گزارش ایکس باکس نسل بعدی برای انتشار در سال 2027 آماده میشود

Tatsumaru

Searching For Light
کاربر فعال
بر اساس این گزارش جدید، کنسول نسل بعدی مایکروسافت(جانشین Xbox Series X/S) در سال 2027 منتشر خواهد شد. مایکروسافت هنوز واکنش رسمی به این گزارش نشان نداده است. اما مدیران بخش گیمینگ این شرکت در مصاحبه های مختلف، به صورت عمومی به این مسئله اشاره کرده اند. مانند مصاحبه Jason Ronald معاون بخش گیمینگ نسل بعدی مایکروسافت در ماه ژانویه.
Xbox1.jpg

Microsoft is combining ‘the best of Xbox and Windows together’ for handhelds
Xbox next-gen console reportedly targeting 2027, with handheld device due this year

انشالا که استیم میاد جای ماکروسافت رو پر میکنه. اگه نسل بعد هم ایکس باکس موفق نشه -حالا چه کنسول دستیش چه کنسول عادی- آخرین نسل از ایکس باکس رو داریم و بعید میدونم مدیریت ماکروسافت اجازه کنسول دیگه رو بده

• Like
Reactions: fire emblem
انشالا که استیم میاد جای ماکروسافت رو پر میکنه. اگه نسل بعد هم ایکس باکس موفق نشه -حالا چه کنسول دستیش چه کنسول عادی- آخرین نسل از ایکس باکس رو داریم و بعید میدونم مدیریت ماکروسافت اجازه کنسول دیگه رو بده
ولو این ظرفیت رو نداره.
شاید درست ترش اینه که بگیم اصلا نمیخواد وارد همچین بازاری بشه.

من فکر کنم اگه روزی مایکرو از ساخت کنسول به طور سنتی کناره گیری کنه و بازار واقعا همچنان برای کنسولهای فیزیکی درآمد زایی داشته باشه و منطقی... قطعا یه شرکت دیگه که بازار رو خالی میبینه وارد میشه ، شک نکنین.
حالا یا مشترک با بقیه و یا به تنهایی.
این رسم بازاره.

البته اگه مشترکا بخوان وارد ساخت کنسول بشن حتما Valve به عنوان یکی از شرکا میتونه گزینه روی میز باشه.
حالا به همراه مثلا یکی مثل تنسنت و یا همچین چیزی.
============
حالا چه کنسول دستیش چه کنسول عادی- آخرین نسل از ایکس باکس رو داریم و بعید میدونم مدیریت ماکروسافت اجازه کنسول دیگه رو بده
البته این هم با پیش بینیهای حال حاضره.
چه بسا تا 2030 ورق رو برگردونده باشن و تونسته باشن کنسولهای خیلی بیشتری فروخته باشن و بازارشون رو گسترش داده باشن.
باید دید.

همین نینتندو یه زمانی خودش رو خیلی جدی آماده کرده بوده که اگه سوییچ فلاپ شد ساخت کنسول رو برای همیشه کنار بزاره و راه سگا رو پیش بره.
اما الان جایگاه اول رو دارن.

کلاً زیاد از مایکروسافت خبر میاد بیرون
و همین باعث ناامیدی و دلسرد شدن گیمرها و به خصوص خریدارها و طرفدارهای ایکس باکس میشه

اگر اشتباه نکنم یه خبری از زبان معاون مالی بخش ایکس باکس گفته شده بود
بعد اسپنسر تکذیب کرد
بعد از یه مدت همونو اومد دوباره تایید کرد اسپنسر
خوب باعث بی‌اعتمادی میشه این کارها

حالا بقیه سیاست‌ها در کنارش

• Like
Reactions: dark souls
حالام میخوان نسلو زودتر شروع کنن که اون یسال باعث بشه کنسولشون بیشتر دیده
متوجه نشدم، 2027 مگه نباید نسل عوض بشه؟
فاصله PS2 با PS3 حدود 6 سال بود، PS3 با PS4 و PS4 با PS5 هم 7 سال.
اگه PS6 همون اواخر 2027 یا ماه های اول 2028 نیاد ینی اون دیراومده نه این زود! :دی اشتباه میکنم؟

