HamedMiraftabi
کاربر سایت
سلامعجب پینگی داره این شرکت...مشهد هم سرویس میده؟!
عزیز جان دیش(!) در کار نیست ، شما فکر کنم با اینترنت ماهواره ای اشتباه گرفتید.از دوستان هستن که همچنان از این شرکت و سرویس وایرلسش استفاده کنن؟ من میخوام بعد تابستون سرویس بگیرم ازشون منتاها چون ایران دیقه ایی یه داستان برا نت پیش میاد خواستم الان بدونم اوضاع چطوره و تهه تابستونم باز یه آمار دیگه بگیرم! اگر مدت دار از این سرویس استفاده میکنید لطفا بگید در طول مدت اکی بوده یا تازگی اکی شده؟ بعد اینکه اگر از دوستان هستن که به آنتن نیرو هوایی وصل هستن لطف کنن بگن اوضاع آنتنش چطوره؟ ساختمان 4 طبقس گفتن میان تست میکنن و یه میله میزارن و آنتنو سر میله میبندن! فقط خواستم بدونم ممکنه آنتن دهی نداشته باشه ولی همینجوری بگن خوبه برای اینکه دیشو بفروشن؟ چون توی محله ی ما(مسعودیه) پوشش ندارن و قرار شده به آنتن نیرو هوایی وصل بشم! تشکر فراوان و منتظرم.
ببین من داشتم بد نبود ولی گرونهاز دوستان هستن که همچنان از این شرکت و سرویس وایرلسش استفاده کنن؟ من میخوام بعد تابستون سرویس بگیرم ازشون منتاها چون ایران دیقه ایی یه داستان برا نت پیش میاد خواستم الان بدونم اوضاع چطوره و تهه تابستونم باز یه آمار دیگه بگیرم! اگر مدت دار از این سرویس استفاده میکنید لطفا بگید در طول مدت اکی بوده یا تازگی اکی شده؟ بعد اینکه اگر از دوستان هستن که به آنتن نیرو هوایی وصل هستن لطف کنن بگن اوضاع آنتنش چطوره؟ ساختمان 4 طبقس گفتن میان تست میکنن و یه میله میزارن و آنتنو سر میله میبندن! فقط خواستم بدونم ممکنه آنتن دهی نداشته باشه ولی همینجوری بگن خوبه برای اینکه دیشو بفروشن؟ چون توی محله ی ما(مسعودیه) پوشش ندارن و قرار شده به آنتن نیرو هوایی وصل بشم! تشکر فراوان و منتظرم.
همون رادیو! بلد نیستم مشکل من اینه که من از مخابرات ADSL دارم و نمیدونم میدونی یا نه ولی مشتی کار نا بلد نشستن اونجا و متوجه نمیشن من میگم از بازی میوفتم بیرون هزار و یک شر و وری که مرغ پخته خندش میگیره تحویل میدن! نمیزارنم از جای دیگه بگیرم! میگن پورت خالی نداریم!!! پورت خودم هست میگن نداریم خو من چی بگم؟ نمیدونم با این چیزایی که شما گفتین فکر کنم مجبورم برم مخابرات هر روز تا درستش کنن پس! تشکر بابت راهنمایی.عزیز جان دیش(!) در کار نیست ، شما فکر کنم با اینترنت ماهواره ای اشتباه گرفتید.
یک دستگاهی هست که اصطلاحا میگن رادیو.من از این شرکت خیلی سال پیش سرویس داشتم و به مشکل خوردم و هر روزدعوا بود . الان نمیدونم در چه حالی هست . بهترین کار اینه که شما بگی برات بیان تست بگیرند و شرط و شروط بزاری براشون مثلا 1هفته استفاده میکنم اگر خوب بود میخرم وگرنه پول همون اینترنت 1 هفته رو میدم . این شرکت ها معمولا چون مشتری کم دارند و شرکت های کوچیکی هم هستند معمولا با شرایط شما کنار میان. در هر صورت من شخصا به عنوان پیشنهاد آخر اینترنت وایرلس رو پیشنهاد میکنم و در ایران برای بازی ADSL و برای دانلود اینترنت سیم کارت.
اون آنتن از خودشون نخریدنو در جریانم قشنگم در جریان چون یه بار شاتل یه مودم 20 تومنیو 50 انداختن بهم هنوز جاش مونده! تشکر بابت راهنمایی.ببین من داشتم بد نبود ولی گرونه
اینترنت هم به خیلی شرایط بستگی داره به دکلهای که اونا دارن بستگی داره فاصله شما تا اونجا
امواج رادیوی اطراف شما و پارازیت کلا خیلی این نوع اینترنت ها حساسن
یادمه یه دکل سمته تهران پارس داشتن و بهارستان و توچال و جردن و اختیاره یه مدت هم سمت توانیر داشتن که سر مسائل امنیتی جمع شد
کلا شما باید دیدت آنتنت به دکلشون مستقیم باشه و به شما هم پیشنهاد میدم از خودشون آنتن نخرین قشنگ 100-200 تومن گرون تر میدن
یعنی فیبر نوری هست خط ؟ یادمه 2-3 تا شرکت مثل آسیاتک و های وب گفتند روی فیبر نوری هم اینترنت میدن ولی خبری نشد در کل انگارهمون رادیو! بلد نیستم مشکل من اینه که من از مخابرات ADSL دارم و نمیدونم میدونی یا نه ولی مشتی کار نا بلد نشستن اونجا و متوجه نمیشن من میگم از بازی میوفتم بیرون هزار و یک شر و وری که مرغ پخته خندش میگیره تحویل میدن! نمیزارنم از جای دیگه بگیرم! میگن پورت خالی نداریم!!! پورت خودم هست میگن نداریم خو من چی بگم؟ نمیدونم با این چیزایی که شما گفتین فکر کنم مجبورم برم مخابرات هر روز تا درستش کنن پس! تشکر بابت راهنمایی.
اون آنتن از خودشون نخریدنو در جریانم قشنگم در جریان چون یه بار شاتل یه مودم 20 تومنیو 50 انداختن بهم هنوز جاش مونده! تشکر بابت راهنمایی.
نه فیبر نیست! اگه فیبر بود که فاتحه 195 شماره تلفن هست؟یعنی فیبر نوری هست خط ؟ یادمه 2-3 تا شرکت مثل آسیاتک و های وب گفتند روی فیبر نوری هم اینترنت میدن ولی خبری نشد در کل انگار
شما یک شکایت در 195 تنظیم کم ، میشناسم از افرادی که کارشون پیش رفته و تونستند از اینترنت شرکت های دیگه استفاده کنند