ایکس باکس جسپر 3 چراغ شده و یا مشکل دار

• Thread starter Thread starter b3da
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

b3da

کاربر سایت
Rating - 97.4%
38   1   0
ایکس باکس جسپرو یا فالکون 3 چراغ شده و یا مشکل دار

سلام دوستان
فقط جسپر می خوام
فقط
لطف کنید هر کی داره بگه .
خریدار فوری ام . ممنون از توجه شما .
کد خطا رو هم بگید که عالی میشه .

آخرین ویرایش:
علیرضا یه چیزایی میخوایا!!! من لانچ یا زفیر میخوام گیر نمیاد اون وقت جسپر میخوای!@!!:d
0022 منو میخوای؟؟:d

علیرضا یه چیزایی میخوایا!!! من لانچ یا زفیر میخوام گیر نمیاد اون وقت جسپر میخوای!@!!:d
0022 منو میخوای؟؟:d

هی بیا روحیه منو تضعیف کن
هی بیا
لانچ کلا سالمشم نیست . تو خرابشو می خوای
جسپر پره جان علی
بگرد یکی به ما بده
یکی چیه 10 تا

سلام به جفت علیرضا ها:p
الان اسم این جسپرو بیارم عیلرضا (کوچیکرو میگم:d ) میاد میگه چرا بما ندادی(آخه جریان داره !)
خوب بی صدا جون بگو بینم میحوای چیکار جسپرو؟ میخوای تعمیر بشه یا یه قطعشو میخوای(همون سوالی که چند وقت پیش از یکی تو تاپیکش پرسیدی:d)

سلام به جفت علیرضا ها:p
الان اسم این جسپرو بیارم عیلرضا (کوچیکرو میگم:d ) میاد میگه چرا بما ندادی(آخه جریان داره !)
خوب بی صدا جون بگو بینم میحوای چیکار جسپرو؟ میخوای تعمیر بشه یا یه قطعشو میخوای(همون سوالی که چند وقت پیش از یکی تو تاپیکش پرسیدی:d)

مثل من کنسول ترکونده.میخواد سی پی یوشو تعمیر کنه.
علیرضا دلت به این خوش نکن این 7 ماه عهست یه جسپر داره به من نمیده فکر میکنه یه روز درست میشه.!!! از زیر دست میثم اومده درست نشده این امید به درست شدنش داره!!! جسپر نازنینو داره برای برق درایوهایی که ال تی پلاس میزنه استفاده میکنه!!!!!

من یکی از رفیقام یه اسلیم داره که کلا فقط داشبورد رو میاره بالا همین کاملا قابش ترکیده و فیش برقشم مشکل داره باید باهاش ور بری تا برق بده خواستی بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or