بازگشت Kevin Conroy به گاتهام

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
Kevin-Conroy.jpg

درود.

اگر شما از طرفدارن پروپاقرص بتمن باشید، قطعا با صدای کوین کانرُی آشنایی دارید. صدایی که بیش از 20 سال است پشت ماسک شوالیه گاتهام شنیده میشود و در سری بازی های Arkham نیز به همین شکل بود. همانطور که میدانید، سومین نسخه از سری Arkham توسط Warner Bros. تایید و رونمایی شد. داستانی که مربوط به جوانی بروس و ماقبل سری آرکام رخ میدهد. به همین دلیل، اخبار زیادی غیبت Conroy برای این نسخه پیچیده و به خصوص در مجله NAG منتشر شد و بحث های زیادی در رابطه با جانشین او در فروم ها و انجمن های مختلف شکل گرفت.

میشد گفت تمام طرفداران بازی ناامید از عدم حضور اون صدای جذاب و محبوب شدند اما ساعاتی پیش، در Comic Con Dallas کوین کانرُی اعلام کرد که وی همچنان به مبارزه با تبهکاران گاتهام ادامه خواهد داد و صدای او را قطعا در Origins خواهیم شنید. خبری که شاید امید طرفداران به این بازی را چندین برابر کند.

کانرُی اشاره کرد که حدود 9 ماه هست که کار را برای روی Origins شروع کرده و بازی با عوامل و بازیگران زیادی در حال ساخته است. گرچه کوین نمیتوانست اخباری زیادی از مراحل ساخت را افشا کند، اما وی اعلام کرد که بازی داستان فوق العاده عظیمی خواهد داشت و قطعا طرفداران رو راضی خواهد کرد.

از بازگشت کوین خوشحال شده اید؟ پس منتظر باشید چرا که در کمتر 1 روز دیگر تریلر کاملی از بازی منتشر خواهد شد و به احتمال فراوان ما صدای Conroy را در نقش شوالیه تاریک گاتهام خواهیم شنید.

---

ویدئو مصاحبه کوین کانری: watch?v=ZX5A8q7_pKE

متأسفانه تأیید شد که صداگذار Batman دیگه Kevin Conroy نیست. :(
Roger Craig Smith صداگذاری رو برعهده داره که کارنامه عظیمی در صداگذاری شخصیت های بازی ها داره. از Chris Redfield تا Ezio و کلی شخصیت درپیت و غیر درپیت و ... !
حیف ! واقعا حیف ! :d
یعنی جناب Troy Baker هست ! :biggrin1:
کی هست این حالا ؟ :d تو بتمنه یا شخصیت حقیقی و حقوقیه ؟ :d

Roger Craig Smith صداگذاری رو برعهده داره که کارنامه عظیمی در صداگذاری شخصیت های بازی ها داره. از Chris Redfield تا Ezio و کلی شخصیت درپیت و غیر درپیت و ... !
صداگذاری Joker هم برعهده Nolan North ثانی یعنی جناب Troy Baker هست ! :biggrin1:
باو این که الآن میاد با همون لحن و صدای اتزیو کارش رو انجام میده خراب میکنه میره که ...8-|

بترکه این Troy Baker صدا پیشه ی همه ی کاراکتر خفن های ساله :| :دی
کی هست این حالا ؟
yahoo_4.gif
تو بتمنه یا شخصیت حقیقی و حقوقیه ؟
yahoo_4.gif
صداپیشه Booker DeWitt & Joel ــه :bighug:
هی روزگار صدا پیشه های درجه 2 ــِـ CoD هم خفن میشن دیگه :-" :دی

صداگذاری Joker هم برعهده Nolan North ثانی یعنی جناب Troy Baker هست ! :دی

خب بهترین خبری که امروز شنیدم همین بود.:d
در وصف Troy Baker همین بس که ign نوشته بود : Vetaran Voice Actor:bighug:

- - -ویرایش - - -

هی روزگار صدا پیشه های درجه 2 ــِـ CoD هم خفن میشن دیگه :-" :دی

شما به پیشرفت اعتقاد داری عایا؟؟:d

شما به پیشرفت اعتقاد داری عایا؟؟:d
دارم از پیشرفتش میگم دیگه :دی
یه کاراکتر مهم هم تو GTA V بش بدن دیگه فک کنم سال 2013 میشه سال ایشون نامگذاری کرد :دی
از الآن جایزه ی VGA تو دستشه :-" :دی حالا چه برا بوکر باشه چه جوئل فرقی نداره :دی

دیـــوث ها مارو مسخره کردن؟ دیروز میگه هستم، امروز میگن یکی دیگس. تو روحشون.

نمیدونم این یارو که صدای اتزیو بوده چجوریه، اما ورداشتن Two-faceـه سیتی رو کردن جوکر. اون مدل خندیدن های روانی جوکر حداقل چند سال تمرین میخواد تا بری توی کاراکتر. مگه مسخره بازیه؟؟ اه اه کوفتمون کردن تریلر رو بدجوری امیدم رو به بازی از دست دادم. Troy Baker به نظر من اصلا بدرد این نقش نمیخره از یه طرف کلا به نظر من اونقدر کارش خوب نیست. صدای پین توی ناروتو بود که اصلا نمیشد بهش گوش کرد. واقعا چرا :(؟

بعد من موندم مصاحبه دیروز دیگه چی بود. یعنی واقعا میشه الکی بیاد بگه ما داریم این همه وقت روی بازی کار میکنیم بعدی یکی دیگه باشه؟

یعنی آدم نمیدونه چی بگه! دیروز خبرو دیدم کلی خوشحال شدم بعد الان دیدم که نیست. :| آخه یعنی چی؟ این دیگه چه نوع مسخره بازیه؟ :| یعنی اون یه ذره امیدی که دیروز داشتم رو باز از دست دادم.
این مصاحبه از همشون مسخره تره. 9 ماه میگه کار کرده. یعنی چی خوب؟ :|
کلا یکی از مسخره ترین اتفاقات چند وقت اخیره برام. :|

یعنی آدم نمیدونه چی بگه! دیروز خبرو دیدم کلی خوشحال شدم بعد الان دیدم که نیست. :| آخه یعنی چی؟ این دیگه چه نوع مسخره بازیه؟ :| یعنی اون یه ذره امیدی که دیروز داشتم رو باز از دست دادم.
این مصاحبه از همشون مسخره تره. 9 ماه میگه کار کرده. یعنی چی خوب؟ :|
کلا یکی از مسخره ترین اتفاقات چند وقت اخیره برام. :|
البته این مصاحبه میتونه به نوعی Batman بعدی رو تایید کرده باشه :-b منظورم اینه که کوین داره روی یه Batman دیگه که قراره بعد از origins معرفی بشه کار میکنه. چون نمیشه که که بگه داریم سخت تلاش میکنیم بعد از اینور هیچی به هیچی ! حداقل امیدوارم اینطوری باشه.

منظورش عنوان بعدی از سری Arkham بوده نه لزومآ خوده Arkham Origins

صحبت های خود کوین کانروی :

“Confusion in Dallas! I am in new ARKHAM GAME coming soon, NOT ARKHAM ORIGINS coming this fall.”

و در مورد این پروژه ای که گفته نه تا ده ماهه که داره روش کار میکنه ( و احتمالآ عنوان بعدی Rocksteady هست)

.We all signed these contracts that we weren't allowed to talk about this
It's an unbelievable game. I still can't say anything about it. You don't want me to anyway because I'd ruin it for you. But it's amazing. It's a huge, huge cast and a big story. It took almost a year to write and put together They've been working on it for a long time

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or