بازي Machinarium بر روي Vita عرضه مي شود.

Dark War

کاربر سایت
درود

macinarium_610.jpg

نوآوري، چيزي كه كم تر در بازي هاي امروزي ديده ميشود در ميان اين بازي ها ناگهان يك بازي به نام Machinarium درخشيد و اوج زيبايي يك بازي را به ارمغان آورد اين بازي توسط يك تيم بسيار كوچك ساخته شد و توانست توجه زيادي به خود جلب كند.

Machinarium پس از تاخير براي عرضه بر روي PlayStation Network به نظر مي رسد كه مسير تازه اي را در پيش گرفته است تا بر روي Vita نيز عرضه شود.

طراح بازي جناب Jakub Dvorsky مي گويد:"ما بسيار دوست داريم تا اين عنوان را روي كنسول جديد سوني PS Vita عرضه كنيم."

اين بازي در اوايل سال جاري در PlayStation Network عرضه شد اما اكنون بايد منتظر باشيم تا نسخه ي Vita اين بازي را ببينيم.

منبع

به به به سلامتی.بازی خیلی خوب و قشنگیه و ارزش پول دادن رو داره واسه کسایی که هنوز بازی نکردنش.من روی آیپد بازی کردم خیلی قشنگ بود و حال(البته قبلشم رو PC)
ولی بیشتر از ۱۰ دلار نمی ارزه

با تشکر خبر شایعه هست تایید شده نیست
Rumor: Machinarium May Be Coming To Vita
ممنون عزيزم احتمال خيلي خيلي زياد تاييد شده و روي ويتا عرضه ميشه اگه كاملا شايعه بود تو بخش شايعات قرارش ميدادم بازم ممنون لطف كردي;)

ممنون عزيزم احتمال خيلي خيلي زياد تاييد شده و روي ويتا عرضه ميشه اگه كاملا شايعه بود تو بخش شايعات قرارش ميدادم بازم ممنون لطف كردي;)

عزیز منبع خبر داره میگه شایعه! شما هم که خبر رسانی میکنی سعی کن همونو بزنی !

عزیز منبع خبر داره میگه شایعه! شما هم که خبر رسانی میکنی سعی کن همونو بزنی !
داداش گلم بالاتر هم گفتم شايعه داريم تا شايعه اين بازي به احتمال زياد تاييد شدس ولي چشم باز ممنون براي اين كه توجه كردي گفتي;)

وقتی مجله ی معتبری مثل GI میگه شایعه,یعنی خبر شایعس.حالا هرچی شما بگی شایعه داریم تا شایعه و این احتمالش خیلی زیاده و ... بازم خبر جزو شایعه هاست.

وقتی مجله ی معتبری مثل GI میگه شایعه,یعنی خبر شایعس.حالا هرچی شما بگی شایعه داریم تا شایعه و این احتمالش خیلی زیاده و ... بازم خبر جزو شایعه هاست.
نظر شما هم صحيح و محترم هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or