خیر قربان من بعد از خرید می تونم charge back کنم.فقط یک توصیه ایمنی رو قبل از هر گونه خرید توجه داشته باشید و اونم اینه که اصلا و به هیچ عنوان مشخصات credit card خود را در سایت xbox.com وارد نکنید و از طریق سایت چیزی نخرید و فقط سعی کنید کارت گلد تهیه کنید اونم از طریق سایت هایی مثل amazon.
دلیل اینکار اینه که ms یک کار بسیار عجیبی رو در سایتش انجام داده که خیلی ها رو هم شاکی کرده و اون اینه که وقتی شما مشخصات credit card رو وارد می کنید و گلد می خرید برای اکاننتون، پس از تمام شدن تاریخ اون عضویت گلد ms بدون اینکه به شما اطلاع بده و یا اجازه بگیره خودش مجددا از حساب شما پول برمی داره و اکانتتون رو شارج می کنه! به پشتیبان های ms هم که زنگ زدن در این مورد طرف گفته برین یه credit card جدید وارد کنید ولی باز فرقی نداره چون شما باید یه چیزی رو وارد کنید.
در ضمن region های کانادا و امریکا هم با هم فرق دارند!
اینطور که شما میگید نیستش و من حساب دارم اونجا و کردیت هستش.
البته اگه بخوام آکانت ایکس باکس را شارژ کنم،بعد از هر پرداخت،billing info را عوض می کنم،ولی خوب مشکلی از بابت نکته شما نیستش.
در این جور مواقع میشه expiration date را ماه بعد انتخاب کرد تا سری بعد نتونه پول ورداره،مثلا اگه آکانت یک ماه گرفتید،میتونید expiration date را ماه بعد انتخاب کنید..اینطوری کاری نمی تونه کنه.
آخرین ویرایش: