این زمستان با زمستان های دیگر فرق دارد + ویدیو

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
فصل پاییز هم تمام شد و تمام بازی های وعده داده شده منتشر شدند.سال 2012 کمتر از یک هفته ی دیگر شروع می شود و عناوین نسبتا خوبی هم در این سال در انتظار بازیکنان هستند.
یکی از این عناوین خوب Game Of Thrones است که توسط شرکت کانادایی Cyanide در سبک نقش آفرینی در حال ساخت و توسعه می باشد.در ویدیویی که امروز توسط این استودیو منتشر شده تصاویری از گیم پلی بازی و همچنین توضیحاتی در مورد The Wall داده شده است که دیدنش خالی از لطف نیست.

برای کسانی که توانایی دانلود ویدیو را ندارند:The Wall حدود 300 مایل ( 480 کیلومتر)طول دارد و ارتفاع آن بالغ بر 700 فوت (250 متر)است.The Wall با استفاده از قدرت بشر و جادو ساخته شده است و جنس آن از یخ است.به کسانی که از آن محافظت می کنند Night's Watch می گویند و دو پایگاه دارند.یکی در شمال و دیگری در شرق Kingdom.

این بازی قرار است در اوایل سال 2012 برای PC و X360 , Ps3 عرضه شود.

ویدیو منبع مستقیم شد!اگر فایل مشکل داشت بگید اصلاح کنم.

agot-the-wall.jpg

دانلود ویدیو

آخرین ویرایش:
آقا این بازی مثل اینکه کلا اسپویل میکنه ها. منی که هنوز نخوندم کتاباشو و فقط از سریال دنبال میکنم داستان رو، با این تریلر تقریبا دیدم اونور wall رو :|

پ.ن : کسانی که مثل من سریال رو میبینن نگا نکنن تریلر رو اصلا بازی هم نکنن :دی

آقا این بازی مثل اینکه کلا اسپویل میکنه ها. منی که هنوز نخوندم کتاباشو و فقط از سریال دنبال میکنم داستان رو، با این تریلر تقریبا دیدم اونور wall رو :|

پ.ن : کسانی که مثل من سریال رو میبینن نگا نکنن تریلر رو اصلا بازی هم نکنن :دی

یه جور فردین حرف میزنی انگار با سریال 200 قسمتی طرفیم.کلا 12 قسمت ازش اومده معلوم نیست باقیش کجاس:d
حالا نه که تریلره گرافیکش در حد Heavy Rain بود.اصلا کجاش اون طرف دیوار رو نشون داده...حالا نشون هم داده باشه مگه قسمت اول سریال از اون طرف دیوار شروع نشد.;;)

در ضمن خوشم میاد هیشکی خبر رو نمیخونه:
فصل پاییز هم تمام شد و تمام بازی هایی وعده داده شده منتظر شدند.
یعنی هیشکی نبود بگه اینجا مشکل داره:d

تریلرش اون طرف دیوار رو نشون نمیده حالا اگه حتی یک صحنه هم اون ور باشه مشکلی نیست .

اما تریلر در حد باقالی بود واقعا نمیدونم چرا یک همچین عنوان های که میتونن واقعا فروش خوبی داشته باشن رو میدن یه همچین استدیو های بسازن یا روش خرج انقدر نمیکنن که عنوان عالی از آب در بیاد اون از LOR انم از GOT .

یه جور فردین حرف میزنی انگار با سریال 200 قسمتی طرفیم.کلا 12 قسمت ازش اومده معلوم نیست باقیش کجاس:d
حالا نه که تریلره گرافیکش در حد Heavy Rain بود.اصلا کجاش اون طرف دیوار رو نشون داده...حالا نشون هم داده باشه مگه قسمت اول سریال از اون طرف دیوار شروع نشد.;;)

در ضمن خوشم میاد هیشکی خبر رو نمیخونه:
یعنی هیشکی نبود بگه اینجا مشکل داره:d

Game of Throne فقط سریال نیست، یه مجموعه کتابه با نام A Song of Ice and Fire که تا الان 5 تاش منتشر شده. احتمالا منظور فردین این بود که ادامه داستان کتاب رو اسپویل می کنه، که فکر نکنم همچین چیزی باشه. ضمناً فصل اول سریال 10 قسمت داشت، نه 12 تا :دی

سریال Game of Throne میتونم بگم بهترین سریالی بود که تا حالا دیدم اصلا توووووووووووووووووووووووووووووووووووپ (بی صبرانه منتظر فصل دومش هستیم :دی)

تریلرش هم که همونطور علیرضا گفت در حد باقالی بود ... رمانش توپ فیلمش هم توپ یه بازی خوب هم ازش در میومد عالی میشد....

Game of Throne فقط سریال نیست، یه مجموعه کتابه با نام A Song of Ice and Fire که تا الان 5 تاش منتشر شده. احتمالا منظور فردین این بود که ادامه داستان کتاب رو اسپویل می کنه، که فکر نکنم همچین چیزی باشه. ضمناً فصل اول سریال 10 قسمت داشت، نه 12 تا :دی

من کی گفتم 12 قسمته ؟؟؟گفتم 12 قسمت اومده.2 تاش از یه سریال دیگه اس.:d
حالا بذار بازیش بیاد ببینیم اصلا چی هست و میتونه چیزی رو اسپویل کنه یا نه....

خوشم میاد فقط از کل اون پست همون یه تیکه رو پیدا کردی گیر بدی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or