ایکس باکس اسلیم (250) با پلی 3 اسلیم (320GB)

ORTEZA\/\/

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام خدمت دوستان خوبم همونطور که معلومه من یه ایکس باکس اسلیم 250+2تادسته دارم واقعا تمیزه با
پلی 3 اسلیم 320+2تادسته عوض میکنم . ففط اگه مثل خودم تمیز تمیز باشه عوض میکنم
3ماه بیشتر کار نکرده
، هر کی خواست ما در خدمتیم.دوستان جدا فروخته نمیشه، فقط تعویض و فقط تهران حضوری
نمیدونم چرا تاپیک قبلیم پاک شده بود ....؟؟
:d اسپمم ممنوع:)
ترجیحا ریجن 2 پال باشه
اولویت با 320 گیگ+2تادسته

تعویض شد.........

آخرین ویرایش:
بخاطر همین عکسی که الان گذاشتی...
احتمالا همینطور بود ولی درستش کردم

---------- نوشته در 09:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 AM ارسال شده بود ----------

احتمالا عکس نزاشته بودی اگه تایپیکت عکس نداشته باشه تایپیکتو بدونه اطلاع قبلیت از ریشه میزنن:d
مرسی از راهنماییت:d

---------- نوشته در 10:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 AM ارسال شده بود ----------

UP !!!!!!!!!!!! !! !

---------- نوشته در 11:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 AM ارسال شده بود ----------

!Uping

up up up

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 AM ارسال شده بود ----------

up up up up up up up

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

نبود کسی یه نفر یه پیشنهاد داده اسلیم 160 با 2تا بازی اوریجینال با هارد 500 گیگ تا بعد از ظهر کسی 320 نبود تعویض میکنم........
دوستان هاردش مشکل داشت و معامله نشد

---------- نوشته در 01:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

عایپ آپ

---------- نوشته در 01:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

یعنی هیچ کی نداره ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or