودم تابحال تونستم با پینگ اتک سایت خودم رو DDoS کنم، اما میدونم برای DDoS پی اس ان احتیاج به چندین هزار کامپیوتر با پَکتهای بسیار بزرگ هست، به هر روشی که میخوان این عمل رو انجام بدن.
که عامل احتمالی این عمل رو میکنه Anonymous. باورتون میشه این گروه، صفحه ی اول گوگل رو آوردن پایین؟ /b/ (جه توضیح گوگلش کنید) پشت سرشونه، خیلی هم آدم پولدار پشت سرشونه. بعید نمیدونم انانیموس اینکار رو کرده باشه.

• Like
Reactions: S.T Infamous
خب من این چند صفحه رو خوندم.اول از همه هم باید بگم که بنده خودم فقط آنلاین بازی میکنم و هنوز ps3 خودم رو کپی خور نکردم.(اینو گفتم که برچسب پایرت خور بهم نچسبه)

باید بگم که به نظر این بنده حقیر ما به کسی که تو ایران زندگی میکنه نباید برچسب پایرت خور و دزد و .... این حرفها رو بزنیم.چون وقتی که در این کشور هیچی چیز(اعم از موسیقی،فیلم،بازی،نرم افزار و ...) عرضه رسمی نمیشه چطور میشه انتظار داشت کسی اورجینال بخره؟؟؟؟؟موسیقی و فیلم که اصلا اورجینالشون گیر نمیاد.بازی و نرم افزار هم که به سختی گیرمیاد و چندین برابر قیمت واقعی تو پاچه آدم میکنن.و از همه مهمتر وقتی که درآمد ما بر حسب ریال هست،انتظار اینکه بر حسب دلار خرج کنیم واقعا بی انصافی هست.به طور مثال من که طراحی وب میکنم،باید برم 400 تومن پول نرم افزاری رو که لازم دارم بدم.اما با درآمدی که من دارم چجوری آخه؟پس این حق من هست که برم 2 تومن بدم کپی بخرم.با این درآمد ما نه میشه 400 دلار پول ویندوز داد نه 59 دلار پول بازی.از دوستان گل بازی سنتری هم درخواست دارم این برچسبهای دزدی و ... را به همدیگه نزنن،اونهم به دلایلی که عرض کردم.

1-درآمد ما بر حسب ریال هست و نمیتونم بر حسب دلار خرج کنیم.
2-هیچ محصولی اعم از موسیقی و فیلم و بازی و نرم افزار عرضه رسمی نداره به همین خاطر یا گیر نمیاد و یا چند برابر قیمت هست.

=======================
در آخر هم باید بگم خاک عالم بر سر سونی دروغ گو و لاف زن که فقط بلده هارت و پورت کنه.بنده که تصمیم گرفتم یه 360 اورجینال بخرم و با اون آنلاین بزنم.چون اینجورا که بوش میاد حالا حالاها سرکار تشریف داریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or