بازي Gears of War: Judgment از Kinect پشتيباني نميكند...

Dark War

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان عزيزم...

كاگردان استوديوي Epic games حناب Cliff Bleszinski گفتن كه بازي GEOW از كينكت پشتيباني نميكند....

وي در جواب اينكه ايا ايده هاي GEOW مرده اند و يا ويژگي تازه اي براي استفاده از كينكت ندارند گفت:

من كينكت رو دوست دارم و از طرفداران آن هستم ولي استفاده از اين دستگاه به نظر من به بازي لطمه ميزند و هنوز بسياري از بازي ها بر روي كنسول پتانسيل استفاده از اين دستگاه را ندارند و من تازه متوجه پتانسيل اين دستگاه شده ام و براي من شگفت انگيز است.

اين شايعه مدتي بود كه وجود داشته است ولي جناب Cliff Bleszinski تاييد كردند كه اين بازي از كينكت استفاده نمي كند...

اين بازي توسط تيم سازنده بازي Bulletstorm ساخته مي شود و شخصيت اصلي اين بازي Damon Baird هست و در اوايل سال 2013 منتشر مي شود.

ممنون.

منبع

واقعا خبر خوبی بود
گیرز و کینکت اصلا چیز جالبی به نظر نمیاد و به نظر من کلا دستگاه هایی مثل موو و همین کینکت برای بازیای حرفه ای و هاردکور پسند چیز جالبی نیستن بهتر که تو همون ژانر کژوال باقی بمونن

واقعا پشتیبانی از کینکت برای این بازی غیر ممکنه و حتی اگر پشتیبانی هم کنه فکر نکنم بشه
جز چرخش دوربین با حرکت سر، ایده ای دیگه که بهش لطمه نزنه داشت!

چه بسا که همین هم بزنه!

بیش از 50 درصد خبر ترجمه نشده متاسفانه!

شما به هر پاراگراف یه گریز زدی و بقیشو ول کردی و رفتی پاراگراف بعدی!

لطفآ اگر خبر میزارین کامل ترجمه کنید که کسی دچار گمراهی نشه. ممنون.

بیش از 50 درصد خبر ترجمه نشده متاسفانه!

شما به هر پاراگراف یه گریز زدی و بقیشو ول کردی و رفتی پاراگراف بعدی!

لطفآ اگر خبر میزارین کامل ترجمه کنید که کسی دچار گمراهی نشه. ممنون.
محد حسين جان با اين حساب شما كل ترجمه ي من رو %5 حساب كردين داداش گلم درسته:)قصد فقط رسوندن متن اصلي خبر هست داداش گلم و اين كه كامل كامل معني نشه و قسمت هاي اضافي پاك بشه بر خلاف قوانين نيست;)بازم ممنون بابت نظر شما دوست عزيز:x

یادش بخیر یه زمانی ملت چه ذوق و شوقی داشتن GeOW Kinect ببینن :)
هنوزم خیلی از کسایی که کینکت دارن یا از تکنولوژی کینکت خوششون میاد دوس دارن همچین عنوانی ببینن..........همونطور که fable the journey کم طالب نداره و موقع عرضش هم خوب خواهد فروخت(مطمین باشید)
ولی انصافا اگر گیرز با کینکت جور درمیومد هم کسی به خاطر فعالیت فیزیکی شدیدی که می طلبید نمیرفت سمتش:d... .

به نظر من مثل forza 4 میتونستن یه مد بزارن
مگه به فرزا 4 لطمه ای وارد شد؟! خیلی هم عالی بود! پس نگید بازی به فنا میره با گذاشتن تنها 1 مد:دی
fable که فوق العادست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or