بازيهاي دوست داشتني wii

اگه قیمتش پایین بود خوب بود تا الان همه تجربه کرده بودیم

قیمت wii u یه بخش مهمه چون با این قیمت دلار هزینه اش بالا در میاد و بازی هاشم خیلی گرونه

اما چیزا دیگم هست wii u هارد کور شده کمی مونده بود به معرفی wii u نینتندو ساپورت و ساخت بازی از wii کاملا برداشت کنسولی که پرفروشترین کنسول نسل هفت بود اما سازنده اش ساخت بازی ازش برداشت . در حالی که حتی بقیه کنسولا گفتن تا 2016 کنسولاشوتو ساپورت میکنن و حداقل 100 بازی عالی براشون میدن . اما نینتندو چنتا از بازی ها که برای wii ساخته شده بود منتشر نکرد خروجی بازیا عوض کرد برای wii u منتشر کرد

یادمه تو سایت GBAtemp.net -> The Free Independent Video Game Community: 3DS, NDS, Wii, GBA, PSP, Hacking, Dingoo, PS3, Xbox 360... یه نظر سنجی گذاشته بودن کدوم کنسول خونگیه کنسول نسل هشتمی میخرید 80 درصد گفته بودن wii u اما این آمار بعد این کارا نینتندو خیلی خیلی کمتر شده

Activision قرار بود بازی Cabela’s African Adventures قرار بود برای wii u بده اما برای wii منتشر کرده

همونطور که خبری خوندم که گفته بود : این حقیقت داره که کمپانی های مستقل بازی سازی از ساخت بازی برای کنسول نسل بعدی Nintendo به خاطر کمک کردن به Wii منصرف شده اند. پیشتر دارندگان Wii تردید دارند که با ساخت افزار های جدید آشنا بشوند و به نظر می رسد بیشتر بازی سازان از ساخت بازی برای آخرین کنسول Nintendo صرفه نظر می کنند.

آخرین ویرایش:
به به هواداران وی :d. من سال ۸۸ وی رو کشف کردم و باهاش بیشتر از PS2+PSP بازی کردم. از اون زمان شدم فن نینتندو.

در مورد Wii U هم به نظر من این آمریکایی ها دوست دارند نینتندو هم بشه مثل سگا و برای ایفون و ایکس باکس بازی بسازه. تا حالا بارها تو مثلا نظرات کارشناسی شون گفتن. اگه اخبار نینتندو رو دنبال کنید منظورم رو می فهمید. مثلا این یارو مایکل پچر که تا دهن باز می کنه انگار جفت پا پریده رو اعصاب فن های نینتندو.)x

به به هواداران وی :d. من سال ۸۸ وی رو کشف کردم و باهاش بیشتر از PS2+PSP بازی کردم. از اون زمان شدم فن نینتندو.

در مورد Wii U هم به نظر من این آمریکایی ها دوست دارند نینتندو هم بشه مثل سگا و برای ایفون و ایکس باکس بازی بسازه. تا حالا بارها تو مثلا نظرات کارشناسی شون گفتن. اگه اخبار نینتندو رو دنبال کنید منظورم رو می فهمید. مثلا این یارو مایکل پچر که تا دهن باز می کنه انگار جفت پا پریده رو اعصاب فن های نینتندو.)x

از هوادارم گذشتیم فن wii و عاشقان wii هستیم :d

چه عالی که زود wii کشف کردی :x

wii که تکه همه بازیاش محشرن تک تک لحظه ها بازی با wii عالیه و تکرار نشدنی تو هیچ کنسول دیگه :x

از بازی با wii هیچکس خسته نمیشه:bighug:

اخبار یا مایکل پچر بیخیال هیچ کاری نمیتونن بکنن مگه کلاه برداری سونی از نینتندو نبود سر کنسول مشترک که پلی 1 طرح نینتندو بود کار به دادگاه بین المللی حتی دادگاه ها کالیفرنیا رسید 5 سال درگیر بودن نینتندو بعدبا فیلیپس قرداد بست ژاپنی ها گفتن به ژاپن خیانت کردی با خارجی هت قرارداد بستی ژاپنی ها نینتندو تحریم کردن اما بازم نینتندو سرپا موند نینتندو انقدر سرمایه و اعتبار داره که تا بقیه رو از دور خارج نکنه خودش تکون بخور نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or