انگاری سونی شیطان رجیم هستش و نشسته یه گوشه تا اگه پیغمبری چیزی مبعوث نشد بیاد ملت رو به قعر جهنم هدایت کنه
اصلا بحث سونی و ماکروسافت نیست، کمپانیای بزرگ که بخاطر رضای خدا و عشق ملت محصول تولید نمیکنن، کوچک ترین موقعیتی رو به دست بیارن واسه سود بیشتر بدون شک از دستش نمیدن که کاملا منطقی هم هست.

حالا تو فرض کن سال 2035 شده، چیزی دیگه به اسم Xbox وجود نداره و نینتندو هم هنوز داره تو دنیای خودش به سر میبره و کاری با اینطرف نداره، دقیقا کی هست که جلوی قیمت گذاریای عجیبو بگیره؟ چون هیچ آپشن دومی واسه پلیر وجود نداره مجبوره بخره (قطعا پی سی 2000 دلاری آپشن دوم محسوب نمیشه)
نمونشو همین الان تو کارتای جدید انویدیا داریم میبینیم، رسما بازار بالارده هارو دستش گرفته و به یه ورشم نیست هیچی.

از طرف دیگه چه دلیلی داره که یک استودیو رو 5-6 سال بذاره روی یک آی پی 200-300 میلیون دلاری؟ همه که بصورت خودکار میان سمت پلی استیشن، نمیگم دیگه از این بازیا نخواهد ساخت اما قطعا کمتر میشه چون دیگه رقابتی وجود نداره.

البته خب همش برمیگرده به ماکروسافت که نتونست رقابت کنه و کم آورد.
طرف حرفم بیشتر با دوستانی هست که آرزوی نابودی Xbox رو دارن، Xbox حتی در حد یک کنسول که فقط مولتی پلفورما رو اجرا میکنه هم بودنش بهتره تا نبودش. نابودیش هیچ سودی واسه هیچکس نداره.

آخرین ویرایش:
من همیشه گفتم نه تنها خودم شخصا دوست دارم مایکرو همچنان سخت افزار کنسولی بسازه، که به نظرم تا کنسول ها هستند، مایکرو به شکل ایجابی هرگز این ده ها میلیون مشتری ثابت سخت افزارش رو از دست نمیده، اینا کامیونیتی گیمینگ مایکرو هستند و مایکرو به نظرم حتما نگهشون میداره به مرور سرویس دهی بهشون هم بهبود میبخشه... نتیجتا واقعا بعید میدونم کنسول مایکروسافت کلا محو شه، صرفا فکر میکنم متحول میشه مثل همین شایعات کنسول پی سی مانند که استیم و باقی رو ساپورت میکنه، که به نظرم خیلی هم هیجان انگیز هست...

اما در مقابل به نظرم در مورد پلی استیشن بدون رقیب کلاسیک هم اغراق میشه، اول اینکه ما پلی استیشن 2 رو داشتیم بدون رقیب مقتدر کلاسیک، بدون تجربه امروز سونی، بدون سابقه فروش ساختمون و بستن دویژن های مختلف برای نگه داشتن بیزنس، و باز هم سونی نهایت سرویس دهی رو انجام داد،

سونی کمتر از عزیزان این تاپیک که تحلیل و دانش و تجربه نداره :D خودش خوب میدونه چطوری باید پلی استیشن رو سوپر محبوب و سوپر موفق نگه داره، اینا لازم و ملزوم هستند و هیچ کی تاکید میکنم مثل سونی این رو درک نمیکنه که در داخل ماجرا قرار داره...

