بازگشت رامبو در 2012

Boss Hunter

کاربر سایت
75194.jpg

بر اساس اطلاعات MCV این بازی توسط شرکت Reef Enternameint ساخته خواهد شد و این بازی نام خاصی ندارد و فقط اطلاعاتی که برای 3 پلتفرم ارایه میشود که عبارتند از Xbox 360, PS3 و PC لو رفته است.
و باید تا سال 2012 منتظر این بازی بود.

• Like
Reactions: $Dante$ and raya2
دستت درد نکنه این الان شد خبر ؟! خبر را 90 درصد خلاصه کردی شد این :دی

باید بگم این بازی یه AAA هست که در دست ساخته ! مثل اینکه خیلی خوب دارن روش کار میکنن .

منکه با شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم چون اگه عقلشون را به کار ببرن بازی کلا پتانسیل زیادی داره .

آشغال هم بشه من یکی فن نامبر وانشم. نصف بچگی منُ رفقا این بود که دستمال میبستیم رو سرمون میشدیم رمبو :)) همین الانش کل مرحله های نسخه سگاش جلو چشمامه... 8->

به معنای واقعی بی کلاس ترین،جوادترین و بی ریخت ترین بازی این نسل داره ساخته میشه!:-& بر و بچ تک چرخ زن و عضله به پیش!

آخرین ویرایش:
آشغال هم بشه من یکی فن نامبر وانشم. نصف بچگی منُ رفقا این بود که دستمال میبستیم رو سرمون میشدیم رمبو :)) همین الانش کل مرحله های نسخه سگاش جلو چشمامه... 8->
خدایش راست می گی ساسان نسخه سگاکه یک شاهکار بود زمان خودش هنوز جلو ی چشمام هست شدیدا منتظریم
به معنای واقعی بی کلاس ترین،جوادترین و بی ریخت ترین بازی این نسل داره ساخته میشه!:-&
حق باشماست شک نکن !!!!

البته منبع اصلی خبر اینه و در کمال ناباوری 3 خط نیست.

http://www.mcvuk.com/news/read/reef-reloads-rambo/082604

دوست عزیز Boss Hunter از زحماتی که برای بخش اخبار میکشید واقعا ممنونیم اما ... یا منابع رو قرار نمیدید یا خبر رو نصفه نیمه میکنید بعد هم شکایت دارید که چرا اخبار من پاک میشه. خواهشن طبق قوانین اخبار برید جلو و الا بازهم خبراتون پاک میشن. حداقل کاری میخواید بکنید کامل انجام بدید یا کلا انجام ندید تا کسانی که مایل هستند خبر رو تکمیل کنن.

خبر خوبی بود.دلم واسه بازی های قدیمی تنگ شده
کاش کونامی هم بی خیال نینتندو میشد و Contra رو مولتی میکرد و میداد دست یه استدیو خفن مثل کوجیما 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or