بازگشت Legacy of Kain؟

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
193212-raziel_large.jpg

درود

شواهدی نشان میدهد که امکان دارد کمپانی Square Enix نسخه جدیدی از عنوان قدیمی و محبوب Legacy of Kain را معرفی کند.

خواننده ای از GamesRevolution خبر داده است که اسکوئر برای نام عنوان بعدی اش نظرخواهی کرده است. این نام ها Blood Obsidian، Obsidian Sun و Sun Revenant Dead بوده اند و واکنش مثبتی مبنی بر قرارگیری این نام ها داده شده است.

سری میراث کین یکی از برترین و خوش ساخت عناوین تاریخ گیم بوده که از محبوبیت بی همتای میان منتقدین و طرفداران برخورددار است. اولین قسمت با نام Blood Omen در سال 1997 برای PSOne عرضه شد و توانست به مجموعی از بالاترین نمرات دست یابد.

آخرین عنوان از این سری در سال 2004 با نام Legacy of Kain: Defiance برای PC, XBOX و PS2 منتشر گردید و از آن به بعد، هیچ گونه خبری مبنی بر انتشار قسمت جدیدی شنیده نشد.

واقعا خبر عالی ای بود.
این Square Enix هم اخر نسل که شد یاد IP های Eidos افتاد!اول Hitman حالا هم LOK (البته این اگه درست یادم مونده باشه IPـیش باید ماله Crystal Dynamic باشه)!!در هر صورت به شدت استقبال میشه.با Soul Reaver کلی خاطره دارم.
یه Legacy of Kain Collection این نسل کم داره...

آخرین ویرایش:
متاسفانه برای من که خبر خوبی نبود. نقطه قوت اصلی سری LoK داستانش بود، که داستانش نه تنها توی قسمت آخر تموم شد و در هر صورت دوباره زنده کردنش چندان جالب نبود، بلکه نویسنده اصلی داستان هم دیگه توی Crystal Dynamics نیست (توی Naughty Dog هستش الان اگه اشتباه نکنم).

با اینکه CD سازنده خیلی خوبی هستش، اما بهتر بود که یه ip جدید میدادن بیرون تا بخوان صرفا از اسم سری میراث کین استفاده کنند.

یه چیزه دیگه هم اینکه طراحی های اولیه کاراکتر ها و فضای بازی هم اگه اشتباه نکنم silicon knights انجام داده بود (سازنده منفور Too Human و محبوب Eternal Darkness)

---
الان چک کردم، نویسنده داستان از سال 99 تا 2003، Amy Hennig بوده که از soul reaver به بعد کارگردان و نویسنده بازی بوده. و بعد creative director و نویسنده ناتی داگ از Jak 3 به بعد بود.

طراح اولیه بازی هم Denis Dyack (رئیس سیلیکون نایتز) بوده.

آخرین ویرایش:
:x:x:xنمیتونم صحبت کنم!
واقعا باید "امی هنینگ" رو بخاطر داستانی که برای این سری درست کرد ستود...
با امیدفراوان برای انتشار هم نسخه بعدی و هم کالکشن بازی...
در آخر هم :x:x:x

اگر تایید شد همه 13 نفری که قبل از من پست دادند رو دعوت میکنم خونم! یه پارتی مدل Gamer ـی راه میندازم! یک طرف XBOX یه طرف PS3 دوطرف هم بسات گیتار هیرو و از اون حرفا!!

ناها و عصرونه هم میدم!

خلاصه اینکه میترکونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or