اینترنت ملی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر همه
می بینم که بعضی از دوستان عقده هاشون فعال و عقده گشایی هاشون شروع شده. اینترنت ملی چه داستانیه؟ کی گفته قراره اینترنت ملی بشه (هر چند که بشه، بهتر) اما یه سری افراد که اطلاع درست ندارن شما رو هم گیج کردن. اولا چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره و اون اینترانت ملی هست. اینترانت ملی هم از اسمش معلومه. این در کنار اینترنت فعلی ما قرار می گیره و فقط برای افزایش سرعت در دسترسی به اطلاعات داخلیه.
در نتیجه تا جایی که من می دونم چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره و اینترانت ملی درسته.
به نقل از مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز به کار شبکه ملی اطلاعات یا شبکه ملی اینترنت تا 3 ماه دیگر خبر داد و گفت: «با وجود این شبکه، پهنای باند مورد نیاز داخل از پهنای باند دسترسی به شبکه جهانی اینترنت تفکیک شده و محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت برداشته می‌شود.»
فارسیش یعنی این شبکه از اینترنت جداست و اینترنت به جای خودش می مونه
اما یه چیزی رو باید یاد آوری کنیم
اونم اینه که این سایت، سایت مربوط به بازی های رایانه ای است. آقایان و خانم هایی که عقده های سیاسی دارن و می خوان به هر بهونه ای یه توهین به کشور بکنن و از بالا تا پایین رو آبکشی کنن می تونن تشریف ببرن به همون سایت های صهیونیستی که سال نو یهودی رو جشن می گیرن
آقا شما ديگه آخرشی:x
اينو همه مون می دونيم كه اينترنت جهانی قطع نمی شه،ولی اينا می خوان عملا كاری كنن كه نتونيم از اينترنت جهانی استفاده كنيم و اينترنت ملی رو بهمون بدن.
الان .. پی ان ها رو می بندن و پس فردا می رن تو فاز های بعدی.
شما هم تشريف ببريد سايت های صفحه پيوندها اگه خيلی عصبانی شدید،چون اينجا دغدغه همه مون فقط همون بازیه كه خودتونم گفتيد و كاری به چيزای ديگه نداريم.(نمی دونم با استناد به حرف كدوم كاربر بحث رو الكی منحرف كرديد!)

اینا میخوان مردمو مثله کره شمالی از اخبار و رویداد ها و در کل از جهان دور کنن و منزوی که عمرا به هدفه پوچشون برسن

سلام بر همه
می بینم که بعضی از دوستان عقده هاشون فعال و عقده گشایی هاشون شروع شده. اینترنت ملی چه داستانیه؟ کی گفته قراره اینترنت ملی بشه (هر چند که بشه، بهتر) اما یه سری افراد که اطلاع درست ندارن شما رو هم گیج کردن. اولا چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره و اون اینترانت ملی هست. اینترانت ملی هم از اسمش معلومه. این در کنار اینترنت فعلی ما قرار می گیره و فقط برای افزایش سرعت در دسترسی به اطلاعات داخلیه.
در نتیجه تا جایی که من می دونم چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره و اینترانت ملی درسته.
به نقل از مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز به کار شبکه ملی اطلاعات یا شبکه ملی اینترنت تا 3 ماه دیگر خبر داد و گفت: «با وجود این شبکه، پهنای باند مورد نیاز داخل از پهنای باند دسترسی به شبکه جهانی اینترنت تفکیک شده و محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت برداشته می‌شود.»
اونم اینه که این سایت، سایت مربوط به بازی های رایانه ای است. آقایان و خانم هایی که عقده های سیاسی دارن و می خوان به هر بهونه ای یه توهین به کشور بکنن و از بالا تا پایین رو آبکشی کنن می تونن تشریف ببرن به همون سایت های صهیونیستی که سال نو یهودی رو جشن می گیرن

