شماره ژانويه 2008 نشريه Gaminformer گزارشي از بازي اول شخص جديد EA كه توسط استوديوي EA Los Angles يعني سازنده بعضي از بازي هاي استراتژي C&C و Medal of Honor است رو منتشر كرده. اسم بازي Tiberium و بر اساس دنياي بازي هاي C&C ساخته مي شه. اين بازي يك اول شخص تيمي به صورت هيبريدي از سبك بازي هاي C&C Renegade و Battlefield (پس پيش بيني من درست از آب در اومد) است. بازي از فوريه 2007 در دست توليد بوده و EALA موتور CryEngine2 رو براي توليد اين بازي لايسنس كرده. گيمر در اين بازي در نقش فرماندهي به نام Ricardo Vega (كه از اسمش به نظر مياد از سرباز هاي NOD باشه ولي نيرو هاي موجود در تصوير همگي GDI هستند) بازي مي كنه و ماموريت پيدا مي كنه تا يكي از برج هاي نيرو هاي فضايي رو (مطمئن نيستم Scirn باشن، شايد نژاد اصلي Tiberian Sun هستند) كه در كف خشك شده درياي مديترانه واقع شده، بررسي كنه. اما اون چيزي كه من در مورد اين IP اشتباه كرده بودم اين بود كه من گفتم Titan ها در Tiberium Wars به اين دليل حذف شدن كه EA مي خواهد در سري بازي هاي اول شخص مبتني بر C&C از تايتن هاي بازي Battlefield استفاده كنه. خوب اين اشتباه بوده؛ چون در تصاوير بازي Tiberium مي شه يك تايتن واقعي مربوط به جنگ دوم رو ديد. عرضه اين بازي نشون مي ده EA با هر IP درست مثل يك ليمو ترش عمل مي كنه. مثل اين كارخونه هايي كه براي گرفتن آبليمو، ليمو ترش رو آنچنان فشار مي دن كه آب پوستش هم در مياد و كل آبليمو رو زهر مار مي كنه، EA هم قصد داره حد اكثر استفاده رو از اسم C&C بكنه. من شخصاً اميدوار هستم EA به اين IP و اين بازي گند نزنه و يك داستان درست و حسابي هم براش بنويسه. به هر حال سومين بازي اكشن در سري C&C بازي جالبي به نظر مياد.
من اين بخش رو از پست دوست عزيزمون Pandora Tomorrow (درست پايين پست من) استخراج كردم:
گيمر در اين بازي رهبري يك گروه زبده رو به دست مي گيره و به اسلحه هاي مختلفي نظير يك سيستم سلاح نفري با قابليت تغيير شكل و سلاح هاي موشكي با قابليت پرتاب همزمان چند موشك دسترسي داره و حتي ميتونه از سفينه مادر درخواست بمباران يا حتي Ion Canon Strike يعني حمله با توپ يوني كه قوي ترين سلاح در دنياي بازي هاي C&C هست رو بكنه. پس جناب آقاي وگا قطعاً جزو نيرو هاي GDI هست نه Nod و اسمش خيلي گول زننده است! علاوه بر اين در اين متن نوشته شده اين پايگاه نيرو هاي فضايي كاملاً فعاله و در اون نقشه حمله گسترده نيرو هاي فضايي به زمين در حال طرح ريزي. براي همين من احتمال ميدم با توجه به حضور تايتن در بازي و "نقشه حمله" نيرو هاي فضايي به زمين، زمان داستان بازي مربوط به جنگ دوم يا كمي قبل از جنگ سوم باشه.
من اين بخش رو از پست دوست عزيزمون Pandora Tomorrow (درست پايين پست من) استخراج كردم:
آخرین ویرایش: