بازي A Song of Ice and Fire معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Night-s-Watch-a-song-of-ice-and-fire-3437951-500-392.jpg

استوديو بازي سازي Cyanide اعلام كرد كه اولين بازي برگرفته شده از سري كتاب پر فروش A Song of Ice and Fire را براي كنسول هاي و PC عرضه خواهد كرد. اين بازي با همكاري نويسنده اين اثر George R. R. Martin در شبعه پاريس استوديو Cyanide ساخته خواهد شد.

Patrick Pligersdorffer مدير عامل Cyanide مي گويد :‌" ما يكي از طرفدارن واقعي مجموعه A Song of Ice and Fire هستيم و ساختن اولين بازي بر اساس اين مجموعه بزرگ افتخاري بي نظير براي تيم ما مي باشد. " وي در ادمه مي گويد :‌"‌ پيچش هاي داستاني زياد داستان به ما اجازه مي دهد كه تجربه اي خلق كنيم كه هم طرفدارن اين سري كتاب و هم طرفدارن بازي هاي كامپيوتري از اين اثر لذت ببرند."

پيش از اين بازي هاي كارتي و برد از روي اين اثر ساخته شده است. به تازگي هم كانال HBO ( سازنده True Blood , Dead Wood ) حق ساخت مجموعه تلويزيوني اين اثر را خريداري كرده است. هنوز هيچ گونه صحبتي مبني بر رابطه مستقيم بين سريال و بازي اين اثر گفته نشده است.

استوديو Cyanide توسط چندئ از اعضاي پيشين Ubisoft در سال 2000 تشكيل شده است و شبعه كانادا اين تيم در حال ساخت بازي Blood Bowl براي PC , X360 , PSP , DS است.

كتابش كه فانتزي ولي نگفتند سبك بازيش چه طوريه.
Chaos League بازي معرفشون هست كه رسما همون Blood Bowl منتها تفاوتشون مثل تفاوت FIFA با FIFA Manager هست.

ایول، می تونه یه بازی فانتزی عالی بشه.
ولی شت، من فکر می کردم سریال HBOش فیلمیه. البته انیمیشن های HBO هم خوبن و عموما حالت R رو دارن.

كتابش كه فانتزي ولي نگفتند سبك بازيش چه طوريه.
Chaos League بازي معرفشون هست كه رسما همون Blood Bowl منتها تفاوتشون مثل تفاوت FIFA با FIFA Manager هست.
ایول، عالی بود. من تا مدت ها فکر می کردم Blood Bowl همون Chaos League ه که اسمش عوض شده تا فهمیدم CL اومده. البته BB بازی خیلی بهتری به نظر میاد و از دید باگ و performance وضعش باید بهتر باشه نسبت به CL.

ایول، عالی بود. من تا مدت ها فکر می کردم Blood Bowl همون Chaos League ه که اسمش عوض شده تا فهمیدم CL اومده. البته BB بازی خیلی بهتری به نظر میاد و از دید باگ و performance وضعش باید بهتر باشه نسبت به CL.
ياشار يه چيز خيلي خدايي كه Blood Bowl داره عوض كردن سبك بازيشه. هم Turn- Base داره هم real time. كاستومايز كردنش هم خيلي جالب به نظر ميرسه. تازه گفتند بعد از Blood Bowl ميرند سراغ IP هاي قديمي game workshop

ياشار يه چيز خيلي خدايي كه Blood Bowl داره عوض كردن سبك بازيشه. هم Turn- Base داره هم real time. كاستومايز كردنش هم خيلي جالب به نظر ميرسه. تازه گفتند بعد از Blood Bowl ميرند سراغ IP هاي قديمي game workshop

آره. خیلی جالب بود ولی خدا کنه باعث نشه هر دو حالت معمولی بشن.
ایول :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or