الله اکبر!.............الله اکبر!...............
مرگ بر ضد ولایت فقیه!
مرگ بر آمریکا!مرگ بر اینترنت!مگر بر استرالیا!مرگ بر کوکاکولا!
بردار ما رو ببخشید دیگه نکرار نمیشه
تکبیر!..........
اون کشورت با اون دزدی 3 هزار و اندی تو حلقم:x
ای کشور!ای سیاست!ای باقلوا!ای سی جی!ای ریش!ای عقده!ای شیخ پاک دامن!محذور دار ما را!=((

• Like
Reactions: Medusa and Refill
سلام بر همه
بچه ها خدا وکیلی دوستمون راست میگه ! هم توضیحاتشون درباره اینترانت (اگه راه بندازن وضع اینترنت بهتر میشه ! آخه اینا هر کاری که دارن با اینترنت میکنن روی پهنای باند تاثیر میزاره ! همه ی کارهای اداریشون رو میندازن رو اینترانت دیگه فک کنم همیشه پهنای باد خالی داشتهه باشیم و وضع بهتر میشه ! ) و اینکه جون من رعایت کنید و بحث 30یا30 نکنید که نه بن بشیم و نه تاپیک بسته شه بیا خدای نکرده سایت بلاک نشه ) !
جون من رعایت کنید ! فقط اخبارشو اینجا بزارید و دوستانی هم که گله مند هستند اصلا اینجوری که فکر میکنید نیست ! خیالتون راحت باشه ! چونکه اینا باید یه کاری کنن ما سمت ج.م.د.و.ن نیریم نه اینکه هلمون بدن طرفش ! تا بهار اینترنت ما کلی پیشرفت میکنه و میتونیم یه دست بازی بدون لگ داشته باشیم ! ;) ! البته من تو کف BF3 64 نفر بد جوری موندم :d

من شخصا از یه شبکه داخلی که حالا به اشتباه اینترنت ملی اسمش رو گذاشتن استقبال میکنم در صورتی که در کنارش محدودیت سرعت اینرتنت جهانی برداشته بشه.

حالا نیست هر حرفی زدن تا حالا درست بوده و عمل کردن بهش!!!
به چی داری آخه استناد میکنی؟!!! به چیزی استناد کن که اعتباری داشته باشه!
چند سال پیش بود گفتن قیمت اینترنت رو می خوان بیارن پایین، چند سال گذاشته ارزون که نشده هیچ گرونترم شده!
یه جاهایی کارای درستی کردن یه جاهایی هم نادرست و در حال حاظره به نظرم نادرستهاشون بیشتر بوده
اصلا همین "شبکه ملی اینترنت" که تو خبرت بود رو میشه دقیقا تعریف کنی؟!
تعریف اینترنت تو ویکی اینه:
"The Internet is a global system of interconnected computer networks that use the standard Internet Protocol Suite (TCP/IP) to serve billions of users worldwide"
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet
حالا چطور این واژه که تعریف جهانی داره ملی میشه؟!!!
ما که از خدامونه اینترت رو بدتر از اینی که هست نکنن اینترانت هم بیارن کنارش! اگه این کارو کردن که خدا اجرشون بده!
دقیقا میخوان این 2 تا رو بندازن کنار هم ! این اینترانت هم میدن به اداره ها و جاهای دیگه مثل بانک و آموزش و پرورش و مدرسه ها و غیره ! و تنها چیزی که به اجبار به ما میدن فیبر نوری هست خیلی هم چیزه خوبیه ! و اما اینترانت اختیاری هست میتونی بگبری میتونی هم نگیری ! اینترنتتم سر جاشه و خدا کنم توش محدودیت ایجاد نکنن !

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

من شخصا از یه شبکه داخلی که حالا به اشتباه اینترنت ملی اسمش رو گذاشتن استقبال میکنم در صورتی که در کنارش محدودیت سرعت اینرتنت جهانی برداشته بشه.
حالا استقبال میکنی باهاش چیکار کنی ؟ بگو تا ما هم استقبال کنیم ؟

Dream on :))
صد سال اينا همچين كاری رو نمی كنن.تازه بكنن هم بدون .. پی ان (البته درست شده ولی معلومه با اين سرعت كم عنقريبه كه دوباره قطع شه) به چه درد می خوره؟دانلود فايل نوحه از رپيدباز؟:d

واقعا نمیدونم من بجای این دردسرها و این اینترانت ملیو نمیدونم چی بیان بجاش یه اینترنت جهانی پرسرعت به این ملت بدبخت بدن...خودشون میتونن ولی نمیکنن که جای خیلی تعجب داره:-/...تو زندگی امروزه یه اینترنت جهانی پرسرعت حق هممون هست ولی به هر حال هممون میدونیم که چرا این کارها رو نمیکنن!!!!

