ایکس‌باکس سیستم امتیاز منفی جدیدی جهت محدود کردن بدرفتاری‌ها معرفی می‌کند

• Thread starter Thread starter Red Sox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    xbox

Red Sox

کاربر سایت
1692119226744.png

امروز سیستم انضباطی جدیدی مبتنی بر امتیاز منفی به ایکس‌باکس اضافه خواهد شد. هدف این سیستم رفع ابهام در مورد چگونگی پیاده‌سازی استانداردهای جامعه کاربران و کمک به بازی‌بازان جهت پیگیری اقدامات انضباطی اعمال شده روی حساب‌های آن‌ها است.

معاون امور خدمات بازی‌بازان ایکس‌باکس، Dave McCarthy، در مصاحبه‌ای با The Verge در رابطه با سیستم انضباطی جدید و جایگاه آن در استراتژی کلی مدیریت جامعه کاربران ایکس‌باکس توضیح داد. مک‌کارتی گفت: «این مساله تماما در مورد شفافیت برای بازی‌بازان است. ما پیشتر راهی نداشتیم تا به بازی‌بازانمان نشان دهیم وضعیتشان در جامعه کاربران چگونه است و حالا با این کار این موضوع کاملا شفاف‌سازی خواهد شد.»

در سیستم جدید، اگر بازی‌باز استانداردهای جامعه کاربران ایکس‌باکس را زیر پا بگذارد، امتیاز منفی دریافت خواهد کرد. میزان امتیاز منفی و طول مدت تنبیه به شدت تخلف وابسته است. اگر بازی‌باز ۸ نمره منفی دریافت کند، حساب او به مدت یکسال قادر به استفاده از خدماتی مانند چت صوتی یا multiplayer نخواهد بود. سیستم امتیازی از امروز شروع میشود و همه افراد حاضر در پلتفرم در ابتدای کار کارنامه‌ای سفید بدون هیچ امتیاز منفی خواهند داشت.

مک‌کارتی افزود که تنها حدود یک درصد از بازی‌کنان ایکس‌باکس با اقدام انضباطی روبه‌رو می‌شوند و تنها یک سوم از آن یک درصد در ادامه اقدام‌های انضباطی بیشتری دریافت می‌کنند. به گفته مک‌کارتی، در صورت عدم وجود یک برنامه استانداردسازی شده، بازی‌کنان دچار ابهام می‌شوند که چرا برخی در حد یک روز تعلیق و برخی در عوض به مدت یک هفته یا یک ماه سلب دسترسی می‌شوند.

مک‌کارتی در یک پست در بلاگ Xbox Wire از کلیات سیستم انظباطی جدید رونمایی کرد و نوشت: «این سیستم بازنگری شده به بازی‌بازان درک بهتری در مورد شدت اقدام انضباطی و تاثیر چندین اقدام متعدد انضباطی خواهد داد.»

ایکس‌باکس لیست تخلفات و امتیاز منفی متناسب با هر یک را منتشر نخواهد کرد، ولی در بلاگ اعلام شد که برنامه جدید طرح تصویری خواهد داشت که به بازی‌بازان ایده‌ای خواهد داد که با افزایش شدت رفتارشان، تعداد امتیازات چگونه افزایش خواهد یافت. این طرح گرافیکی در زیر موجود است.

1692118976915.png

بر اساس تصویر، بازی‌بازان میتوانند ببینند که برای مثال الفاظ رکیک یک امتیاز منفی و نفرت پراکنی سه امتیاز منفی خواهد داشت. این تصویر همچنین توضیح میدهد که فرآیند درخواست تجدید نظر چگونه عمل خواهد کرد و اینکه امتیازات منفی هم کاهش خواهند یافت.

برای هر اقدام انضباطی، بازی‌باز میتواند درخواست تجدید نظر کند و در صورت موفق شدن در تجدید نظر، امتیاز منفی اعمال شده حذف خواهد شد. همچنین، امتیازات منفی برای همیشه در کارنامه بازی‌باز نخواهند ماند و بعد از ۶ ماه حذف خواهند شد.

در سال ۲۰۱۹، ایکس‌باکس استانداردهای جامعه کاربران خود را به‌روز کرد و قوانین جدیدی در راستای سیاست‌های کلی جهت کاهش سؤاستفاده و رفتارهای سمی در پلتفرم اعلام کرد. سال گذشته، ایکس‌باکس اولین گزارش شفافیت خود را عرضه کرد که در آن جزئیات اقدامات شش ماهه خود جهت مدیریت محتویات را به اشتراک گذاشت. سپس در اوایل امسال، ایکس‌باکس قابلیت جدیدی معرفی کرد که در آن بازی‌بازها قادربه این هستند که کلیپ‌های صوتی را جهت کنترل ضبط و ثبت کنند. سیستم جدید مبتنی بر امتیاز منفی، جدیدترین گام جهت اجرای استراتژی فعلی امنیت و فراگیری است.

