ایواتا می خواهد سوء تفاهم های ضعف سخت افزاری WiiU را از بین ببرد.

Pythonistas

کاربر سایت
رئیس شرکت نینتندو ، از این موضوع که برخی سیستم کنسول WiiU برای پردازش قوی نمی دانند ، آگاه است .
th

او احساس می کند این یک سوء تفاهم است و آن را باید برطرف ساخت . این اطلاعات در یک نشست که نینتندو برای پاسخ به سوال خبرنگاران تدارک دیده بود منتشر شد . آقای ایواتا از این موضوع آگاه است که توسعه دهندگان علاقه ای به ساخت بازی بر روی پلتفرم WiiU ندارند . او احساس می کند این وضعیت بهبود خواهد یافت و توسعه دهندگان third-party باز شاهد موفقیت سیستم خواهند شد و install base به طور کافی گسترده خواهد شد .

وی افزود : این یک فرایند دشواری است و چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد . نینتندو می داند چه چیزی نیاز هست انجام دهد و بر نرم افزار های عالی کار می کند که مردم را به خرید سیستم مجاب کند .

در حالی که ما از اجزای اصلی در پشت WiiU با خبر هستیم ، مردم بر این باورند که وی یو سیستم قدرتمندی ندارد واقعا نادرست نیست ! ، نینتندو در آینده نشان خواهد داد که WiiU چه کاری می تواند انجام دهد .

منبع :

آخرین ویرایش:
این 5 میلیون 24 اکتبر تایید کرد
ugly002.gif

این 5.5 میلیون برای پایان سال مالی 2012 هست. سال مالی 2012 کی تموم میشه ؟ مارچ 2103. Wii U تا پایان سال مالی چه قدر فروخت ؟ 3.7 میلیون. من چی نوشتم بالاتر
یش بینی اولیه نینتندو 10 میلیون تا پایان سال مالی یعنی مارچ 2103 بود. بعد شد 5 و بعد هم شد 4 میلیون.
این 9 میلیون پیش بینی سال مالی 2013 هست که مارچ 2014 تموم میشه.

ugly002.gif

این 5.5 میلیون برای پایان سال مالی 2012 هست. سال مالی 2012 کی تموم میشه ؟ مارچ 2103. Wii U تا پایان سال مالی چه قدر فروخت ؟ 3.7 میلیون. من چی نوشتم بالاتر

این 9 میلیون پیش بینی سال مالی 2013 هست که مارچ 2014 تموم میشه.
10 میلیون من ندیم جایی شما لینکی دارید ارائه بدید تا من از اشتباهم دربیام. من برای پیش بینی سال پیش 10 میلیون واقعیتش ندیدم که تا مارس 2013 پیش بینی کرده باشند. این پیش بینی گزارش مالی سال پیشه که همون اول گفتند 5 میلیون. مثله 5 یا 10 نیست برای من این مهم افزایش پیش بینی یعنی برنامه ریزی بلند مدت وگرنه همون 5 میلیون نگه می‌داشتند. الانم که وضع کنسول تو ژاپن خوب شده و بیشتر از قبل می‌فروشه ولی نه انقدر که زیاد حساب بشه. وضع بازار آمریکاش فقط خرابه

@master miller
دوست عزیز من قصد بی احترامی نداشتم مگه همه ی کسایی که ps3 xbox دارند بالای 20 سال دارند؟ خیلیاشون زیر 20 فقط این درصد تو کنسولای nintendo خیلی خیلی بیشتر
نکته دوم شما فکر می کنی چون گرافیک پایینی داره می گم مال بچه هاست؟نه من به خاطر این میگم که کدوم انسان بالغی رو می شه با گذاشتن اسم mario گول زد یک مثال می زنم :master chief بسیار محبوبه ولی ایا microsoft lمی تونه با تولید بازی هایی مثل master chief golf,master chief and cortana party,master chief at london olympic فروش فضایی بکنه خب مشخص نه همه دارند می گند چرا ac یا cod سالانه میاد ولی nintendo شش تا شش تا سالی mario میده تو هیچ کس هیچی نمی گه باید قبول کنی مخاطباش casual هستند