رضا تقی پور در حاشیه نشست هم‌اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش‌های بین المللی سازمان صدا و سیما،در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمان‌بندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.”

وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه‌های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده می‌کنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده می‌کنند.

وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی‌شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد.

وی در ادامه گفت، هم‌اکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) می‌توانند برای اخذ این سرویس به مخابرات‌ استانی مراجعه نمایند.

وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت‌های ارائه دهند سرویس‌های اینترنت تنها می‌توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.

به گفته وی این شبکه طبق پیش بینی‌ها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.

تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویس‌های متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار می‌گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می‌یابد.

وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت‌های آن دانست.

--------------------------------------------------------

پیرو درج خبري با عنوان « از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می‌شود »، وزارت ارتباطات جوابیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش ایتنا، متن کامل جوابیه وزارت ارتباطات كه به امضاي سيدمحمدحسين‌پور، مشاور وزير و مديركل روابط عمومي اين وزارتخانه رسيده، به شرح زیر است:

مسئول محترم سایت ایتنا
با سلام
احتراماً، عطف به مطلب مندرج در آْن سایت با عنوان «از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می‌شود»، جوابیه ذیل جهت تنویر افکار عمومی ارائه می شود. لذا مقتضی است، از آن جا که این مطلب به هیچ عنوان از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد تایید نمی باشد، هر چه سریع‌تر نسبت به انتشار جوابیه ذیل در سایت اقدام نمایند. ناگفته پیداست که این وزارتخانه، با توجه به انتشار این مطلب تخیلی و غیرواقعی در آن سایت، با تغییر و حذف حتی اندکی از این جوابیه موافق نبوده و در صورت هر گونه جرح و تعدیل در متن حاضر، تا زمان حصول نتیجه مطلوب از پیگیری موضوع از طرق قانونی منصرف نخواهد شد. بنابراین لازم است وفق قانون، جوابیه ذیل به صورت کامل و بی کم و کاست در اسرع وقت در آن سایت درج شود:
طی روز گذشته، انعکاس مصاحبه‌اي تخیلی از قول جناب آقای دکتر تقی پور، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه "نشست هم‌اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان)" که فاقد هیچگونه منبع موثقی است، به محملی برای عقده گشایی‌ها و موج سواری‌های تعدادی از شبه‌رسانه‌ها و محافل سیاسی جناح‌زده داخلی و استعمارگران خارجی بدل شده است. رسانه‌هایی که سعی دارند با طرح منویات نادرست و جهت‌دار خود، یک مقوله ملی را، حتی به بهای لگدمال کردن منافع ملی کشور، به ابزاری برای تخریب و تخطئه دولت بدل کنند.
اما معلوم نیست، چرا مسئولان این سایت خبری، خواسته یا ناخواسته، به عنوان ارگان تبلیغاتی غرب، عمل کرده و با فراهم آوردن خوراک خبری لازم برای این رسانه‌های معاند، زمینه سوءاستفاده از مطلبی بی‌پایه و اساس را فراهم کرده‌اند و در مطلبی یکسویه، غیرحرفه‌ای، و حتی کاملا توهمی!!، نسبت به موضوع مهم، تخصصی و کاملا واقعی ایجاد شبکه ملی اطلاعات، مطالبی یک سر تخیلی را، بدون وجود منبع رسمی و معتبر داخلی، از قول وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان نموده‌اند که در اینجا با تاکید مجدد بر تکذیب این سخنان خاطر نشان می‌شود، این مطلب، هیچ گونه پایه و اساسی ندارد و مورد تأیید این وزارتخانه نمی‌باشد.
