بازگشت Legacy of Kain؟

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
193212-raziel_large.jpg

درود

شواهدی نشان میدهد که امکان دارد کمپانی Square Enix نسخه جدیدی از عنوان قدیمی و محبوب Legacy of Kain را معرفی کند.

خواننده ای از GamesRevolution خبر داده است که اسکوئر برای نام عنوان بعدی اش نظرخواهی کرده است. این نام ها Blood Obsidian، Obsidian Sun و Sun Revenant Dead بوده اند و واکنش مثبتی مبنی بر قرارگیری این نام ها داده شده است.

سری میراث کین یکی از برترین و خوش ساخت عناوین تاریخ گیم بوده که از محبوبیت بی همتای میان منتقدین و طرفداران برخورددار است. اولین قسمت با نام Blood Omen در سال 1997 برای PSOne عرضه شد و توانست به مجموعی از بالاترین نمرات دست یابد.

آخرین عنوان از این سری در سال 2004 با نام Legacy of Kain: Defiance برای PC, XBOX و PS2 منتشر گردید و از آن به بعد، هیچ گونه خبری مبنی بر انتشار قسمت جدیدی شنیده نشد.

یکی از بهترین خبرهایی بود که توی این چند سال شنیدم-داستان بازی یکی از بهترینهای تاریخه(نظر شخصی)
واقعا فوق العادس-اسکوار واقعا کارش درسته که می خواد این بازی Eidos رو برگردونه

خیلی خوشحال شدم!
درسته که من هیچ کدوم از بازی هاشو تجربه نکردم ولی خیلی ازشون تعریف میکردن!
فقط خدا کنه شماره های قبلی رو هم دوباره منتشر کنن!

دو تا از بهترین بازی های نسل قبل من Soul Reaver 2 و Defiance بودن. از نظر گیم پلی و حال و هوا یه جوری بودن که انگار مخصوص من ساخته شدن ! :دی
من گيم پلي هيچ كدومشون رو دوست ندارم! كنترل شخصيت ها اصلا روون نيست، خصوصا توي ديفاينس كه كنترل كين رو مخ هست! انجاهايي كه بايد دقيق بپري اصلا راه دست نيست و من هي ميفتادم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or