بازيگران و شخصيتهاي بازي

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها تو اين تاپيك قراراه اگه شما مثلا كارگردان بودين و اگه قرار بود فيلمي از روي بازي بسازيد چه بازيگرهايي رو به جايه كاراكترهاي بازي ميزاشتين.
براي شروع بازي kane &lynche:dead man
من اگه قرار بود فيلم اين بازي رو بسازم جاي كين اگه اشتباه نكنم همون كه صورتش زخمو زيليه كلينت استوود.و به جاي لينچ اگه اشتباه نكنم همون مو بلنده جك نيكلسون رو ميگذاشتم.

من ميگم كه به جاي Kane جمشيد هاشم پور وايسه و به جاي Lynche هم امين حيايي !:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::-":-":-":-"

با سلام ! :love:

منم پیشنهادم اینه : به جای Leon در Evil4 محمد رضا گلزار رو اگه گریمش کنند ! فکر کنم یک شبیه یشه ها ! :gunner: :sniper:
نا گفته نمونه که یک دوست دارم کپی خود leon !:eek::eek::eek::eek::eek:

dmc4.jpg

بچه ها تو اين تاپيك قراراه اگه شما مثلا كارگردان بودين و اگه قرار بود فيلمي از روي بازي بسازيد چه بازيگرهايي رو به جايه كاراكترهاي بازي ميزاشتين.
براي شروع بازي kane &lynche:dead man
من اگه قرار بود فيلم اين بازي رو بسازم جاي كين اگه اشتباه نكنم همون كه صورتش زخمو زيليه كلينت استوود.و به جاي لينچ اگه اشتباه نكنم همون مو بلنده جك نيكلسون رو ميگذاشتم.

بابا اینا که بره این نقشا خیلی پیرن برو تو کار جوون تر ها(مخصوصا" کیلینت ایستوود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or