ایو گیلموت:نسخه بعدی اساسین هر وقت آماده شد می آید

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
19151145678279-t465x233.jpg
طبق خبر های که قبلا منتشر شده بود، نسخه بعدی اساسین کرید قرار بود سال 2017 عرضه شود. اما به نظر می رسد ایو گیلموت مدیر یوبیسافت هنوز این خبر را تایید نکرده است.ایو گیلموت طی مصاحبه با گیم اسپات از نسخه بعدی اساسین کرید جزییاتی منتشر کرد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام ایو گیلموت مدیر یوبیسافت ؛ جدیدترین نسخه از سری «Assassin's Creed» که هم اکنون در حال ساخت است توانایی این را دارد تا تغییرات اساسی و انقلابی را در این سری به‌ وجود آورد .

همچنین با توجه به اعلام ایو گیلموت ؛ به نظر میرسد سال «۲۰۱۷» بصورت قطعی به عنوان سال عرضه نسخه جدید «Assassin's Creed» انتخاب نشده زیرا همچنان مراحل زیادی از ساخت آن باقی مانده است ‌‌.

لینک منبع

بحث در مورد معلوم نبودن تاریخ انتشار Assassin's Creed بعدی هست، لطفا حداقل بحث رو به مقایسه شرکت ها و سایر موارد مثل بهترین DLC تاریخ نکشید.
  • Like
Reactions: jhoobin
بحث در مورد معلوم نبودن تاریخ انتشار Assassin's Creed بعدی هست، لطفا حداقل بحث رو به مقایسه شرکت ها و سایر موارد مثل بهترین DLC تاریخ نکشید.
ویژگی فروم همینه دیگه, تو هر تاپیکی ممکنه گفتگو به سمت مقایسه شرکتای دیگه هم بره.اینکه یه ناظم میاد میگه مقایسه ای بین شرکتای بازیسازی تو یه خبر(که بصورت دوستانه هم داره انجام میشه)صورت نگیره یا ادامه پیدا نکنه از عجایب بازیسنتره که من به ندرت باهاش برخورد کردم!

ویژگی فروم همینه دیگه, تو هر تاپیکی ممکنه گفتگو به سمت مقایسه شرکتای دیگه هم بره.اینکه یه ناظم میاد میگه مقایسه ای بین شرکتای بازیسازی تو یه خبر(که بصورت دوستانه هم داره انجام میشه)صورت نگیره یا ادامه پیدا نکنه از عجایب بازیسنتره که من به ندرت باهاش برخورد کردم!
نه اتفاقا از عجایب نیست، یک ربطی هم باید با تاپیک باشه خلاصه! دو دقیقه دیگه میان Goty سال 2018 هم مشخص می کنن با این روال.

نه اتفاقا از عجایب نیست، یک ربطی هم باید با تاپیک باشه خلاصه! دو دقیقه دیگه میان Goty سال 2018 هم مشخص می کنن با این روال.
کاربرا که ربات نیستن تو یه سری مسائل تعریف شده بحث کنن! همینجور چیزا باعث پویایی انجمن میشه.باور کن تنها چیزی که بین این بحث بی ارتباط بود تذکر شما بود:D

کاربرا که ربات نیستن تو یه سری مسائل تعریف شده بحث کنن! همینجور چیزا باعث پویایی انجمن میشه.باور کن تنها چیزی که بین این بحث بی ارتباط بود تذکر شما بود:D
این الان خیلی مربوط به تاپیک هست؟
شاید 2017 یه DLC داستانی از GTA V دیدیم کسی چه میدونه, اونوقت رقابتش با DLC داستانی Uncharted 4 دیدنی میشه:Dلامصب Left Behind هنوز جلوی صورتمه=P~

این الان خیلی مربوط به تاپیک هست؟
چرا نمیگیری:Dمیگم توی انجمن تو هر تاپیکی ممکنه بحثای مقایسه ای پیش بیاد و این ویژگی هر فرومیه.اینجور قطعِ ادامه بحث خودش یه پارازیت بین روال عادی فروم محسوب میشه.زمانی حرف شما درسته که کار به بی احترامی و توهین بکشه نه اینکه چند تا کاربر ولو با نظر مخالف دارن با هم صحبت میکنن یهو بیایید وسط بحثشون بگید کافیه ممکنه کار به جاهای باریک بکشه!!! این تز شما یعنی فاتحه فروم.بحث بخواد به Goty هم بکشه هیچ ایرادی نداره چون مربوط به گیمه و چیز عجیبی نیست

چرا نمیگیری:Dمیگم توی انجمن تو هر تاپیکی ممکنه بحثای مقایسه ای پیش بیاد و این ویژگی هر فرومیه.اینجور قطعِ ادامه بحث خودش یه پارازیت بین روال عادی فروم محسوب میشه.زمانی حرف شما درسته که کار به بی احترامی و توهین بکشه نه اینکه چند تا کاربر ولو با نظر مخالف دارن با هم صحبت میکنن یهو بیایید وسط بحثشون بگید کافیه ممکنه کار به جاهای باریک بکشه!!! این تز شما یعنی فاتحه فروم.بحث بخواد به Goty هم بکشه هیچ ایرادی نداره چون مربوط به گیمه و چیز عجیبی نیست
اونوقت می شه بفرمایید عنوان تاپیک برای چه چیزی هست؟!
همه جمع می شدیم یکجا یک بحثی رو دنبال می کردیم، تا یکی بیاد اونو تغییر بده و بریم سر اون موضوع! قشنگ تر به نظر میاد اینطوری!

دوست من، از زمانی که یادم میاد همچین موردی بوده و هست، مخصوصا توی تاپیک اخبار. یک شخصی که هر روز نمی تونه به فروم سر بزنه میاد خبر رو می خونه و دوست داره 4 تا کامنت مرتبط ببینه! نه اینکه زیر خبر هرکی از هرچی دلش خواست بگه!
اینم اضافه کنم بحث هایی که می گید هم شکل گرفته، مثل تشریح سبک GR و نمی دونم ویدیو های یوتیوب برای بازی های یوبی و ... . اما این مورد مقایسه و وارد کردن بحث شرکت های دیگه چیزی غیر از اونه!
گرفتن هم می گیرم، خوب هم می گیرم. بهتره ادامه ندیم که همین ها هم خودش کاملا خارج از بحث هست.

آخرین ویرایش:
این یونیتی سنسیلیتی که قشنگ مشخصه کپی پیست هم بودن با یه فریم افتضاح داستان ضعیف گیم پلیش دیگه نمیدونم چی بگم در کل من اساسینز تا بلک فلگ قبول دارم با اینکه خیلیا خوششون نیومد ازش:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or