خیلی از تحول ها مثل قیمت بالا و تحول در سخت افزار هم به دوران برمیگرده و نه خباثت سونی، از قیمت بالا تا حذف درایو برای کاهش هزینه ها و غیره، همین 4 سال پیش همه نگران زنده بودن تا 1 ماه دیگه بودیم و کرونا و مشکلات لجستیک و افزایش قیمت ها و تورم جهانی و سقوط اقتصاد های ازاد بدون دخالت دولت و همه هم تو کف موفقیت بازی های انلاین و گس ها.... اما خب ادما معمولا تا سختی رد میشه فراموش میکنند و دوباره با انتظار بالا به مسائل نگاه میکنند :D به نظرم نگرانی خاصی وجود نداره و گرونی یا همچین چیزی هم طبیعت پیشرفت هست یه جایی میره بالا بعد عادی میشه و میاد پایین، این دید خوشبینانه من هست که ممکنه اشتباهم باشه اما فکر میکنم همینطور بشه....

متوجه نشدم، 2027 مگه نباید نسل عوض بشه؟
فاصله PS2 با PS3 حدود 6 سال بود، PS3 با PS4 و PS4 با PS5 هم 7 سال.
اگه PS6 همون اواخر 2027 یا ماه های اول 2028 نیاد ینی اون دیراومده نه این زود! :دی اشتباه میکنم؟

اصلا بحث سونی و ماکروسافت نیست، کمپانیای بزرگ که بخاطر رضای خدا و عشق ملت محصول تولید نمیکنن، کوچک ترین موقعیتی رو به دست بیارن واسه سود بیشتر بدون شک از دستش نمیدن که کاملا منطقی هم هست.

حالا تو فرض کن سال 2035 شده، چیزی دیگه به اسم Xbox وجود نداره و نینتندو هم هنوز داره تو دنیای خودش به سر میبره و کاری با اینطرف نداره، دقیقا کی هست که جلوی قیمت گذاریای عجیبو بگیره؟ چون هیچ آپشن دومی واسه پلیر وجود نداره مجبوره بخره (قطعا پی سی 2000 دلاری آپشن دوم محسوب نمیشه)
نمونشو همین الان تو کارتای جدید انویدیا داریم میبینیم، رسما بازار بالارده هارو دستش گرفته و به یه ورشم نیست هیچی.

از طرف دیگه چه دلیلی داره که یک استودیو رو 5-6 سال بذاره روی یک آی پی 200-300 میلیون دلاری؟ همه که بصورت خودکار میان سمت پلی استیشن، نمیگم دیگه از این بازیا نخواهد ساخت اما قطعا کمتر میشه چون دیگه رقابتی وجود نداره.

البته خب همش برمیگرده به ماکروسافت که نتونست رقابت کنه و کم آورد.
طرف حرفم بیشتر با دوستانی هست که آرزوی نابودی Xbox رو دارن، Xbox حتی در حد یک کنسول که فقط مولتی پلفورما رو اجرا میکنه هم بودنش بهتره تا نبودش. نابودیش هیچ سودی واسه هیچکس نداره.

داستان مایکروسافت و اپل رو خوندی؟
اپل یه مدتی استیو جابز رو می‌ذاره کنار
و مایکروسافت که همینطوری رشد کرده بود

اپل به ورشکستگی رسید
و مایکروسافت و به قولی بیل گیتس هر روز موفق‌تر
تا اینکه یه روزی استیو جابز و بیل گیتس می‌شینن با هم صحبت می‌کنن و مذاکره می‌کنن
و خود بیل گیتس پول زیادی به اپل میده
و بیل گیتس میگه که من نیاز به رقیب دارم
و بعد از اون تو یه کنفرانس خبری مهم این اعلام میشه که مایکروسافت به اپل کمک کرده

اونی که هنوز درک نمی‌کنه که ایکس باکس اگر نباشه چی میشه
مثلا می‌بینی متاسفانه بعضی ها با نفرت و کینه توزی و غیره نظر میدن

خیلی سال پیش تو همین فروم یه بنده خدایی گفتش که من از نینتندو متنفرم و غیره
گفتم ارث باباتو بالا کشیده؟ گفت نه
گفتم بهت تجاوز کرده؟ گفت نه
یه زمینی داشتی خونه‌ای داشتی ازت کلاهبرداری کرده؟
و ...
گفتم بگو من خوشم نمیاد از مثلاً نینتندو ، با مثلاً فلان پلتفرم بیشتر حال می‌کنم
الکی نیا بگو من متنفرم

