بازي كردن قبل از خواب مشكل ساز خواهد بود.

Dark War

کاربر سایت
درود

گروهي از دانشمندان طي آخرين آزمايشات خود به اين نتيجه رسيده اند كه بازي كردن قبل از رفتن به بستر و خوابيدن مضر و مشكل ساز خواهد بود و باعث ايجاد اختلال خواب براي نوجوانان در حال رشد مي شود.

اين گروه كه در دانشگاه Flinders فعاليت دارند پس از آزمايش بر روي گروهي از جوانان به اين نتيجه رسيدند كه بازي كردن قبل از خواب باعث ايجاد اختلال در خواب آنها مي شود و با گذشت زمان مشكل ساز خواهد بود كه خود هشداري براي جوانان به حساب ميايد.

اما با اين وجود روزانه ميليون ها جوان و نوجوان مشغول بازي كردن هستند و گاهي اين كار تا نيمي از شب به طول مي انجامد اما هيچگونه عوارضي در آنان مشاهده نشده است و تا به حال با مشكلي روبه رو نشده اند.

حال اين سوال به وجود مي آيد كه آيا واقعا بازي كردن پيش از خواب مضر است و مي تواند به بدن يك جوان و سيستم عصبي آن لطمه وارد كند و باعث ايجاد اختلال در خواب وي شود؟نظر شما در اين مورد چيست؟

Source

همچنين در اقدامي جالب در متن اصلي خبر از كلمه D amn it استفاده شده كه ميتونه در نوع خودش جالب باشه:d

Last edited by a moderator:
کلا نمیدونم چرا هرچیزی خارجی ها میگن ما برعکسش رو انجام میدیم؟دقت کردین؟ الان این ها میگن شب قبل خواب بازی نکنین!میبینی از امشب به بعد در ایران ساعت اصلی بازی کردن برای گیمرها میشه12تا6صبح:d

بابا به خدا راست میگه من سر همین ME3 بود تا نصف شب بازی میکردم خدا شاهده تا صبح تو مغزم کلنجار بود و هی صحنه ی های بازی جلوی چشمم بود تا تموم نکردم به ارامش نرسیدم:d
برای همین معمولا بازی هایی که خیلی بهش علاقه دارم یا فیلم یا سریال را دیگه شب میزارم کنار و برای تایم عصر میزارم تا راحت بتونم بخوابم|-)
البته بازی های معمولی یا مثلا انلاین اونا برام فرقی نداره و تاثیری روم نداره که چه موقع انجام بدم

برنامه کاری یک گیمر محصل :دی :

شروع از قبل از خواب

بعد از خواب

قبل از مدرسه

بعد از مدرسه

قبل از نهار

بعد از نهار

قبل از شام

بعد از شام

دانشجو ها هم که کلا ول معطل .. انقدر برنامشون ریخته به هم که هر دقیقه که می تونند باید استفاده کنند !

من اگر هر شب بازی نکنم قبل خواب تا صبح خواب ندارم و نخواهم داشت مگر انقدر خسته باشم که جلو پام رو نابینم من فن هستم خواب غذا بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or