ایواتا می خواهد سوء تفاهم های ضعف سخت افزاری WiiU را از بین ببرد.

Pythonistas

کاربر سایت
رئیس شرکت نینتندو ، از این موضوع که برخی سیستم کنسول WiiU برای پردازش قوی نمی دانند ، آگاه است .
th

او احساس می کند این یک سوء تفاهم است و آن را باید برطرف ساخت . این اطلاعات در یک نشست که نینتندو برای پاسخ به سوال خبرنگاران تدارک دیده بود منتشر شد . آقای ایواتا از این موضوع آگاه است که توسعه دهندگان علاقه ای به ساخت بازی بر روی پلتفرم WiiU ندارند . او احساس می کند این وضعیت بهبود خواهد یافت و توسعه دهندگان third-party باز شاهد موفقیت سیستم خواهند شد و install base به طور کافی گسترده خواهد شد .

وی افزود : این یک فرایند دشواری است و چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد . نینتندو می داند چه چیزی نیاز هست انجام دهد و بر نرم افزار های عالی کار می کند که مردم را به خرید سیستم مجاب کند .

در حالی که ما از اجزای اصلی در پشت WiiU با خبر هستیم ، مردم بر این باورند که وی یو سیستم قدرتمندی ندارد واقعا نادرست نیست ! ، نینتندو در آینده نشان خواهد داد که WiiU چه کاری می تواند انجام دهد .

منبع :

آخرین ویرایش:
برای چند دلار برا پرداخت کردن سر سخت افزار کنسول ببین کار به کجا کشید همش هم تقصیر ضعف مدیریتی شماها شد.اون از وضع gpu که تا دایرکس 10 و open gl 3.3 بیشتر ساپورت نمیکنه در حالی که gpu برای ساپورت دایرکس 11 و open gl4.0 سال 2010 کامل تو بازار بود.اونم از وضع انتخاب cpu کنسول که فاجعه ایی بیش نیست.
اصلا گیریم قدرت هم بحثش مطرح نباشه حتی پورت بازی هم با این اوضاع سخت هست .اولا بحث سر اینکه سخت افزار بکشه یا نکشه بعدشم نسل اینده هر سه پلتفرم x86 هستن کی دیگه حاضره مکافات پورت برای یه معماری قدیمیppc رو تحمل کنه؟

نینتندو این همه انحصاری توپ داره چرا گیر داده به این ترد پارتی
تو با انحصاری هات جولان بده خودشون دیدن فروشش خوب هست بازی سازا میان بازی میسازن

مشکل فقط سخت افزار ضعیف نیست. ساپورت ترد پارتی نینتندو نسل پیش یه چیزی فرای افتضاح بود. عموم بازی های ترد پارتی شکست خوردند و ما بقی هم که درصد کمی رو تشکیل می دادند ، فروششون به شدت عالی بود.(این بازی های درپیتی رقص و فیتنس و این مزخرفات) این وسط نینتندو اصلا از یکسری سازنده ها پشتیبانی نکرد. از نظر من ، Wii U قشنگ داره به سرنوشت گیم کیوب دچار میشه و البته پیش بینی 9 میلیونی برای سال 2013 هم این موضوع رو تا حدودی تایید می کنه.

مشکل فقط سخت افزار ضعیف نیست. ساپورت ترد پارتی نینتندو نسل پیش یه چیزی فرای افتضاح بود. عموم بازی های ترد پارتی شکست خوردند و ما بقی هم که درصد کمی رو تشکیل می دادند ، فروششون به شدت عالی بود.(این بازی های درپیتی رقص و فیتنس و این مزخرفات) این وسط نینتندو اصلا از یکسری سازنده ها پشتیبانی نکرد. از نظر من ، Wii U قشنگ داره به سرنوشت گیم کیوب دچار میشه و البته پیش بینی 9 میلیونی برای سال 2013 هم این موضوع رو تا حدودی تایید می کنه.
سازنده باید از کنسول حمایت کنه نه کنسول دار از سازنده. Wii یک موفقیت بود چه با حمایت چه بی حمایت. بعد اینا -Mario Kart(Wii): 34.26 million -New Super Mario Bros.Wii(Wii): 27.88 million -Super Mario Galaxy(Wii): 11.72 million -Super Smash Bros. Brawl 11.47 million کدومشون مزخرف هستند.خوب قرار نیست پیش بینی کنند که کنسول 60 میلیون بفروشه هیچ کس همچین پیش بینی نمی‌کنه بعد هم پیش بینی سال پیش 5 میلیون بود که 4 میلیون اضافه کردند چون مشخصه برنامه‌های زیادی دارند. GC هم از لحاظ قدرت از PS2بهتر بود با اینکه شکست حساب نمیشه چون فقط 2 تا کنسول xbox و کنسول سگا شکست خوردند GC هم تا 2006 حمایت می‌شد.

