بازگشت PSN

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
psn-maintenance.jpg

بعد از حمله ی هکرها به PSN ، سونی به منظور حفظ امنیت اطلاعات کاربران مجبور به قطع کامل سرویس PSN شد. امروز در جدیدترین اپدیت بلاگ Playstation خبر از در دسترس بودن بعضی از امکانات psn از این هفته داده شد.
امکانات:
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP . (این مورد شامل بازی کردن به صورت انلاین، اطلاعات بازیهای دانلودی و عناوینی که احتیاج به تایید انلاین دارند هم میشه)
- دسترسی برای مشترکین Music Unlimited
- دسترسی به بخش مدیریت اکانت و تغییر password
- دسترسی به PlayStation®Home
- دسترسی به لیست دوستان
- دسترسی به چت

نکته: تغییر password برای تمامی کاربران register شده PSN اجباریست و فقط از همان دستگاهی که اکانت فعال شده، قابل تغییر هست. در غیر اینصورت، احتیاج به تایید با Email هست.

همچنین جزئیات اندکی از برنامه ی Welcome Back مشخص شده:
- هر منطقه، تعدادی از امکانات سرگرمی را به صورت رایگان برای دانلود قرار خواهند داد. جزئیات بیشتر در آینده.
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
- امکانات Music Unlimited در کشورهایی که پشتیبانی می شود، به مدت 30 روز رایگان خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
چه عجب !!!!!!!
- همه ی کاربران PSN دارای 30 روز اشتراک رایگان Plus خواهند شد. کاربران Plus
فعلی، 30 روز به اشتراکشان اضافه خواهد شد.
با این یه گزینه خیلی حال کردم :d

واقعا دم سونی گرم... چقدر خوبه یه شرکت به فکر مشتریاش باشه و براشون ارزش قائل شه!!! من که خیلی حال کردم. تو کشور خودمون که تاحالا چنین پشتیبانی ای ندیده بودم... واقعا حس خیلی خوبیه :d
In Sony, we trust...

خداروشکر:xبهترین خبری بود که شنیدم.دم سونی هم گرم.واقعا اینکارشون دلخوریه بازیبازهارو برطرف میکنه.حالا معلوم نشده کی میشه آنلاین زد؟:d

واقعا دم سونی گرم... چقدر خوبه یه شرکت به فکر مشتریاش باشه و براشون ارزش قائل شه!!! من که خیلی حال کردم. تو کشور خودمون که تاحالا چنین پشتیبانی ای ندیده بودم... واقعا حس خیلی خوبیه :d
In Sony, we trust...
دوست عزیز اصلا قصد کوبوندن جایی یا ترور اسمی یا شخصیتی رو ندارم ولی به نظرت این شرکت همون قدر که به فکر شما به خاطر قطع بودن ارتباط در این سه روز بوده به فکر کسانی که به فکر کسانی که اطلاعاتشون به سرقت رفته هم بوده؟
خداروشکر:xبهترین خبری بود که شنیدم.دم سونی هم گرم.واقعا اینکارشون دلخوریه بازیبازهارو برطرف میکنه.حالا معلوم نشده کی میشه آنلاین زد؟:d
در این موردم می تونم بگم فقط دلخوری ما نه اون تعدادی که این وسط چیزای بیشتری از دست دادن.
این کامنت صرفا سوالی بود پس باز خواست نکنید.

• Like
Reactions: Kainé
حالا معلوم نشده کی میشه آنلاین زد؟

تو این هفته راه میوفته. اینو تو متن خبر اعلام کردن ولی اینجا درست ترجمه نشده:

Restoration of Online game-play across the PlayStation®3 (PS3) and PSP®
- بازگرداندن اطلاعات بازیهای انلاین برای PS3 و PSP .

تنها چیزی که هنوز مشخص نیست راه افتادن PS Store ـه

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or