مک‌کارتی گفت: «ما در اینجا جامعه‌ای را مدیریت میکنیم که هر کس در آن باید احساس تعلق بکند و وظیفه ما اینجا این است که از ابزارها و روش‌های مختلف استفاده کنیم. من فکر میکنم اگر قرار است جامعه‌ای سالم و شاداب از بازی‌بازان داشته باشیم، باید از تمام جهات به آن رسیدگی کرد و به بهبود مداوم و سرمایه‌گذاری در آن متعهد بود.»

مک‌کارتی گفت با وجود اینکه ایکس‌باکس ابزار و برنامه‌های متعددی را معرفی کرده است تا بازی‌بازان احساس تعلق و امنیت کنند، یکی از بهترین ابزار صرفا همین است که بازی‌بازان خود دست به کار شوند.

وی گفت: «من تمام بازی‌بازانمان را تشویق میکنم تا به مشارکت در سیستم ما ادامه دهند. بعضی اوقات این کار به معنی گزارش دادن رفتار است، حتی اگر آن رفتار علیه شما نباشد. و هر چه بیشتر بتوانیم استانداردهای جامعه‌مان را گسترش دهیم، بیشتر هم قادر خواهیم بود به مردم کمک کنیم که حامی استانداردهای ما باشند.»

منبع: The Verge

این سیستم نمی دونم الفاظ رکیک و نفرت پراکنی و این داستانا واقعا مزخرفه و همه ش می ره به سمت خفه کردن ملت. الان لیگ هم این سیستما رو داره فقط باعث شده کسی جرئت نکنه حرف عادی هم حتی بزنه. در حالی که اصلا نیازی به این چیزا نیست کسی فحشی داد خیلی راحت بلاک کنید.تو بازی و ویس اگه بود میوت کنید. اینکه برای چیتینگ امتیاز منفی داره خوبه ولی حرف باد هواس و پلیس بازی در آوردن رو حرف عاقبت خوبی نداره...

این سیستم نمی دونم الفاظ رکیک و نفرت پراکنی و این داستانا واقعا مزخرفه و همه ش می ره به سمت خفه کردن ملت. الان لیگ هم این سیستما رو داره فقط باعث شده کسی جرئت نکنه حرف عادی هم حتی بزنه. در حالی که اصلا نیازی به این چیزا نیست کسی فحشی داد خیلی راحت بلاک کنید.تو بازی و ویس اگه بود میوت کنید. اینکه برای چیتینگ امتیاز منفی داره خوبه ولی حرف باد هواس و پلیس بازی در آوردن رو حرف عاقبت خوبی نداره...
پس دمیکراسی :D چی میشه؟؟! یادمه یکی تعریف می کرد یک ایرانی با یه هندی بحثش شد ایرانی بحث برد سمت انگلیس استعمارگر بعد هندیه عصبانی شده و طرف رو ریپورت نژاد پرستی کرده.

:>این سیستم نمی دونم الفاظ رکیک و نفرت پراکنی و این داستانا واقعا مزخرفه و همه ش می ره به سمت خفه کردن ملت. الان لیگ هم این سیستما رو داره فقط باعث شده کسی جرئت نکنه حرف عادی هم حتی بزنه. در حالی که اصلا نیازی به این چیزا نیست کسی فحشی داد خیلی راحت بلاک کنید.تو بازی و ویس اگه بود میوت کنید. اینکه برای چیتینگ امتیاز منفی داره خوبه ولی حرف باد هواس و پلیس بازی در آوردن رو حرف عاقبت خوبی نداره...
یادمه تو DayZ یه طرف اومد باهم نیم ساعتی بازی کردیم ، بعد مارو کشت :)) :D (typical dayZ exprience)
بعد براش نوشتم you're an asshole و یکسری چیز های زیبای دیگه که جاش اینجا نیست :D ، به یک ربع نکشید اکانتم ۲ روز کامل بن بود ، بعد طرف برام نوشت نوش جونت یادت باشه فحش ندی :))
And from that day i am a polite person :D :>