از پستی که دادی معلومه اصلا درست نخوندی من چی نوشتم. برای همین فقط یک بار دیگه توضیح میدم.
سازنده باید از کنسول حمایت کنه نه کنسول دار از سازنده.
شما بهتره اول بری یک سری بزنی به تاریخ کنسول ها بعد با هم بحث می کنیم. علت شکست ایکس باکس چی بود ؟ عدم ساپورت سازندگان و اینکه مایکروسافت نتونست سازنده ها رو راضی کنه. علت شکست نینتندو 64 چی بود ؟ باز هم همچین چیزی. علت شکست دریم کست چی بود ؟ باز هم عدم حمایت ناشرهایی مثل EA. یعنی انقدر همچین چیزی تابلو هست که دیگه نیازی به توضیح دربارش نیست.
بعد اینا -Mario Kart(Wii): 34.26 million -New Super Mario Bros.Wii(Wii): 27.88 million -Super Mario Galaxy(Wii): 11.72 million -Super Smash Bros. Brawl 11.47 million کدومشون مزخرف هستند
1436.gif

من دارم میگم بازی های ترد پارتی موفق. الان اینا کدومشون ترد پارتی هست خدا داند !!
خوب قرار نیست پیش بینی کنند که کنسول 60 میلیون بفروشه هیچ کس همچین پیش بینی نمی‌کنه بعد هم پیش بینی سال پیش 5 میلیون بود که 4 میلیون اضافه کردند چون مشخصه برنامه‌های زیادی دارند
کی همچین چیزی گفته ؟ پیش بینی اولیه نینتندو 10 میلیون تا پایان سال مالی یعنی مارچ 2103 بود. بعد شد 5 و بعد هم شد 4 میلیون. اخرش هم که Wii U چه قدر فروخت ؟ 3/7 میلیون. من نمی دونم این امار از کجاست ولی بهتره ادم بدون پیش داوری روی یکسری چیزها نظر بده. نینتندو گزارش مالی رو 3 روز پیش اعلام کرده و پیش بینی کرده 9 میلیون. من نمیفهمم این قضیه پیش بینی 5 میلیون از کجات اوردی ؟
GC هم از لحاظ قدرت از PS2بهتر بود.
خب ارتباطش دقیقا با حرف من چی بود ؟

من فکر نمی کنم wiiu دچار سرنوشت gamecube بشه تو این مدت تمام تمرکز nintendo روی 3ds بوده و تونست 3ds رو از اون وضعیت داغون به این وضعیت ایده ال برسونه حالا که IB ش به وضعیت خوبی رسیده می تونه بچسب به وضعیت WIIU سیاست اون ها هم تولید MARIO های بی شمار در مدت زمان کمه.و این کار رو در زمان gamecube انجام نمی دادند
NINTENDO تونست تو یک سال خورده ای 6تا mario بدون احتساب دوستانش(luigi,wario...) عرضه کنه در صورتی که gamecube تو شش سال عرضش فقط 12 تا mario داشت
اگه بتونه این tactic رو روی wiiu پیاده کنه و قیمت دستگاه رو هم کم کنه تا به پول تو جیبی قشر کودک و نوجوان هم برسه فروشش تضمینه

از پستی که دادی معلومه اصلا درست نخوندی من چی نوشتم. برای همین فقط یک بار دیگه توضیح میدم.

شما بهتره اول بری یک سری بزنی به تاریخ کنسول ها بعد با هم بحث می کنیم. علت شکست ایکس باکس چی بود ؟ عدم ساپورت سازندگان و اینکه مایکروسافت نتونست سازنده ها رو راضی کنه. علت شکست نینتندو 64 چی بود ؟ باز هم همچین چیزی. علت شکست دریم کست چی بود ؟ باز هم عدم حمایت ناشرهایی مثل EA. یعنی انقدر همچین چیزی تابلو هست که دیگه نیازی به توضیح دربارش نیست.

1436.gif

من دارم میگم بازی های ترد پارتی موفق. الان اینا کدومشون ترد پارتی هست خدا داند !!

کی همچین چیزی گفته ؟ پیش بینی اولیه نینتندو 10 میلیون تا پایان سال مالی یعنی مارچ 2103 بود. بعد شد 5 و بعد هم شد 4 میلیون. اخرش هم که Wii U چه قدر فروخت ؟ 3/7 میلیون. من نمی دونم این امار از کجاست ولی بهتره ادم بدون پیش داوری روی یکسری چیزها نظر بده. نینتندو گزارش مالی رو 3 روز پیش اعلام کرده و پیش بینی کرده 9 میلیون. من نمیفهمم این قضیه پیش بینی 5 میلیون از کجات اوردی ؟

خب ارتباطش دقیقا با حرف من چی بود ؟
CG میگم شکست نبود شاید فروش خوبی نداشت ولی حمایت خوبی از سوی EA و لوکاس و بقیه کمپانی‌ها داشت. این 5 میلیون 24 اکتبر تایید کرد
Nintendo Predicts It Will Sell 5.5 Million Wii U Consoles By End Of March | My Nintendo News
من کاری ندارم افزایش پیش بینی برابرئه با برنامه‌های زیاد که خودشون هم گفتن کنفرانس‌های زیادی خواهند داشت هدفشون الان بازار آمریکای شمالی که رجی هیچ کاری براش نکرد
من فکر نمی کنم wiiu دچار سرنوشت gamecube بشه تو این مدت تمام تمرکز nintendo روی 3ds بوده و تونست 3ds رو از اون وضعیت داغون به این وضعیت ایده ال برسونه حالا که IB ش به وضعیت خوبی رسیده می تونه بچسب به وضعیت WIIU سیاست اون ها هم تولید MARIO های بی شمار در مدت زمان کمه.و این کار رو در زمان gamecube انجام نمی دادند
NINTENDO تونست تو یک سال خورده ای 6تا mario بدون احتساب دوستانش(luigi,wario...) عرضه کنه در صورتی که gamecube تو شش سال عرضش فقط 12 تا mario داشت
اگه بتونه این tactic رو روی wiiu پیاده کنه و قیمت دستگاه رو هم کم کنه تا به پول تو جیبی قشر کودک و نوجوان هم برسه فروشش تضمینه
احتمالا بنده و بقیه دارندگان هم کودک هستیم نه؟بازی سنتر این طوریه کلا گرافیک پسنده کنسول همه پسند رو قبول نداره. کنسولی که شاهکارهای صنعت گیم روش آمده رو بچه گونه می‌خونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or