بازسازی Boogerman در راه است!

Cloud Strife

Loyal Member
اگر از گیمرهای کهنه کار و طرفداران کنسول SEGA Genesis بوده باشید حتما با شاهکار جذاب و بیاد ماندی Interplay Production یعنی Boogerman آشنا هستید. یکی از خوش ساخت‌ترین پلتفرمرهای دوبعدی آن دوران که توسط Mike Stragey و Chris Tremmel خلق شد.

68907197801214740108.png

اما پس از سال‌ها بی‌خبری اکنون به لطف Kickstarter سازندگان اصلی این عنوان قصد دارند به مناسبت بیستمین سالگرد Boogerman این بازی را دوباره به عرصه گیم بازگردانند. Boogerman جدید درواقع ریبوتی از بازی بازی اصلی با گرافیکی کارتونی و جذاب به صورت HD است که در صورت رسیدن به اهداف مالی خود برای پلتفرم‌های PC، PS4، Vita، Wii U و لینوکس منتشر خواهد شد.

63545843766773494135.png

59815149834080014696.png

خوش بختانه از همین ابتدای کار استقبال خوبی از این پروژه به عمل آمده و می‌توان حدس زد ظرف مدت چند روز آینده سازندگان به تمام درخواست‌های مالی خود رسیده و شاهد ظهور دوباره Boogerman با ظاهری خوش و آب و رنگ و جذاب‌تر از هر زمان دیگری باشیم.
15814978255892834187.png

وقتی نگاه به بازی های قدیم میکنم تنها چیزی که به فکر می رسه اینه که الان دارن افراد رو با گرافیک گول میزنن و بازی تحویل ملت نمیدن
خدایی قدیم چه بازی های شاخی بود

اسم تاپیک رو که دیدم حیرت کردم !!! دقیقاً همین پریروز بعد از مدت ها به یاد بازی افتادم و میخواستم برم با امولاتور بازی کنم ! یه کمی به ماوراءالطبیعه ایمان آوردم ! :-"
Boogerman واقعاً ایده جالب و متفاوتی داشت و حرکات خاص (!) کاراکترش هم محشر بود ! :دی امیدوارم پول بازی جمع بشه و برن تو کارش.
در مورد این Kickstarter هم اگه 500 دلار کمک کنین ، کله شریف ـتون رو میذارن توی قاب و توی لوکیشن یکی از غول های بازی نمایش میدن ! :دی

من که زیاد به ساخته شدنش امیدوار نیستم
375.000 دلار حداقل پول میخوان که تا الان فقط 16.396 دلار جمع شده.:|

آخه تازه امده! هنوز 31 روز زمانش مونده! احتمال خیلی زیاد کل پولی که میخوان جمع بشه!

دقت کنید هرچی بازی داره توی کیک استارتر معرفی میشه وکلا بازی های ایندی برای PC و PS4 و Vita هستن! PSN داره عین این نسل Live میشه! (از نظر بازی های آرکید)

والا من سی سالمه و کله عمر کنسول سگاه بودم اون موقعه من این بازی رو ندیدم با اینکه یه پام پشت شهرداری بود یه پام مدرسه و هر موقعه 500 تومن واسه تعویض کاتریج میدادم این بازی رو من ندیدم تا اینکه چند سال پیش کله بازی هاشو از تورنت دانلود کردم اونقت فهمیدم همیچین بازی هست که دیگه فایده ایی نداشت چون سن رفته بود بالا خوب باز بیاد ببینم چی جوریه دوست ندارم الان با امولاتور امتحان کنم چون حال نمیده

من که زیاد به ساخته شدنش امیدوار نیستم
375.000 دلار حداقل پول میخوان که تا الان فقط 16.396 دلار جمع شده.:|

منم بعید میدونم، مگر اینکه بتونن با تبلیغات خفن بازی رو تو دهن ها بندازن...من که از ته دل دوست دارم ردیف شه و البته در حمایت از بازی 20 دلار هم فعلا دادم!

یادمه دو نوع attack با حال داشت یکی این بود که دست میکرد تو بینیش و دماغ پرت میکرد
یک دونه دیگه هم باد گلو میزد =))
سومیش از همه باحالتر بود مخصوصا وقتی فلفل میخورد ، میشست زور میزد بعد هر چی A رو بیشتر نگه میداشتی ، زور بیشتری میزد ، این بازی شاهکار بود ، یادمه فقط هم تک لبه بود اون زمان:x

من بچه بودم در کل 2 تا کاتریج سگا خریدم( خریده شد توسط پدر گرامی:d) .تو یکیش این Boggerman بود.عاشق بازی بودم.پارسال کاتریجشو از تو انباری پیدا کردم گذاشتم تو کیفم همیشه باهامه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or