بازگشت Michael Jackson به دنيا بازي !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
media

Michael Jackson's Moonwalker يكي از بازي هاي بزرگ Sega Genesis بود. هر چند مايكل جكسون دو هفته پيش فوت كرد اما به نظر مي رسد بار ديگر شاهد بازگشت وي در يك بازي كامپيوتري هستيم.

MJ Productions ه (Michael Jackson Productions ) اعلام كرد كه در حال ساخت بازي بر اساس اين ستاره مشهور به مدت چندين ماه بوده و اين بازي داراي تعداد زيادي از اهنگ هاي جاوادانه وي است . با اين وجود سخنگو اين استوديو فكر نمي كند مرگ اين ستاره پاپ تاثيري در عدم عرضه اين بازي داشته باشد.

سخنگو اين استوديو مي گويد : " من مطمئن هستم اين بازي عرضه خواهد شد. مايكل عاشق بازي بود. "

شايعه عرضه اين بازي دو روز قبل از مرگ اين ستاره پاپ پخش شده بود. اين بازي براي عرضه در كريسمس 2009 برنامه ريزي شده است و گفته شده است براي كنسول هاي خانگي عرضه خواهد شد. اين طور حدس زده مي شود كه اين بازي براي X360 , PS3 عرضه خواهد شد. ممنون از بابك

نه چيزي فعلا گفته نشده. اگه مثل Moonwalker باشه كه محشر ميشه :biggrin1:
واقعا.:love::((
الان یه ربعه دارم فکر میکنم اگه بخواد تو اون سبک باشه چه نوآوریهایی میتونه داشته باشه؟ مثلا تو اون نسخه دو سه تا رقص محدود بود ولی مثلا تو این خودمون برقصیم یا رقص بسازیم!:biggrin1:

اگرم میخواد سه بعدی بشه اصلا دوست ندارم به سرنوشت سونیک دچار بشه.:evil:

در کل به نفعشونه به بازی گند نزنن مخصوصا که الانم مایکل نیست و خیلیها (مثل من) روش تعصب شدید دارن.:evil:

اسم مایکل را یادم میاد به شدت ناراحت میشم باهاش زندگی کردم . چقدر هنرمند بود این انسان .

حدس میزدم که دوباره بازیش را بسازن . خدا کنه حداقل بازی ای در حد خود نام و نشان مایکل بسازن .

یادش بخیر اون موقع ما طفل بودیم بازی میکردیم اون مراحلی که آدم آهنی میشد من میترسیدم دستگاه رو خاموش میکردم!!!!آخرم نتونونستم اون باس مرحله ی قبرستون رو رد کنم.امکان داره که بازی یه remake باشه؟؟

Moon Walker روی سگا فوق العاده بود واقعا اگر بتونن مثل Remake های بازیهای 2D قدیمی مثل Bionic Commando یا TMNT بازسازی کنند بینهایت جذاب و عالی میشه.

Moon Walker روی سگا فوق العاده بود واقعا اگر بتونن مثل Remake های بازیهای 2D قدیمی مثل Bionic Commando یا TMNT بازسازی کنند بینهایت جذاب و عالی میشه.
آخ گفتی !!

Remake کنن همون Moon Walker رو موفقیتش صد در صد تضمینه ....( البته اون قسمت سفینه سواری آخرش رو وردارن)

البته همین که کلی از آهنگ های مشور مایکل توی یه بازی باشه آدمو قانع میکنه که چشم بسته بازی رو بگیره ... البته چه حیف که برای PC نمیاد ... باید برم خونه دوستم Xbox شو قرض بگیرم !!!

حدس میزدم که دوباره بازیش را بسازن . خدا کنه حداقل بازی ای در حد خود نام و نشان مایکل بسازن .
آره احتمالش كم نبود...كلا واسه سود هم شده الان مابكل خيلي خوب شده :دي
اينجا كسي هست كه Moonwalker رو بازي نكرده باشه؟ :smile:

سلام داداش :
هم خودش خشکل بود هم بازیش هم آهنگاش
دیگه شخصیتی مثل مایکل تولد نمیشه هرگز
دیگه کنسولی مثل genesis ساخته نمیشه هرگز
یاد مایکل و سگای شکست خورده رو گرامی میداریم .
:love: :smile: :( :(( :(( :(( :((:crying1::crying1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or