بازگشت شرلوک هلمز

Boss Hunter

کاربر سایت
درود
قراره امسال هم با شرلوک عزیز همراه بشیم در یک بازی فکری و ماجراجویی که در سال 1898 در لندن اتفاق میفته.
این هم تصاویری از این بازی.
اسم بازی هم هست: The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock

• Like
Reactions: GENE and Kasra-M
این بازی جون میده با سبک L.A Noire ترکیب بشه اصلا یه چیز خدا میشه یه شاهکار جهانی ...

کاش یه استودیو خوش ذوق چنین غلطی رو بکنه یعنی ...

دقیقا !! اینجوری خیلی خوب میشه البته خیلی هم سخت میشه :d ولی ایده خیلی خوبیه ! وی دیگه la.noire ـی در کار نیست :(

هعی ... راز گوشواره نقره ای چقد خوب بود . Awakened نه اما . دوستش نداشتم . یا همین JTheR . امیدوارم این خوب باشد . شرلوک هلمز باشد فقط ...

من كه كلا با اين مدل بازهاي فكري كه بايد با موس هي اينور اون ور بري و رو همه چي كليك كني حال نميكنم:d
ولي يادمه داداشم بازيش ميكرد و منم ميشستم نگاه ميكردم!ميتونم بگم من كه كه داشتم از دور نگا ميكردم سرگيجه ميگرفتم چه برسه به خودش ديگه:dدر عين حال همين طوري هم با معماهاش حال ميكردم!خيلي توپس بود.بعضي اوقات با هم دونفري حلش ميكرديم:d
در كل تو اين سبك فقط يه art of murder بازي كردم كه مالي نبود:dولي با شخصيت اولش(نيكول)خيلي خاطره دارم:x:(
پ.ن:خوراك اين بازيها يه صفحه والكترو بيد:-j

بازی خوبیه.بی سر و صدا میاد ولی فوق العاده است.نسخه قبلی(اون نسخه که آخرش رفتن توی یه جزیره؟آره؟) با اینکه گرافیک بالای نداشت ولی محیطش دوست داشتنی بود.مخصوصا چرخه روز شب بازی.روز حس آرامش و شب سکوت و هیجان و گاهی ترس....

من كه كلا با اين مدل بازهاي فكري كه بايد با موس هي اينور اون ور بري و رو همه چي كليك كني حال نميكنم:d
ولي يادمه داداشم بازيش ميكرد و منم ميشستم نگاه ميكردم!ميتونم بگم من كه كه داشتم از دور نگا ميكردم سرگيجه ميگرفتم چه برسه به خودش ديگه:dدر عين حال همين طوري هم با معماهاش حال ميكردم!خيلي توپس بود.بعضي اوقات با هم دونفري حلش ميكرديم:d
در كل تو اين سبك فقط يه art of murder بازي كردم كه مالي نبود:dولي با شخصيت اولش(نيكول)خيلي خاطره دارم:x:(
پ.ن:خوراك اين بازيها يه صفحه والكترو بيد:-j

خب این بازی های رو فوقش سالی یه بار ادم باید بازی کنی :d بیشتر بازی شه مخ طرف می سوزه :d:d ولی می گم این فکری ها باسه تنوع تو گیم به من یکی خیلی می چسبه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or