من همیشه گفتم نه تنها خودم شخصا دوست دارم مایکرو همچنان سخت افزار کنسولی بسازه، که به نظرم تا کنسول ها هستند، مایکرو به شکل ایجابی هرگز این ده ها میلیون مشتری ثابت سخت افزارش رو از دست نمیده، اینا کامیونیتی گیمینگ مایکرو هستند و مایکرو به نظرم حتما نگهشون میداره به مرور سرویس دهی بهشون هم بهبود میبخشه... نتیجتا واقعا بعید میدونم کنسول مایکروسافت کلا محو شه، صرفا فکر میکنم متحول میشه مثل همین شایعات کنسول پی سی مانند که استیم و باقی رو ساپورت میکنه، که به نظرم خیلی هم هیجان انگیز هست...

اما در مقابل به نظرم در مورد پلی استیشن بدون رقیب کلاسیک هم اغراق میشه، اول اینکه ما پلی استیشن 2 رو داشتیم بدون رقیب مقتدر کلاسیک، بدون تجربه امروز سونی، بدون سابقه فروش ساختمون و بستن دویژن های مختلف برای نگه داشتن بیزنس، و باز هم سونی نهایت سرویس دهی رو انجام داد،

سونی کمتر از عزیزان این تاپیک که تحلیل و دانش و تجربه نداره :D خودش خوب میدونه چطوری باید پلی استیشن رو سوپر محبوب و سوپر موفق نگه داره، اینا لازم و ملزوم هستند و هیچ کی تاکید میکنم مثل سونی این رو درک نمیکنه که در داخل ماجرا قرار داره...

خیلی از تحول ها مثل قیمت بالا و تحول در سخت افزار هم به دوران برمیگرده و نه خباثت سونی، از قیمت بالا تا حذف درایو برای کاهش هزینه ها و غیره، همین 4 سال پیش همه نگران زنده بودن تا 1 ماه دیگه بودیم و کرونا و مشکلات لجستیک و افزایش قیمت ها و تورم جهانی و سقوط اقتصاد های ازاد بدون دخالت دولت و همه هم تو کف موفقیت بازی های انلاین و گس ها.... اما خب ادما معمولا تا سختی رد میشه فراموش میکنند و دوباره با انتظار بالا به مسائل نگاه میکنند :D به نظرم نگرانی خاصی وجود نداره و گرونی یا همچین چیزی هم طبیعت پیشرفت هست یه جایی میره بالا بعد عادی میشه و میاد پایین، این دید خوشبینانه من هست که ممکنه اشتباهم باشه اما فکر میکنم همینطور بشه....
به نظرم خیلی ها فاکتور های تورم و افزایش سطح درآمد رو نادیده می‌گیرند.

۴۰۰ دلار تو ۲۰۱۴ با توجه به نرخ تورم آمریکا چیزس معادل 539 دلار امروزی می‌شد. قیمت ها افزایش پیدا کرده، احساس هم میشه اما در مقابل سطح درآمد مردم هم افزایش پیدا می‌کنه یه جورایی فرقی نکردند قیمت ها فقط عدد رفته بالا.

این نگرانی ها در خصوص افزایش قیمت، کنترل بازار و غیره و غیره از دید بنده زیاد جدی نیست‌. سونی از نسل هشتم رقیب درخوری نداشت. این تعداد کنسولی که مایکروسافت می فروشه چیزی هست که خودش انتظار اون رو داره و بیس کاربرانش طبق گفته شما همین هست. درسته رقابت به نفع مشتریان هست اما خب سونی تو‌ ۲۰۱۴ ام بازی گوتی متریال داشته، الان هم داره.

هرچند چیز هایی که گفتم یه جورایی در خصوص ایران هم صدق می‌کنه. وقتی PS4 وارد ایران شد من با حقوق یک ماه و نیم کارگریم می‌تونستم کنسول بخرم، الان هم با حقوق کارمندی که دارم در خصوص PS5 همینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or