یادمه تو DayZ یه طرف اومد باهم نیم ساعتی بازی کردیم ، بعد مارو کشت :)) :D (typical dayZ exprience)
بعد براش نوشتم you're an asshole و یکسری چیز های زیبای دیگه که جاش اینجا نیست :D ، به یک ربع نکشید اکانتم ۲ روز کامل بن بود ، بعد طرف برام نوشت نوش جونت یادت باشه فحش ندی :))
And from that day i am a polite person :D :>
دقیقا همینه این سیستم. هر جور پدرسوختگی غیر کلامی رو تشویق می کنه فقط فحش نمی زاره بدی. حتی تو ورژن های افراطی ترش (همون lol کذایی که مثال زدم) نتیجه ش یوگا رفتن ارتباط عادی پلیرا شده (لیگ کلا ویس چت که نداره wtf. و حرف عادی هم به ندرت کسی بزنه). بعد فکر می کنن خیلی هنر کردن ملت رو خفه کردن... مشکل هم اینجاست که شما به عنوان پلیر فحش رو می تونی کاری بکنی (میوت/بلاک/...) ولی دستت برای مقابله با هر چیز دیگه ای بستس...
کلا راه رو باز می کنه برای انواع و اقسام ترول و تاکسیسیتی غیر کلامی و حتی اجازه نمی ده شما به اونی که اومده بازی رو به نجاست کشیده حداقل 4 تا فحش بدی دلت خنک بشه :D

آخرین ویرایش:
طرف تو فیفا دقیقه یک گل میزنه تا دقیقه ۹۰ پاس میده، آخر بازی هم چهارتا شکلک خنده میفرسته. واقعا به جز فحش خوار مادر راه دیگه ایی میمونه واسه آدم؟ :D

طرف همین کارو باهام کرد، منم در جواب گفتم "بابات عمو جانیه". نامرد سونی یه هفته بنم کرد:lol:=))

دقیقا همینه این سیستم. هر جور پدرسوختگی غیر کلامی رو تشویق می کنه فقط فحش نمی زاره بدی. حتی تو ورژن های افراطی ترش (همون lol کذایی که مثال زدم) نتیجه ش یوگا رفتن ارتباط عادی پلیرا شده (لیگ کلا ویس چت که نداره wtf. و حرف عادی هم به ندرت کسی بزنه). بعد فکر می کنن خیلی هنر کردن ملت رو خفه کردن... مشکل هم اینجاست که شما به عنوان پلیر فحش رو می تونی کاری بکنی (میوت/بلاک/...) ولی دستت برای مقابله با هر چیز دیگه ای بستس...
کلا راه رو باز می کنه برای انواع و اقسام ترول و تاکسیسیتی غیر کلامی و حتی اجازه نمی ده شما به اونی که اومده بازی رو به نجاست کشیده حداقل 4 تا فحش بدی دلت خنک بشه :D
دقیقا باهات موافقم همین فحش دادنه ادم را تخیله میکند طرف یک غلطی کرده بعدش حالا با یک asshole تمام میشه قضیه
حالا اینا با این سیستم درست کردنشان که به حساب مغز کوچکشان فکر میکنن به به عجب کشف جالبی کردن همه چیز پاک و منزه میشه فضا سالم و همه میرن بهشت
در حالی که فضا به شدت تاکسیک تر خواهد شود و کلا بازی کردن به گند کشیده میشه

دقیقا باهات موافقم همین فحش دادنه ادم را تخیله میکند طرف یک غلطی کرده بعدش حالا با یک asshole تمام میشه قضیه
حالا اینا با این سیستم درست کردنشان که به حساب مغز کوچکشان فکر میکنن به به عجب کشف جالبی کردن همه چیز پاک و منزه میشه فضا سالم و همه میرن بهشت
در حالی که فضا به شدت تاکسیک تر خواهد شود و کلا بازی کردن به گند کشیده میشه
می تونیم الگوریتم رو دور بزنیم بحثو انگلیسی پیش می بریم فوشو فارسی می دیمB-).

می تونیم الگوریتم رو دور بزنیم بحثو انگلیسی پیش می بریم فوشو فارسی می دیمB-).
فحش طوری میدیم که دلمان خنک بشه و به طرف یاداوری کنیم که کاری انجام داده
به خاطر همین گفتن فحش به زبان مقصد الزامی هست

این برای بدرفتاری نیست, برای ساکت کردن, اگه واقعا هدفشون توهین بود اون موقع که لابی های کالاف و هیلو داشت منفجر میشد عمل میکردن :D
که البته اونجا هم نباید میکردن, فحش داد؟, شعور خودش رو نشون داد و بلاک.

