بازگشت ترس Shadows of the Eternals تایید شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
35846157061132378296.jpg

آیا بازی Eternal Darkness: Sanity's Requiem در سبک Survival horror که انحصاری کنسول Gamecube بود و میانگین 92 را در سال 2002 برای خود کرد را دریاد دارید؟
این بازی 2 تهیه کننده بزرگ داشت Satoru Iwata رئیس Nintendo و بازی ساز مطرح Shigeru Miyamoto بود. این بازی ساخته استدیو کاندایی Silicon Knights بود.

چندی پیش دامنه‌هایی با نام Eternal Darkness ثبت شده بودند ولی ثبت کننده این دامنه‌ها مشخص نشد. Silicon Knights در مصاحبه‌های قبلی خود ذکر کرده بود Nintendo یکی از شرکای نزدیک این استدیو است. در آخرین شایعات تصاویری منتشر شده بود که نشان می‌داد Eternal Darkness در حال ساخت بود ولی ادامه این بازی کنسل شده است.

ولی حالا Precursor Games تایید کرد بازی توسط این استدیو تازه تاسیس ساخته می‌شود و ادامه این بازی با نام Shadow of the Eternals و یک ویدئو از گیم پلی بازی در 6 ماه می نمایش داده خواهد شد. هنوز پلتفرم‌های بازی مشخص نشده است. همچنین بازی با استفاده از کمک‌های مردمی ساخته خواهد شد. همچنین Denis Dyack رئیس سابق استدیو Silicon Knights در مراسم معرفی بازی حضور خواهد داشت.

آخرین بازی عرضه شده از سوی Silicon Knights در سال 2011 با نام X-Men: Destiny بوده است. سرنوشت Silicon Knights هنوز مشخص نیست ولی در آخرین گزارش تعداد کارمندان این استدیو 5 نفر گزارش شده بود.

دیدن ویدئو در منبع

منبع

آخرین ویرایش:
حالا خود Silicon Knights قراره بسازه بازیو ؟ آخه این استودیو این اواخر کلا درگیر مشکلات داخلی بوده و یه جا هم خونده بودم که کارمندا و مدیر حسابی زدن به تیپ و تاپ هم دیگه...!
بازی سابقه خوبی که داره ظاهرا..من تا حالا امتحانش نکردم.... ببینیم چیکار میکنن...توی این ژانر هر چی بازی بیشتر ،بهتر

حالا خود Silicon Knights قراره بسازه بازیو ؟ آخه این استودیو این اواخر کلا درگیر مشکلات داخلی بوده و یه جا هم خونده بودم که کارمندا و مدیر حسابی زدن به تیپ و تاپ هم دیگه...!
بازی سابقه خوبی که داره ظاهرا..من تا حالا امتحانش نکردم.... ببینیم چیکار میکنن...توی این ژانر هر چی بازی بیشتر ،بهتر

استديو جديد هست اما اعضاي تيم قبلي از جمله دنيس جان (:d) در تيم هست.

چطوری میخوای بازی با این همه جایزه و متا 92 رو زیر سوال ببری؟:-/
شما چطور با اطمینان میگی که نسخه دوم بازی که بعد از این همه سال داره ساخته میشه اونم با کمک های مردیمی! میتونه پا جای نسخه اول بذاره؟ اون همه جایزه و متای 92 مربوط به نسخه اول بودن اینجا بحث نسخه دوم بازی هست.

شما چطور با اطمینان میگی که نسخه دوم بازی که بعد از این همه سال داره ساخته میشه اونم با کمک های مردیمی! میتونه پا جای نسخه اول بذاره؟ اون همه جایزه و متای 92 مربوط به نسخه اول بودن اینجا بحث نسخه دوم بازی هست.
من درمورد نسخه اول بازی نظرمو گفتم. تو پستتم گفتم اگر بتونه اون کار نسخه اول رو بکنه خوبه. اینکه با کمک‌های مردمی ساخته میشه واضح است ولی نتیجه کار هنوز مشخص نیست منم امیدوارم موفقیت نسخه اول رو تکرار کنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or