بچه ها سلام. صحبتاتون رو خوندم. یکی از دوستان توی پست های بالا گفته بود که گروه سازنده بازی رانندگی در تهران باید اون 1 ملیارد و نیم رو صرف خرید یک موتور درست و حسابی میکرد و بعد میشست بازی میساخت. من اصلا کاری ندارم که اون سرمایه اولیه هنگفت از کجا اومد و به کجا رفت و نتیجه کار گروه چی شد. مساله ای که مهمه اینه که فقط در اختیار داشتن تکنولوژی برتر برای گرفتن نتایج بهتر کافی نیست. در زمینه تخصصی ساخت بازی فعلا علم استفاده از موتورهای مدرنی مثل موتور unreal III در ایران وجود نداره تا بخوایم اونها رو بخریم و باهاشون بازی بسازیم. بنابراین فعلا باید به همین امکانات موجود بسنده کرد و پا رو از حدود مجاز فراتر نذاشت. ازونجایی که فعلا حمایت رسمی از این صنعت در کار نیست (اگر چه داره یه خبرایی میشه) باید بگونه ای عمل کرد که راه برگشت هم وجود داشته باشه. به عبارت دیگه باید جوری با جریان آب به جلو حرکت کنیم که در هر لحظه بشه دانسته ها رو به نتیجه عملی و در حالت بهتر، سود مالی تبدیل کرد. اون دسته از بچه هایی که در حال حاضر در ایران به ساخت بازی مشغولن دیگه این صحبتا رو کهنه کردن. بهترین کاری که میشه انجام داد اینه که هدف رو مشخص کنین و بهترین ابزار رو برای رسیدن به این هدف انتخاب کنین. بقیه مسایل چیز های جزیی هستن که براحتی قابل رفع شدن یا چشم پوشی کردن هستن.
یک نکته دیگه رو هم اضافه کنم و اون اینکه قدم گذاشتن در مسیر ساخت بازی حتی اگه هیچ نتیجه مثبتی براتون نداشته باشه و هیچ بازی خاصی هم نسازین ، لا اقل این خوبی رو داره که از شما یه متخصص مسایل کامپیوتری میسازه. از اونجایی که روند ساخت یک بازی بسیار پیچیده و نیازمند تسلط به چند مقوله کاملا گسسته از همدیگست ، این انگیزه رو در شما ایجاد میکنه که تا اندازه ای با این مقوله ها آشنا بشین و چنانچه در این زمینه وقت کافی بزارین ، به نتایج قابل قبولی میرسین. جذبه علم و یادگیری چیزی نیست که بشه انکارش کرد.
برای همگی آرزوی موفقیت میکنم
علی کسائی
یک نکته دیگه رو هم اضافه کنم و اون اینکه قدم گذاشتن در مسیر ساخت بازی حتی اگه هیچ نتیجه مثبتی براتون نداشته باشه و هیچ بازی خاصی هم نسازین ، لا اقل این خوبی رو داره که از شما یه متخصص مسایل کامپیوتری میسازه. از اونجایی که روند ساخت یک بازی بسیار پیچیده و نیازمند تسلط به چند مقوله کاملا گسسته از همدیگست ، این انگیزه رو در شما ایجاد میکنه که تا اندازه ای با این مقوله ها آشنا بشین و چنانچه در این زمینه وقت کافی بزارین ، به نتایج قابل قبولی میرسین. جذبه علم و یادگیری چیزی نیست که بشه انکارش کرد.
برای همگی آرزوی موفقیت میکنم
علی کسائی