بوی ESG میده, و مایکروسافت هم در امتیازات ESG رتبه دوم رو داره :> (کاری به فن و طرفداری ندارم, خودم اکس باکس دارم)
امتیاز منفی, هممم, یاد یه چیزی به اسم chinese social credit system افتادم :>
هرکاری که ما میگیم بکن, ا ببخشید یعنی با دیگران بدرفتاری نکن :">.

فقط هم برای کلام نیست, یکی نوشته بود که بخاطر آواتار بدون مشکل بنش کردن
من که دیگه غلط بکنم دست به بازی آنلاین, گرایند و لوت باکس بزنم, ولی آره, مسئله این است :D.

داداش بزرگه :-s:-SS

View attachment 305162

تئوری طوتئه نباف, این اتفاق هیچ وقت نیفتاد, اگر هم افتاد ایرانیه حقش بود چون ایرانی ها ریسیست و هموفوبن
جامعشون هم بشدت مرد سالاره و به زنها ظلم میکنن, تا جایی که تحمل دیدن فیلم با شخصیت اصلی مونث رو ندارن
اصلا هم بخاطر این نیست که اون فیلم میخواد بچه هاشون رو به چندتا نئو مارکسیست تبدیل کنه :D.

خوب شد گفتی هند, اگه میخواید بدونید که چرا هندی ها, غربی ها و برخی از جوانان ایران اینجوری وکن یک مطالعه ای از yuri bezmenov و معنای Subversion و Diversion و... داشته باشید.

غير از اينكه نميدوني امتياز منفي رو دقيقا براي چي ميدن

ميگي ازادي بيان؟

نكنه رو پلي استيشن و اكس باكس حذب سياسي شكل ميگيره

دقيقا هم يكي از جاها بخاطر لابيهاي كالافه كه اين حركت بخاطر خريد اكتي هم هست

بحث پبچیده تر از این حرفاست. بزارید یه سوال بپرسم الگوریتم اصلا چه طور رتبه بندی می کنه جرایم رو مثلا اگه یک فرد سیاه پوست به من فوش ناموسی بده و بنده در جواب بهش بگم نیگو الگوریتم جرم چه کسی رو سنگین تر می دونه؟ ما این رو خوب نمی دونیم. ولی اگه کسی اینقدر ضعیفه با چهارتا فوش افسردگی می گیره اصلا بهتر به کنسول چه عرض کنم به اینترنت وصل نشه چرا که اینترنت پر از نفرته(ما ایرانیا نتایج سیاست ساخت بهشت رو بهتر از هر کسی می دونیم) . چین در این عرصه همیشه پیش گام بود چین اصلا برای بازی کردن احراز هویت گذاشته. چین پا رو از این هم فراتر گذاشته
سیستم رتبه‌بندی اجتماعی چین
قسمتی از این سیستم

نظر و بررسی است، از مسائل مربوط به حمل و نقل و میزان تصادفات تا پرداخت مالیات و ملاقات با پدر مارد و نظرات منتشر شده در شبکه اجتماعی وی چت.
فرد در شبکه اجتماعی وی چت (we chat) و حتی در میزان ارتباط با افراد دارای امتیاز پایین ، این سیستم به دولت چین این امکان را داده است تا در یک سطح اماری بزرگ رفتار های شهروندان را کنترل کرده و با اهرک های مختلف انها را مجازات کرده و یا پداش دهد.
hvui9v7h2hli.jpeg
جرج اورول در رمان 1984 چنین چیزی رو گفته بود. الان هم اینو نگفتم که بگم آمریکا این طور میشه خواستم خاستگاه تفکر تقسیم کردن مردم به خوب و بد رو بدونید.

من کاملا موافق هستم که یک شرکت بیاد بگه اگر قرار هست در فضای که من به شما اختصاص میدم حرف بزنید باید با این قواعد حرف بزنید و ابدا هم ایرادی نداره
من مشکلم اینجاست این خط مش از جایی یک سری توجیهات پیش بندش میاد که من با ان مشکل دارم که مثلا جلوگیری از توهین کردن فلان موهبت را دارد خب این غلطه
مایکروسافت این حق را دارد که چنین کند (ایرونی قضیه اینجاست کسانی که معمولا مدافع چنین اکت هایی از سوی شرکت ها هستند خودشون سفت و محکم جلوی این شرکت ها در بسیاری ها جاها ایستادند و استدلالشان این است که مثلا گوگل مایکروسافت و... انقدر هم خصوصی نیستن این داستان مونوپولی و.... هم که در این چند وقت داغ بوده) و استدلالش هم باید این باشد که این جزو فرهنگ سازمانی من هست و این ایرادی ندارد من عمده مشکلم این هست که برای پروپاگاندا میان میگن این به صلاح جامعه هست و.... که خب زر مفته چون هیچ بیماری با سرکوب علایم بیماری خوب نمیشه بلکه بدتر هم میشه نمودش هم ساید افکت این تصمیم در بازی هست خب اگر کسی به یقین برسه که مثلا نمیتونه پاسخ نوشتاری درخوری برای شخص مقابل دهد در بازی یک غلطی میکند و این چرخه ادامه خواهد داشت

