بازي Virtua Fighter 5

خیلی زمان برد تا NTSC/J این بازی اومد و لی خیلی بازی خوبیه . من شنبه از پیکسل گرفتم . گرافیک بازی خیلی خوبه . ولی من زیاد کاراکتر های بازی رو نمیشناسم باید کم کم ارتباط برقرار کرد . ولی کلا تا حالا بهترین بازی Fighting هست که دیدم تو بازی های نسل جدید .
به نظرم هر کسی که اهل اینجور بازی ها هست حتما بگیره . وقتی چند نفر باشین خیلی این بازی حال میده.

دوست عزیز شما مثل این که از اون طرفدارهای پر و پا قرص تیکن ایی
منم این سری بازی رو دوست داشتم ولی خیلی سال پیش که فقط برام مشت و لگد زدن مهم بود نه بازی کردن
تیکن یه بازی کاملا آزکیده و با وی اف حتی نمیشه مقایسه اش کرد
تیکن کاملا یه بازی آرکید بوده و هست و در کل ساخت عنوان هایی مثل وی اف 5 به خاطر اینه که شاید حرفه ای ها از ارباب مشت آهنی خسته شدن و میخوان یه کمی واقعا بازی کنن
در ضمن کم یا زیاد بودن فروش بازی رو نمیشه علت خوب یا بد بودن بازی دونست اگر واقعا گیمر هستی باید این بازی رو امتحان کنی
ALWAYS BE A REAL GAMER

يعني شما داري ميگي به خاطره Tekken اومدن VF5 را ساختن؟
حالا هي بگيد حرفه اي الان همه بازي هاي Fighting به غير از MK حرفه اي هستن...شما ها هي ميگيد حرفه اي هستش مثل اينكه Tekken باز يا SC باز نديديد!
VF هميشه يك بازي كند و خشك بوده, لباس كاراكترها از نسخه ي اول تا نسخه ي 5نجم عوض نشده, كلا 10 تا دونه كاراكتر داره و واقعا من با كمبود كاراكتر تو اين بازي مواجه ميشم , گرافيكش خيلي خوب بوده از اون اول مخصوصا طراحي كاراكترها, خيلي Ring Out مزخرفي براش گزاشتن من شخصا خوشم نمياد از اين استيل, اين بازي حرفه اي هست اما قبلا هم گفتم الان همه بازي هاي اين سبك حرفه اي شدن, در نسخه ي 5نجم كه خيلي بيش از حد كند هستن و فوق العاده Menu هاي بازي بد هستش و مثل بازي اي 10 سال قبل ميمونه.

شما يك جوري حرف ميزنيد انگار فقط خودتون VF بازي كرديد من خودم خوراكم VF هستش اگه منم بخوام مثل شما فكر كنم پس شما هم تا حالا Tekken بازي نكرديد و اصلا نميدونيد چي هستش.
در ضمن فروش بازي هم خيلي ربط داره به اين كه بازي خوبه يا بده مگه بازي هايي مثل GTA و MGS و Halo و GOW و GT و Mario و LOZ و خيلي هاي ديگه كه خفن ميفروشن يعني الكيه؟ فقط مردم VF را درنيافتن كه بازي خوبيه و براي همين اين بازي كم ميفروشه؟ نه ديگه اتفاقا خيلي هم معروف هستش از اين جا نتيجه بگيريد كه فروش بد براي چيه.

اقا من لحنه حرفام دوستانس نريزيد سرم من را بكشيد:cheesygri به خدا من بيگناهم فقط ديدم داريد خيلي از اين بازي تعريف ميكنيد و بقيه بازي هاي Fighty را ميكوبيد اومدم اين ها را گفتم وگرنه من خودم دوست دارم VF و طرفتارش هستم:love:

بازي رو
گرفتم فوق العده بو با هاش حال كردم
ولي نميدونم چرا من با doa4بيشتر حال كردم چون محيطش باز تر بود و لي خدايش يك چيز مثل تيكن هست حتي در برخي موارد از اونم بهتره
برتريش نسبت به بازي هاي ديگه اينه كه
با الكي دكمه زدن نميشه پيروز شد
و بايد دكمه ها و فن هارو ياد گرفت و در ميقع مرد نظر بهترين استفاده رو ازشون ببري!!!

آقا تاپیک پارسالیو کشیدم بیرون، گفتم تا قبل GTA یکم VF بزنم. امروز باهاش بازی کردم انصافا چیز را بده ایه فقط کسی میدونه فن هاشونو چجوری میشه یاد گرفت، یا لینکی بابت آموزشش سراغ داره ؟
پ.ن: با این Vanessa خیلی حال کردم یجورایی منو یاد Sonya زمان MegaDrive انداخت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or