شایعه بازسازی FF VII

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام.
449576_1_hs.png

در مصاحبه‌ای که اخیرا در مجله Gamega به چاپ رسیده است از تتسویا نومورا سوال شد:" آیا 2010، سالی است که در آن بازی رویایی خود را رونمایی کنید؟"

تتسویا نومورا:" گر چه فعلا روی FF Versus، Agito و 3rd Birthday کار می‌کنم، اما در امسال بازی‌های دیگری نیز رونمایی می‌کنیم که یکی از آن‌ها به شدت از جانب طرفداران و حتی مطبوعات سراسر دنیا مورد درخواست قرار گرفته است".

این بازی می‌تواند Kingdom Hearts 3 یا یک بازسازی از FFVII باشد که به نظر می‌رسد شانس FFVII در این زمینه بیشتر است.

Source

سلام دوستان.
دستت درد نكنه مهدي بابت خبر.
واي اگه FFVII باشه من امشب همتون رو شام دعوت ميكنم.به خرج ماكان.:biggrin1:(اخه فكر كنم از همه بيشتر عشق اين بازي باشه)

عالیه.
چیزی که باعث میشه شکم بیشتر بشه اینه که در اخر در مورد بازی گفته بود:"Not tottaly new"

مرسی مهدی جان این شایعه یک عمره که داره گفته میشه ولیهنوز هیچی و فکر هم باز هم سرکار هستیم نومرا فرصت سر خواروندن نداره چجور میخواد ای اقا

بابا معلوم نیست خودشون رو مسخره کرئن یا مردم رو-
خدایش لوث شد دیگه- بساز -هم یک ملت رو از سرکار بودن دربیار- هم یک پولی بچپون تو اون جیبت هم به PS3 فن جماعت یک حالی بده!
حالم بهم میخوره از این کارای این بابا و اون یکی چی چی بود کوجیما-همرو سر کار میزارن و الاف میکنن- اخر هم همون اتفاق مسخره- که تایید ساخت بازیه میافته

سلام دوستان.
دستت درد نكنه مهدي بابت خبر.
واي اگه FFVII باشه من امشب همتون رو شام دعوت ميكنم.به خرج ماكان.:biggrin1:(اخه فكر كنم از همه بيشتر عشق اين بازي باشه)
این ها FFVII رو تایید کنن، من یک هفته شام میدم!:biggrin1:

ولی خوب این خبر اثبات میکنه که نظریه من در رابطه با معرفی KHIII آخر BbS خیلی نزدیک با واقعیت هست!!

به نظر من خبر عرضه FF7 روی فروش و محبوبیت FF13 تآثیر منفی میزاره و این سری جدید رو از چشم مردم میندازه... برای همین فکر نکنم حالا حالاها خبری از FF7 بشه...

این خبر دقیقا مال چند وقت پیشه؟؟؟
تتسویا نومورا:" گر چه فعلا روی FF Versus، Agito و 3rd Birthday کار می‌کنم،
الان عنوان دوم چه جور بازییه؟ اسمش تا حالا به گوشم نخورده بود...
به نظر من خبر عرضه FF7 روی فروش و محبوبیت FF13 تآثیر منفی میزاره و این سری جدید رو از چشم مردم میندازه... برای همین فکر نکنم حالا حالاها خبری از FF7 بشه...
اینو که هر عقل سلیمی میدونه به خصوص اون نومورا ورپریده!
ولی من هنوزم چشمم آب نمیخوره kh3 رو بخوان به این زودی بیارن وسط... بعدشم تا fnc درکاره فعلا قید ff7 re رو بزنین!
مهدی عجب عکسی گذاشتیا... کلود سرسپرده! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or