ایکس باکس 360 آرکید تمیز!!!

$Dante$

کاربر سایت
Rating - 66.7%
2   1   0
سلام.
هرکس ایکس باکس 360 آرکید تمیز برای فروش داره بزاره...
قیمت هم بین 260 تا 280 باشه!
کنسول های نیمه اول 2009 رو زیر 265 و کنسول های نیمه دوم 2009 رو بالای 275 می خرم!
فقط خواهشا نیاید بگید که چرا،چجوری،قیمت پایین،قیمت بالاست،نمی دونم از این حرفا!
ممنون...

هر 2تا دسته سفیدن خیلی تمیزه و خط و خش هم نداره تا حالا هم به لایو هم وصل نشده شارژر هم برای هر دو دسته داره گفت 310 می فروشه

آخرین ویرایش:
من یه آرکید دارم وقتی خریدم گفت جاسپره اما بعدا فهمیدیم فالکونه ، تا حالا پشت سرهم بیشتر از 4 ساعت روشن نبوده و هر 4 ساعت 1 ساعت استراحت دادم بش میدادم ، فقط بازی باهاش شده و فیلم های کپی خش یا بازی خش تو درایوش نزاشتم از نظر ظاهری تمیزه خواستین عکس میزارم ، سه تا دسته داره دوتا مشکی یکی سفید ،سابق خرابی نداشته ، فکر کنم هفت آوریل 2009 خریدمش ، lt+ هم داره ، بن نشده .چند میخرین ؟

یکی از دوستام داره می خواد بفروشه نیمه ی دوم 2009 هستش و دستگاهش خیلی تمیزه
تقریبا 30 تا بازی داره با دو دسته اگه بخوای 290میفروشه
280 مال من،ولی 20 تومن رو اول میفرستم و بقیش رو هنگام تحویل به مامور پست میدم(باید با پست سفارشی ارسال کنی چون تو اهر تیپاکس نمایندگی نداره:()

من هم یک دستگاه آرکید دارم برج 5 2009 تا حالا اصلا لایو نرفته خیلی تمیزه
یه دسته بی سیم داره با یک کابل HDMI و 10 تا بازی
دستگاه دست یه پسر بچه کم سن بوده و کم بازی کرده ( توی پروفایل میبینید)

خود دستگاه هم پشتش زده 12 ولت
به شرط میفروشم.... خیالت راحت.
تهران هم هستم حضوری ببین تا خیالت راحت باشه اگر خواستی به همون قیمتی که زدی میفروشم ;)

سلام من يه ايكس باكس اركيد دارم 5 ماه خريدم خداييش در حد نو.جاسپر ا سال اپديت داره با باطري براي دسته بيسيم داره واسه نيمه دوم 2010 هستش. با 10 15 تا هم بازي .ميخوام بفروشم .قيمت نميدم دوستان قيمت بدن.فقط قيمت پايين ندين كه ميخندم
02%20Laugh.png
.
براي خريد يا تماس بگيريد يا اس ام اس بزنيد.اينم ايميلمه:.براي چت كردن در مورد ايكس باكسTVSAEED@YAHOO.COM
09358128677
تصوير:
http://www.mobile724.com/images/Shop...x360arcade.jpg
http://www.dginformatica.it/public/c...360_arcade.jpg

من يه قيمت مقطوع ميدم يه ريال پايين نميام.330 تومان .مفت دارم ميدم .بياين ياهو يا تماس بگيرين

سلام من یه آرکید جاسپر دارم فقط بازی های جدید رو نمیخونه باید آپدیتش کنی خیلی خیلی کم باهاش بازی شده چون بازی های جدید رو نمیاره 250 میدم اگه خاستی خبرم کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or