• Like
Reactions: XsmokeX and rpg321
بحث پبچیده تر از این حرفاست. بزارید یه سوال بپرسم الگوریتم اصلا چه طور رتبه بندی می کنه جرایم رو مثلا اگه یک فرد سیاه پوست به من فوش ناموسی بده و بنده در جواب بهش بگم نیگو الگوریتم جرم چه کسی رو سنگین تر می دونه؟ ما این رو خوب نمی دونیم. ولی اگه کسی اینقدر ضعیفه با چهارتا فوش افسردگی می گیره اصلا بهتر به کنسول چه عرض کنم به اینترنت وصل نشه چرا که اینترنت پر از نفرته(ما ایرانیا نتایج سیاست ساخت بهشت رو بهتر از هر کسی می دونیم) . چین در این عرصه همیشه پیش گام بود چین اصلا برای بازی کردن احراز هویت گذاشته. چین پا رو از این هم فراتر گذاشته
سیستم رتبه‌بندی اجتماعی چین
قسمتی از این سیستم

نظر و بررسی است، از مسائل مربوط به حمل و نقل و میزان تصادفات تا پرداخت مالیات و ملاقات با پدر مارد و نظرات منتشر شده در شبکه اجتماعی وی چت.
فرد در شبکه اجتماعی وی چت (we chat) و حتی در میزان ارتباط با افراد دارای امتیاز پایین ، این سیستم به دولت چین این امکان را داده است تا در یک سطح اماری بزرگ رفتار های شهروندان را کنترل کرده و با اهرک های مختلف انها را مجازات کرده و یا پداش دهد.
View attachment 305175
جرج اورول در رمان 1984 چنین چیزی رو گفته بود. الان هم اینو نگفتم که بگم آمریکا این طور میشه خواستم خاستگاه تفکر تقسیم کردن مردم به خوب و بد رو بدونید.
من تا الان نمی دونستم چین اینطوریه اما تا به امروز باور داشتم زباله ترین کشور متمدن دنیا چینه.
با دیدن این، اطمینانم از اینی که باورم کاملا درسته چند برابر شد.
------
کامیونیتی LoL یه زباله ایه که دومی نداره.
Riot اتفاقا از Toxicity حمایت می کنه چون می دونه شما معتاد بازی ای اکنتت بن می شه می ری اکانت جدید می سازی دوباره پول خرجش می کنی.
Tyler1 رسما سکو تبلیغ Toxicity تو LoL اه و شما استریم اش رو می بینی عالم و آدم رو Flame می کنه ولی هیچیش نمی شه. بعد شما بر اساس همون استریم می ری یه Hi تو چت LoL می نویسی 4 تا هم تیمی ات ریپورت ات می کنن بن می شی. حالا Flame که به کنار.

زباله ترین کشور متمدن دنیا چینه.
این چه جور تمدنی هست که هنر نداره چین صرفا یک کارخانه ی تولید کالاست و همه ی مردمش هم جیره خوار دولت و اکنده از هرگونه خلاقیتی، دقیقا همین طور که سوسیالیست ها میخوان

همه ی مردمش هم جیره خوار دولت و اکنده از هرگونه خلاقیتی
بنده با این بند حرفتون مخالفم چینی ها خیلی پیشرفت کردن در هنر البته تا جایی که دولت گذاشته (در این زمینه هم خیلی حرف هست ولی اینجا جاش نیست ولی همین قدر بدونید بخش انیمشن سازی در چین دولتیه اونم به خاطر مقابله با انیمه های ژاپنی البته شکست خوردن سال ها ولی الان دارن انیماتور های مطرح ژاپنی رو با پیشنهاد چهار برابر حقوقشون توی ژاپن جذب می کنن ) و مخالفم زیاد داره ولی چین سیاست ها اقتصادیش موفق بوده و وضع مالی مردم خیلی بهتر از گذشته شده.

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or