شایعه بازگشت پیروزمندانه یک Shooter قدیمی روی PS3 !

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

شایعه ، شایعه است ! ارزش و اعتبازی ندارد هر چند بعضی شایعات را می توان پرده نازکی از حقیقت دانست . داستان از این قرار است که شماره ماه April مجله رسمی PlayStation در بخش شایعات خود خبر از بازگشت یکی از عناوین Shooter کنسول قبلی سونی روی PS3 در سال 2011 داده است .
به نقل از Official PlayStation Magazine : " یکی از بازی های Shooter قابل احترام PS2 بازگشت پیرومندانه ای را در سال آینده روی PS3 خواهد داشت . "
هیچ نامی از بازی برده نشده است . شاید حدس ها ابتدا به سمت SOCOM نشانه رود ، این حدس ها زمانی قوت پیدا می کند که زمان تایید شدن شماره جدید SOCOM قبل ار انتشار این شماره از مجله است اما نکته ای که حائز اهمیت است منتشر شدن یک شماره از SOCOM برای PS3 با عنوان Confrontation است . همچنین SOCOM 4 سال جاری عرضه خواهد شد در حالی که بازی مورد نظر OPM سال 2011 منتشر خواهد شد .

Source

آخرین ویرایش:
دوستان با عرض معذرت خبر اشباهی به جای بخش شایعات ، تو بخش اخبار ثبت شده که عذر خواهی می کنم .
به هر حال خبر یک شایعست و هیچ منبعی خبر رو تایید یا تکذیب نکرده .

منم از خدامه سایفون باشه ولی مگه لوگان تو آخر logan's shadow تیر نخورد نمرد؟به خدا خودم دیدم مرد:cheesygri
اینجا جاش نیست ولی آخرش کجا میمیره ، همه چی زیر سر رییس خودش بوده که آخر دستگیرش میکنن وبازی تموم میشه.............

اینجا جاش نیست ولی آخرش کجا میمیره ، همه چی زیر سر رییس خودش بوده که آخر دستگیرش میکنن وبازی تموم میشه.............
اتفاقا جاش خوبه چون به همین بازی مربوطه:biggrin1:
آخرش نوشته ها رو رد نکن ببین تا آخر.یه دمو نشون میده که همین حرف من ـه:smile:

هر چند سایفون فیل تر خوب از PS روی PS2 نرفت ...
سایفون باشه من فکر کنم از خوشحالی سکته کنم :biggrin1: خدا کنه سایفون باسه:((:love::confused::biggrin1:
با این حال امیدوارم 100 درصد سایفون باشه :دی

هر چند سایفون فیل تر خوب از PS روی PS2 نرفت ...
اگه منظورت Covert Strike هست (یا همون 4) من که اصلا اونو سایفون فیـلتر به حساب نمیارم! زمان PS1، تمام جذابیت بازی به قسمت سینگلش بود (اصلا MP آنلاین نبود اون موقع! :دی ولی MP آفلاین داشت و خیلی هم باحال بود!) ولی همین نسخه ی 4، سینگلش نه داستان خاصی داشت نه روند خاصی! یه چیزی مثل Left 4 Dead! می تونستی مرحله ی آخر رو اول بازی کنی!!! اینجوری من اصلا حال نمیکنم! بازی اگه میخواد سینگل داشته باشه، باید خطی باشه که آدم یه چیزی هم از داستان بفهمه!

اگه منظورت Covert Strike هست (یا همون 4) من که اصلا اونو سایفون فیـلتر به حساب نمیارم! زمان PS1، تمام جذابیت بازی به قسمت سینگلش بود (اصلا MP آنلاین نبود اون موقع! :دی ولی MP آفلاین داشت و خیلی هم باحال بود!) ولی همین نسخه ی 4، سینگلش نه داستان خاصی داشت نه روند خاصی! یه چیزی مثل Left 4 Dead! می تونستی مرحله ی آخر رو اول بازی کنی!!! اینجوری من اصلا حال نمیکنم! بازی اگه میخواد سینگل داشته باشه، باید خطی باشه که آدم یه چیزی هم از داستان بفهمه!
درست ... ولی من با تجربه ای که از نسخه ی 3 و 2 بازی داشتم رفتم دارک میرر را بازی کردم و اصلا بازی واسم راضی کننده نبود ! به نظرم اون جذابیت سری های قبلی را نداشت !

درست ... ولی من با تجربه ای که از نسخه ی 3 و 2 بازی داشتم رفتم دارک میرر را بازی کردم و اصلا بازی واسم راضی کننده نبود ! به نظرم اون جذابیت سری های قبلی را نداشت !
منم همینجور! :( اتفاقا من الان دارم SF3 رو با PSP و CheatCode بازی میکنم، هنوز به صد تا از بازی های امروزی می ارزه! :love:

متن انگلیسی خیر گفته بازگشت یکی از بازی های شوتر PlayStation 2 موفقیت دوباره در بازگشتش روی PlayStation 3 بدست میاره
این یعنی اینکه بازی نمیتونه برای PlayStation 1 باشه. . .نتیجه اینکه Syphon f i l t. r نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or