این بارMOTORSTORM 3 لو رفت!

SaDrA-HhH

Loyal Member
بله امروز تصاویر این بازی سونی هم قبل از e3 لیک شدن !
پیش از این هم دامین این بازی ثبت شده و در فردی در حال بازی آن دیده شده بود!

به هر حال سونی واکنشی نشان نداده است!

درسته که از قبل هم خيليها حدس ميزدن که قراره اين بازيها تأييد بشه ولی بچّه ها قبول کنيد که اينها بايد از طريق رسمی تأييد بشن .......
به هر حال اين اصلاً خوب نيست که هر روز يه بازی لو ميره .......
در کل اميدوارم سونی سياستی در پيش بگيره که ديگه شاهد اين اخبار نباشيم .....

درسته که از قبل هم خيليها حدس ميزدن که قراره اين بازيها تأييد بشه ولی بچّه ها قبول کنيد که اينها بايد از طريق رسمی تأييد بشن .......
به هر حال اين اصلاً خوب نيست که هر روز يه بازی لو ميره .......
در کل اميدوارم سونی سياستی در پيش بگيره که ديگه شاهد اين اخبار نباشيم .....

این سیاست خود سونی هستش که داره همه رو به کنفرانسش میخونه امسال خیلی دوست دارم بدونم چی داره که داره این جوری میکنه .

من فکر کنم یه روز قبل برگزاری کنفرانس یه بمب تو نمایشگاه کار بزارند بعد روز کنفرانس رسما کنسل کنند نمایشگاه رو احتمالا هم نینتندو هم سونی و هم مایکروسافت از این قضیه با خبره واسه همین دارند یکی یکی بازی هاشون رو قبل E3 نمایش میدن :biggrin1:

نصفه این بازی های لو رفته رو اگر لو نمیدادن کنفرانس سونی یکی از بهترین کنفرانس های تاریخ میشدش . با این همه بازی ! من فکر کنم فردا MGS 5 ام تایید شه بره پی کارش ! جدا توی E3 چیکار میخوان بکنن خدا میدونه ...

فقط امیدوارم فکر ما درست باشه و لو رفتن اینا کار خود سونی باشه و چیزهای بهتری برای E3 داشته باشه ... وگرنه اگه تو E3 بیاد و همین بیات شده ها رو نشون بده و بره ، واقعا ازش ناامید میشم ... اونجوری معلوم میشه حتی اپل و استیو جابز هم با لو دادن ایفون 4g مونده هنوز تا به لو دادنای سونی برسن ... خداییش جدای از نقشه داشتن یا نداشتن سونی برای E3 ، این شرکت معظم یه فکری باید برای لیک اطلاعاتش باید بکنه ، نود درصد بازی های قبل از نمایش رسمی لو میرن ...

معمولا چقدر زمان برای نمایش هر بازی تو کنفرانس های e3 در نظر میگیرند :confused:چون سونی بازی های زیادی رو برای نمایش در کنفرانس خودش داره شاید با این لو دادن بازی ها بخواهد زمان بیشتری رو به بازی های دیگرش که هنوز از اونها اطلا عات زیادی منتشر نشده اختصاص بده.

خوب مشخصه کارِ خود سونیِ!
این چنتا بازی که الان لو رفته! رو اگه میخواست تو E3 برای هر کدوم 3 دقیقه تریلر نشون بده و
4 دقیقه حرف بزنه :biggrin1: نصف کنفرانس رفته... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or