بازگشت دوباره James Bond برای امسال

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
عرضه یک بازی دیگر از سری James Bond .

007legends_kotakubr1-620x360.jpg

Activisions قصد دارد پاییز امسال یک بازی دیگر از فرانچیز 007 را به نام Legends عرضه کند .

داستان و ماموریت های این بازی در بخش single-player روایت گر Skyfall , ( آخرین فیلم در این مجموعه میباشد که در اکتبر امسال نمایش داده شد ) و

پنج فیلم دیگر از سری James Bond است . این بازی از حالت مولتی پلیر 4 نفره پشتیبانی میکند . همچنین
Activisions میگوید که " حالت آنلاین این بازی

ویژگی هایی چون : نقشه ها , سلاح ها و کارکترها یی که میراث 50 ساله سری Bond هستن بدست آمده اند ! .

این بازی برای لانچ در پاییز امسال برای دو کنسول PS3 و X360 برنامه ریزی شده است .

منبع

منبع یکم حاشیه رفته بود به خاطر همین خبر رو خلاصه کردم .

از وقتی Ip افتاد دست اکتیوژن یک دونه بازی ازش عالی ساختند بقیه که باید...
باز صد رحمت به EA

کدوم یکی از جیمز باند هایی که از رو فیلم ساخته شد شد خوب بود، و کدوم یکی که از رو فیلم ساخته نشد عالی نبود؟ کی میخوان یاد بگیرن که از روی فیلم نسازن و گند نزنن... 8-|

چه عجب ،این c o d مجال بازی ساختن داد به اکتیویژن

مولتی پلیرش سوروایو ـه؟؟ زامبی هم داره؟ :d

در کل من یه جیمز باند میشناسم،اون هم رو ps one اومد!! بقیه در حد گارد ساحلی بودن!

از وقتی Ip افتاد دست اکتیوژن یک دونه بازی ازش عالی ساختند بقیه که باید...
باز صد رحمت به EA

سری بازی های جیمز باند همیشه به دلیل نداشتن یه داستان و گرافیک دست حسابی اولین جایی که میرن تو سطل اشغاله .
حالا میخواد EA باشه یاActivisions

quantum of solace که یک افتضاح بود این هم به همون سرنوشت دچار میشه

1‌: خاک بر سرش که برای PC نمیده بیرون :d !‌ 2‌: جیمز بایند میخواین فقط رو PS1 بقیه آشغال بودن !‌ نمیدونم اینا چرا میرن بازی رو از تم اصلیش دور میکنن و هی گند میزنن بهش !‌مثل همین نسخه آخریش . رو اکس باکس بازی کردم . یه جاش نبود که توش مخفی کاری باشه یا معمایی چیزی توش باشه یا اصلن بخوای چیزی ور بری :| . هنوزم که به جیمز باند PS1 فکر میکنم کلی خاطره خوش میاد تو ذهنم و این که همش توش گیر میکردم کدوم مرحله باید چیکار کرد !‌ شما هم با من هم عقیده هستین که بازی رو واسه فروش بیشتر اکشن تر میکنن . اما ما که بازی کن هستیم میگیم خوشمون نمیاد . پس کدوم ابلهی میره میخره ؟‌ لابد بچه های 10 15 ساله که فقط دنبال تیر اندازی و اینا هستن ؟‌ :|

من آخرم نفهمیدم، چرا Acti اومد اون جیسون بورن رو فرستاد رفت که جیمز باند رو از EA بگیره؟ High Moon با اون جیسون بورن کولاک کرد، اینقدر عالی کار کرد که اسطوره سبک های مخفی کاری اومد ازش تقلید کرد تو بازیش.
بعد اینا رفتن اون بازی رو دادن رفت، یک عنوانی که اصلن تو صنعت گیم موفقیت خیلی زیادی توی چند سال اخیر نداشته رو گرفتند؟ بعد جالبیش اینه بازی رو هم نمیدن باز همون High Moon بسازه :|.

پ.ن : حالا شاید اسم استودیو اشتباه گفتم نمیدونم :دی.

کدوم یکی از جیمز باند هایی که از رو فیلم ساخته شد شد خوب بود، و کدوم یکی که از رو فیلم ساخته نشد عالی نبود؟ کی میخوان یاد بگیرن که از روی فیلم نسازن و گند نزنن... 8-|

با عشق ، از روسیه ... :دی !
البته می دونم این رو بعد از 30 سال ساختن ، اما خلاصه از رو بهترین جیمز باند درستش کردن ...

تو رو جون کس و کارتون با IW Engine این بازی رو گلاب نزنین . فقط همین !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or