بازي تو سبك پرنس

• Thread starter Thread starter bi bi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخواستم god of war رو بگم که pc باز هستی باید بیخیال شد
تو این سبک معروف ترین بازیها god of war و همون دوتایین که گفتی حالا نمیدونم اساسینس کرید برا pc هم میاد یا نه
این سبک بازیها action adventure هستن که من تو این سبک میگم فقط اویل4 (البته نمیشه گفت اویل هم سبکش مثل پرنس میمونه ولی action adventure هست )
پس اویل4

من بازی Black bacaneer رو پیشنهاد میکنم
کاملا کپی برداری از پرنس هستش با یه سبک جدید
بازیه خوبیه
معماهای جالبی داره
و حرکاتش توی مبارزه بد نیست
در کل اگه از پرنس خوشت میاد اینو بگیر :laughing:

میخواستم god of war رو بگم که pc باز هستی باید بیخیال شد
تو این سبک معروف ترین بازیها god of war و همون دوتایین که گفتی حالا نمیدونم اساسینس کرید برا pc هم میاد یا نه
این سبک بازیها action adventure هستن که من تو این سبک میگم فقط اویل4 (البته نمیشه گفت اویل هم سبکش مثل پرنس میمونه ولی action adventure هست )
پس اویل4
دوست عزيز من خودم اويل 4 رو بازي كردم ولي زياد ازش خوشم نيومد و اصلاً شبيه پرنس نبود:confused:

دوست عزيز من خودم اويل 4 رو بازي كردم ولي زياد ازش خوشم نيومد و اصلاً شبيه پرنس نبود:confused:
منم همینو گفتم(نه هم سبک ولی چون یه جورایی شباهت دارن گقتم و خواستم یه بازی باحال بگم بهت ) من که میگم تا پرنس بعدی صبر کن چون بازی زیاد قشنگی تو pc به جز پرنس و وتامب ریدر نیست تو این سبک

آخرین ویرایش:
آخه evil چه ربطي داره به prince؟؟؟؟؟ (**** چه ربطي داره به ****)
evil action horror
prince of persia اكشن ماجرايي
اما بازي تو سبك prince
the lord of the rings II
onimmushaIII
devil may cry 3
تو سبك tomd rider
pitfal
indiana jons

آخه evil چه ربطي داره به prince؟؟؟؟؟ (**** چه ربطي داره به

:evil::evil::evil::evil:
ای بابا هر جای سایت میری هر حرفی میزنی بیخودی کلید میکنن
عزیز من مثل اینکه پستی که تو بالا دادمو دیدمو ندیدی مث اینکه بعضیها اصن فارسی متوجه نمیشن یه ذره بهتر پست قبلی منو بخون
نمیدونم من کجا گفتم اویل و پرنس یه سبکن
تازه میگم بازی هم سبک نه بازم .....فقط خواستم یه بازی بگم که باهاش حال کنه اشتباهی که کردم اینه که pm ندادم به ایشون که بعضیا اینجوری گیر بیخودی ندن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or