بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
PSN میخواد بعد از قطعی به PSN User ها جایزه بده:
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.

چه حالی میده ماهی فقط 4,5 ساعت آنلاین باشی و نگرانی از Credit Card و این جور چیزا هم نداشته باشی (البته هنوز معلوم نیست واقعآ نگرانی هم میخواد یا نه) و 30 روز Plus بگیری ! :دی

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست
من پسورد قبلیم رو یادم رفته ! :دی نیان Credit Cardـم رو بدزدن ؟! :(
حالا بی شوخی باید پسورد قبلی رو بدونیم یا خودش توی کنسول هست ؟! :دی آلزایمر بد دردیه ! :دی

حالا بی شوخی باید پسورد قبلی رو بدونیم یا خودش توی کنسول هست ؟! :biggrin1: آلزایمر بد دردیه ! :biggrin1:
آریا اگه بخوای عوضش کنی باید بدونی که pass قبلیت چی بوده. اما اگه تاریخ تولدت رو درست زده باشی و یادت هم باشه خیلی راحت از طریق اینترنت می تونی عوضش کنی و مشکلی نیستش. اما اگه اینم یادت نیست دنگ و فنگش خیلی تو این اوضاع زیادتر میشه چون اگه e-mail هم بزنی بعید میدونم که برای تغییر passـت کاری انجام بدن:دی

آریا اگه بخوای عوضش کنی باید بدونی که pass قبلیت چی بوده. اما اگه تاریخ تولدت رو درست زده باشی و یادت هم باشه خیلی راحت از طریق اینترنت می تونی عوضش کنی و مشکلی نیستش. اما اگه اینم یادت نیست دنگ و فنگش خیلی تو این اوضاع زیادتر میشه چون اگه e-mail هم بزنی بعید میدونم که برای تغییر passـت کاری انجام بدن:دی
آخه موضوع اینه که پسه PSN یه طرف من پسه ایمیلمم یادم نمیاد!:d
بابا همش سیو شده من فقط لاگین میکنم چه میدونستم بعد خداد سال باید به زور تغییرش بدیم خو....

ولی یه چیزی که من خیلی باهاش حال میکنم نحوه معذرت خواهیه رئیساشونه.فکر کنم یه بارم رئیس تویوتا بود که جلوی همه دنیا اینجوری تا شد
article-1382388-0BDB10DB00000578-325_634x378.jpg

آخرین ویرایش:
سونی بهتر بود پیشگیری میکرد الان میشه قضیه نوش دارو پس از مرگ سهراب را به این موضوع ربط داد البته درس عبرتی هم برای ماکروسافت شد که مواظب XBOX LIVE باشه که اینجوری مورد حمله هکرها قرار نگیره چون اطلاعات آدم چیزی نیست که با یک ماه مجانی کردن همه چیز حل بشه

پسوردتون یادتون نیست ؟ :d من 4 پسوورد اصلی دارم که توی ذهنمه و هر 4 تا رو بزنم بالاخره یکیش درست از آب در میاد :d

کاش امروز یا فردا وصل شه :( وحشتناک منتظرم که دوباره باز شه و برم Resistance 3 رو بزارم دانلود . :d

فعلا که خبری از بازی انلاین و ps store نیست... وصل شه من تروفی هامو sync کنم راحت شم! :d
==========
اگر دوستانی که پسووردشون رو نمیدونن تا موقعی که psn وصل شه یادشون نیاد واقعا ستم ـه!!! خیلی زور داره.. 30 روز plus.. :>

این جا هستش که میگن یک نوت برداری از تمام اطلاعات شخصی چیز خوبی هستش که دوستان مثل این که انجام نمیدن .

شما انشتین هم اگه باشی در صورتی که زمانی از یک کاری که انجام دادی بگزره و تکرارش نکنی فراموش میکنی اون کار رو .:d

چرا عاقل کند کاری که باز آید پشیمانی

ST_19972618.jpg

مثلا سونی چیکار کرده یک چیزی میگی ها انگار خود سونی دستور داده یا کاری کرده که سرور هاش هک بشه .

ضرب المثل بی جایی بود .;)

این جا هستش که میگن یک نوت برداری از تمام اطلاعات شخصی چیز خوبی هستش که دوستان مثل این که انجام نمیدن .

شما انشتین هم اگه باشی در صورتی که زمانی از یک کاری که انجام دادی بگزره و تکرارش نکنی فراموش میکنی اون کار رو .:d

مثلا سونی چیکار کرده یک چیزی میگی ها انگار خود سونی دستور داده یا کاری کرده که سرور هاش هک بشه .

ضرب المثل بی جایی بود .;)
نه فقط خیال کرده بود که میتونه با نفس اتشین مارمولکش همه هکرا رو بترسونه که خب نتیجشم دید. اتفاقا شما هم یکی از اونایی بودی که معتقد بودی سونی با این کارش همه هکرا رو ترسونده...

چرا عاقل کند کاری که باز آید پشیمانی
باز حداقل عذر خواهی میکنن مثل بعضیا نیستن کنسول ـشون خرابی بده به روی خودشون نیارن!

نه فقط خیال کرده بود که میتونه با نفس اتشین مارمولکش همه هکرا رو بترسونه که خب نتیجشم دید. اتفاقا شما هم یکی از اونایی بودی که معتقد بودی سونی با این کارش همه هکرا رو ترسونده...

PS3 ندارید حداقل آزاده باشید!

• Like
Reactions: aidin0000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or