@master miller
دوست عزیز من قصد بی احترامی نداشتم مگه همه ی کسایی که ps3 xbox دارند بالای 20 سال دارند؟ خیلیاشون زیر 20 فقط این درصد تو کنسولای nintendo خیلی خیلی بیشتر
نکته دوم شما فکر می کنی چون گرافیک پایینی داره می گم مال بچه هاست؟نه من به خاطر این میگم که کدوم انسان بالغی رو می شه با گذاشتن اسم mario گول زد یک مثال می زنم :master chief بسیار محبوبه ولی ایا microsoft lمی تونه با تولید بازی هایی مثل master chief golf,master chief and cortana party,master chief at london olympic فروش فضایی بکنه خب مشخص نه همه دارند می گند چرا ac یا cod سالانه میاد ولی nintendo شش تا شش تا سالی mario میده تو هیچ کس هیچی نمی گه باید قبول کنی مخاطباش casual هستند
يعني تا حالا شما نديدين كه يه ادم جوان يا ميانسال بشينه ماريو بازي كنه؟؟!!!
كلا گيم پلي ماريو و جوي كه داره جوري هست كه ادم گذر زمان رواحساس نميكنه بر خلاف اكثر بازي ها ....يه دفعه به خودت مياي ميبيني داري 6 يا 7 ساعت يه تك و پشت سر هم ماريو بازي ميكني و انقدر غرق بازي شدي كه گذر زمان رو نفهميدي.....ايا گيمر هاي هاردكور به دنبال چنين بازيي كه گيم پلي اعتياد اور داره نيستن؟؟؟و فقط اين بازي براي كژال هاست ؟؟؟؟؟!!!!

آخرین ویرایش:
@master miller
نه عزیز این چه حرفیه بحث بی‌احترامی نیست
این آمار رو از کجا آوردید جدیدا چیز‌های موفق رو به کژوال و بچه اینا ربط می‌دید؟چون فقط اسم ماریو رو از نینتندو شنیدید در صورتی که اسم 20 تا از بازی‌های این شرکتم نمی‌دونید و پس منم بگم x360 کژواله چون فقط بازی مستقل داره آیا این درسته؟گفتم آمدن بازی نیاز مخاطبه اگر درخواست زیاد باشه بازی میاد هرچی فرقی نداره. اینکه ماریو معروفه و حتی از میکی هم محبوب تره بازم برمی‌گرده به مخاطب که تو هر سنی این بازی رو انجام میدن حالا بحث برقراری ارتباط با بازی بماند که برمی‌گرده به سلیقه.

حالا مگه wii چیکار کرد از اول نسل تا آخرش گرافیک بازیهاش همون بود فقط 200 تا ماریو و زلدا براش ساختن وقتی یکی میاد حرف آینده ای رو میزنه که فلان میکنم و بیسار میکنم بدونید همش حرفه باید قبول کنن که کنسول برای بازارcasual میسازن نه برای گیمر های جدی

جان ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-/

کی بود میگفت ..............:-"
بله من بودم می گفتم گیم پلی مهم تره از گرافیک هست اما نگفتم گرافیک مهم نیست
من الان دارم این حرف رو می زنم چون ایوتا می گه می خواد این ذهنیت رو از مردم دور کنه که wii u ضعیف هست

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 PM ارسال شده بود ----------

حالا مگه wii چیکار کرد از اول نسل تا آخرش گرافیک بازیهاش همون بود فقط 200 تا ماریو و زلدا براش ساختن وقتی یکی میاد حرف آینده ای رو میزنه که فلان میکنم و بیسار میکنم بدونید همش حرفه باید قبول کنن که کنسول برای بازارcasual میسازن نه برای گیمر های جدی
شما الکی حرف نزن بیا این 200 تا رو نام ببر ببینم
wii دو تا زلدا بیشتر نداشت که یکیش هم پورت بود
نینتندو بازی های مختلفی از ماریو می زنه اما با کیفت بالا می زنه مثل شرکت های دیگه نیست
شما هم یک دور اخبار رو دنبال کنید بد نیست بدونید هدف wii u چیه

ببخشید ولی به نظر بنده هیچ کنسولی در این نسل نمیتونه به فروش نسل قبلش برسه

مثلا به نظرم امکان نداره که ps4 فروشش به ps3 برسه

(با توجه به بعضی از بحران هایی که صنعت گیم هم درگیر هست باهاش و حتی اینکه شاید تا حدی بعضی از سازنده های بازی تا حدی کمبود ایده و نوآوری مهم در بازیهاشون رسیده اند)

اینکه قدرت wii u خوب نسیت یا هست (که بنظرم تقریبا کافی هست ولی شاید خیلی خوب نباشه یا حتی خوب با توجه به زمان کنونی ) به نظرم خیلی به فروشش یا مثلا موفق شدنش ربط نداره

بازیهای هستند که اگرچه گرافیک آنچنانی ندارند ولی دارای گیم پلی تقریبا عالی و داستان نسبتا خوبی هم هستند که همین دو عامل تقریبا کافی هست برای یک بازی که تا به یک عنوان خوب تبدیل بشود , تنها کافی هست که میزان امتیاز های Crysis 3 را ببینید که چندان عالی نیست اگر چه این عنوان دارای تقریبا گرافیکی بسیار عالی یا کم نظیر هست

