بازگشت سربازان کوچک،‌ Metal Slug HD

Sweet Jesus

کاربر سایت
سری بازی‌های محبوب Metal Slug که نسخه هفتم آن برای DS منتشر می‌شود، این‌بار برای پلتفورم‌های نسل جدید منتشر خواهد شد.

115237.jpg

به گزارش IGN شرکت SNK تایید کرده است که Metal Slug HD را برای پلتفورم‌های نسل جدید در دست ساخت دارد. SNK بزودی اطلات رسمی از این نسخه منتشر خواهد کرد. به گفته این شرکت این Metal Slug نیز مثل The King of Fighters XII ساخته خواهد شد تا پاسخگوی خواسته‌های طرفداران این بازی باشد.

ایمر جان سبک بازی که همچنان arcade درسته چون فقط اونجوری حال میده یادش به خیر !
سلام
این بازی سبکش برای آرکیده، اما خودش که برای آرکید نیست. به عبارتی اشتباه جمله ی شما مثل اینه که بگیم مدرسه زرنگه، در حالی که مدرسه یک جایگاه هست برای دانش اموز که از هر نوعی توش پیدا میشه، دستگاههای آرکید هم یک جایگاهن برای بازیهاست که مناسب بازی سرپا و به عنوان سرگرمی مطلق هستند.(جدیدا برای باکلاس بازی هم بازی میکنن).
اسم سبک این بازی اکشنِ شوترِ پلتفورمر هست با نمای ساید اسکرالینگ.
اکشنِ شوتر پلتفورمر گاهی نماشون Top Down هست(برای دو کلمه ی بالا ترجمه ی فارسی نیست برای همین انگلیسیشون رو مینویسم).
این سبک بازیها به متعاقب بازیهای Shoot 'em Up(مثل Ikaruga-البته مطمئن نیستم اسم بازی رو درست نوشتم) ساخته شدن و تا جایی که میدونم، متال اسلاگ اولین بازی ای بود که روی کنسول این سبک رو به نمای ساید اسکرالینگ برد. البته قبلش روی PC بازی Duke Nukem این سبک رو با نمای جدید روی PC آورده بود، اما دوک نیوکم المانهای سبک Adventure رو هم توی خودش داره(مثلا ایت که باید کلید برای در باز کردن گرفت.)

من نسخه ی اصلی و چهار این بازی رو قدیم روی Ps بازی کردم خیلی باحال بود. فقط امیدوارم روی XBLA و PSN پخش نشه.

منم خيلي خوشحال شدم بازيه ساده وخيلي قشنگيه.

راستي چه خبر از اين بازي خيلي بازيه قشنگي بود مخصوصا اون صحنه هاش...
سلام.
Duke Nukem 3 هنوز رسما اعلام نشده اما همین یک ماه پیش غیررسما ازش اسمی اومده بود.(ببخشید از آف تاپیک-در ضمن در مورد DN3 بگم که علت نامگذاریش اینه که DN3D رو جزء سری به حساب نیاوردن)

نوشته شده توسط Aurlito
سلام.
Duke Nukem 3 هنوز رسما اعلام نشده اما همین یک ماه پیش غیررسما ازش اسمی اومده بود.(ببخشید از آف تاپیک-در ضمن در مورد DN3 بگم که علت نامگذاریش اینه که DN3D رو جزء سری به حساب نیاوردن)
اين بازي كلا از يادها فراموش شده فكر نميكنم اين نسخشم اگه قرار باشه بياد چيز مالي بشه فقط همون شماره ي 1و2 قشنگ بود كلا به نظر من اگه تواناييشو ندارن نسازن بهتره...
امیدوارم 3D نباشه اگر م هست مثل اخرین نسخه ش روی ps2 نباشه.
بگو خدا نكنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or