بازگشت سلطان ترس با سبکی متفاوت

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics__vanquish_pre_hotlink%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

هر وقت نام Shinji Mikami به گوش می رسد همگی به یاد سری محبوب زریدنت اویل می افتیم. این بازی ساز بزرگ بعد از جدایی از کپکام به همراه دو تن دیگر با تاسیس استودیویی به نام Platinum کار خود را از سر گرفته و عنوانی مثل Bayonetta را منتشر کردند تا قدرت خود را به رخ بکشند. اکنون بعد از این عنوان موفق، شینجی میکامی دست به کار شده و وارد فاز جدیدی از سبک شوتر شده است. در این برهه زمانی بازی های شوتر زیادی در بازار موجود است که اکثر آن ها نیز از سبک موفق کاور گیری استفاده می کنند. اما بگذارید صادقانه بگویم، Vanquish عنوانی است که تا کنون مشابه آن را ندیده اید...

آخرین ویرایش:
یه سوال فردین جان ،
با تاسیس استودیویی به نام Platinum کار خود را از سر گرفته و عنوانی مثل Bayonetta را منتشر کردند
بیونتا رو مگه کامیا نساخت :دی ؟
بعد پلاتینیوم تاسیسه میکامی ـه :دی ؟ نمیدونستم جالب بود ممنون !

شدیدا منتظر بازی ام ! از روزی که اولین تریلرش در اومد عجیب رفتن توی کفــِش :دی .
فردین گفت دیگه شهاب ، البته در کل 3 نفر بودن که فردین گفت 4 نفر :d
سال 2006 این 3 تا از کپکام جدا شدن . با خود میکامی میشدن 3 نفر : میکامی / اتسوشی اینابه / هیدکی کامیا .
منظورش از منتشر کردن هم ساختن ِ Bayonetta بود ( چون ناشرش Sega هست )
ow ! ممنون نیما ! این سازنده تا چند سال دیگه غول دنیای گیم میشه :دی .

آخرین ویرایش:
سال 2006 این 3 تا از کپکام جدا شدن . با خود میکامی میشدن 3 نفر : میکامی / اتسوشی اینابه / هیدکی کامیا .
منظورش از منتشر کردن هم ساختن ِ Bayonetta بود ( چون ناشرش Sega هست )

• Like
Reactions: Trunks
یه مشکل دیگه م داره نیما جان فکر کنم گفته بودن بخش لایو اصلا نداره
دیدین اصلا نمیخونین مقاله رو. بله نداره اما دلیل دارن واسه اینکه چرا بخش مولتی نداره. چون تمام قدرتشون رو گذاشتن سر بخش سینگل تا یه سینگل ناب عرضه کنن.
بیونتا رو مگه کامیا نساخت :biggrin1: ؟
بعد پلاتینیوم تاسیسه میکامی ـه :biggrin1: ؟ نمیدونستم جالب بود ممنون !
من نگفتم که شینجی میکامی ساخته :دی منظورم شرکتشون بود که اینو ساخت :دی

نیما جان دستت درد نکنه غلط املایی بود تصحیحش کردم. تو ذهنیتم 3 نفر بود اما وقتی جمله رو می نوشتم اصلا حواسم نبود که خود شینجی رو اسم بردم و نوشتم 3 نفر که جمعا می شد 4 نفر :دی

دیدین اصلا نمیخونین مقاله رو. بله نداره اما دلیل دارن واسه اینکه چرا بخش مولتی نداره. چون تمام قدرتشون رو گذاشتن سر بخش سینگل تا یه سینگل ناب عرضه کنن.

من مگه چیزی جز این گفتم فردین جان . من خوندم اما نه کامل . فقط همین یه مقاله رو کامل نخونده بودم برای این که داشتم میخوندم یکی صدام کرد برای همین رفتم فقط 4 خط اول رو خونده بودم .:d

اون پست هم مال قبل خوندن بود .;)

من زیادازروباتو این جورچیزاخوشم نمی یاد وللی اونجور کهاز تریلر ها دیدم فکر کنم بازی خیلی خوبی از اب در بیاد
ممنون از نقد خوبتون

ظاهرا اینجا داره واژه "جان" خز میشه:d دوستان لطفا مراعات کنید دیگه.. :d
دستت درد نکنه. من همه جوره این یارو رو قبول دارم. چه اون زمانی که با RE4 یه تحول تو این سری ایجاد کرد درحالی که خیلیها مخالفش بودن من جز مریداش بودم:d چه الان که داره اینو میسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or