به نظرم نیتندو میتونه با عرضه عناوین انحصاریش فروش این کنسول رو به مراتب بیشتر کنه ولی بازم شک دارم که بتونه به فروش wii نزدیک بشه

به هر حال اینا در کل نظر من هست

نینتندو همیشه مخاطب خودشو داره ... این کنسولش ضعیف یا قوی به قدری که نینتندو رو راضی نگه داره میفروشه ... دیگه کمتر از گیم کیوب نیست که دست کم 20 میلیون فروخت. از اونجایی هم که نینتندو اصلا تو ایران مخاطب نداره خب بازخوردهای این کنسول تو ایران خیلی مثبت نیست.اگر زود کنسول هک بشه و بتونیم راحت بهش یه هارد وصل کنیم میشه بهش فکر کرد 8->(البته اگه قیمتشو پایین بیاره).قیمت کنسول نینتندو با توجه به سخت افزارش درحال حاضر خیلی Over Price هست.

در راستای تاپیکی که همین چند لحظه پیش حذف شد.

4p6bfb074gf96u5o71c.jpg

ترول گرامی باید بگم:
Nintendo is still at E3 and we’re looking forward to their news and games
به نقل از نینتندو کنفرانس این شرکت در سالن نوکیا است و این شرکت هم 2 کنفراس داره یکی برای بازی‌ها ویکی برای شرکای تجاری.
تاپیک حذف نشده:
http://forum.bazicenter.com/thread76715/#post2588882
نینتندو فن گرامی..باشه نباشش فرقی نداره..چون چه باشه چه نباشه بازم در مقابل نمایش ps4 و نکست ایکس باکس حرفی نخواهد داشت و اصلا تو چشم نخواهد امد. همون بهتر که اصلا نمایش نداشته باشه.

اون متنی رو هم که برای من نوشتی لطفا برو برای کسی که این خبر رو گذاشته ریپلای کن.
من نینتندو فن نیستم. الان شما داری تحلیل می‌کنی این وضع رو؟
شما خواننده‌ای باید بدونی خبر درسته یا غلط

آخرین ویرایش:
ترول گرامی باید بگم:
Nintendo is still at E3 and we’re looking forward to their news and games
به نقل از نینتندو کنفرانس این شرکت در سالن نوکیا است و این شرکت هم 2 کنفراس داره یکی برای بازی‌ها ویکی برای شرکای تجاری.
تاپیک حذف نشده:
http://forum.bazicenter.com/thread76715/#post2588882
نینتندو فن گرامی..باشه نباشش فرقی نداره..چون چه باشه چه نباشه بازم در مقابل نمایش ps4 و نکست ایکس باکس حرفی نخواهد داشت و اصلا تو چشم نخواهد امد. همون بهتر که اصلا نمایش نداشته باشه.

اون متنی رو هم که برای من نوشتی لطفا برو برای کسی که این خبر رو گذاشته ریپلای کن.

كي گفته توي چشم نمياد
نينتندو بازي خوب زياده داري براي نشون دادن يك زلدا جديد نشون بده توجه ها مياد سمتش
بايونتا هم نمايش داره
نينتندو خوب مي دونه اين e3 براش خيلي مهم هست

" همین دو عامل تقریبا کافی هست برای یک بازی که تا به یک عنوان خوب تبدیل بشود , تنها کافی هست که میزان امتیاز های Crysis 3 را ببینید که چندان عالی نیست اگر چه این عنوان دارای تقریبا گرافیکی بسیار عالی یا کم نظیر هست"

ببخشید اینم بگم شاید بد نباشه

با گرافیک بودن بازی که خوب در کل بد نیست ولی منتها بازی فقط گرافیک نیست که و عوامل بسیار مهم دیگه هم هستند

به نظرم گیم پلی خوب و همینطور داستان خوب به گرافیک اولیت دارند و مهمتر هستند (که خوب به نوع بازی هم ربط داره که مثلا شاید بعضی بازی ها نیاز چنداد زیادی به داستان سطح بالا نداشته باشند و در آنها گیم پلی مهمتر باشه مثلا به نظرم تقریبا angry birds اینطور هست )

مثلا بازی مثل Crysis 3 که خوب گرافیک به نسبت بسیار خوبی داره (بالاخص در PC ) ولی شاید اونطور که سطح گرافیکش بالا هست سطح داستان یا روایتش و همینطور گیم پلیش بالا نباشه ولی در نهایت میانگین امتیازهاش خیلی خوب نشد به نظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or