این در حالی است که، در اخبار رسمی و معتبر، مطلب به گونه‌ای دیگر انعکاس یافته که نشان از بی‌تجربگی و عدم تسلط خبرنگار آن سایت در پوشش اخبار دارد که در این جا جهت تنویر افکار عمومی و اطلاع هموطنان عزیز مطلب اصلی به نقل از واحد مرکزی خبر ارائه می شود.
واحد مرکزی خبر، آن روز در حاشیه همین نشست، در گزارشی واقعی به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آورده است که: " وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که، در این نشست گفته شد ۱۸ ماه دیگر ثبت نام این طرح از طریق شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، پاسخ داد:" توضیحی که این مسئول داد، درباره دسترسی به فیبر نوری است. با اجرای این طرح که یکی از مراحل اصلی شبکه ملی اطلاعات است، فیبر نوری را به در منازل و محل‌های کسب و کار، بنگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات دولتی خواهیم رساند. معنی این کار این است که پهنای باند موجود همان طور که معاون اول محترم رئیس جمهور گفت، به صد برابر برای هر کاربر افزایش می‌یابد."
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که این پهنای باند چه زمانی افزایش می‌یابد نیز افزود: "مرحله اول آن ۱۸ ماه دیگر است که هسته اولیه یا مرحله اول دسترسی شبکه فیبر نوری به در منازل بتواند آغاز به کار کند." و همانطور که مشاهده می‌شود، هیچگونه اشاره‌ای به جایگزین کردن اینترنت ملی به جای اینترنت جهانی در سخنان وزیر محترم ارتباطات و یا دیگر مسئولان نظام نشده است.
لذا، از آن جا که راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات جزء تکلیف دولت طبق برنامه پنجم توسعه است، و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این خصوص بارها تأکید کرده است که این شبکه در فازهای مختلف در طول برنامه پنجم توسعه به بهره‌برداری خواهد رسید و با وجود شبکه ملی اطلاعات، پهنای باند مورد نیاز داخل از پهنای باند دسترسی به شبکه جهانی اینترنت تفکیک شده و محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت برداشته می‌شود و در عین حال می‌توان اطلاعات را با امنیت بیشتر و در راستای تحقق هرچه سریع‌تر دولت الکترونیکی انتقال داد، ادب حرفه‌ای حکم می‌کند از پخش اخبار بی‌اساس و دروغ‌زنی به اشخاص اجتناب نموده و در جهت کمک به دولت برای پربارتر شدن این طرح حرکت کرد.
لذا، از آن جا که مطلبی با این محتوا در هیچ خبرگزاری معتبر داخلی یافت نشد، ضروری است، مسئولان آن سایت در اسرع وقت نسبت به انتشار این جوابیه در سایت خود و حذف مطلب ادعایی اقدام نمایند. در غیر این صورت، موضوع از طریق مراجع قانونی تا حصول نتیجه مطلوب دنبال می‌شود.

توضيحات ايتنا:
1 - خبر مورد نظر در قالب دروغ سيزده و البته حول يك سوژه مهم منتشر شد و در سايت‌هاي گوناگون(از انواع مختلف خبري و جناحي و...) گسترش يافت، و نيز در سايت ايتنا هم منتشر شد و طبعا به دليل اهميت سوژه، مورد توجه نيز قرار گرفت، اما اصل نكته حتي در ميان خوانندگان سايت نيز به وضوح مشهود است. كمي دقت نشان مي‌دهد كه درصد بالايي از نظرات خوانندگان(كه شمار آن در نوع خود كم‌نظير است) به شوخي بودن يا احتمال كم آن يا... اشاره كرده‌اند.
2 - واكنش روابط عمومي وزارت ارتباطات در اين ميان بي‌سابقه و تعجب برانگيز است. زماني كه حتي كامنت‌هاي منتشره در پاي خبر به نكته فوق اشاره مي‌كنند، و نشان از آن دارد كه بسادگي اصل موضوع را دريافته‌اند، «ادب حرفه‌اي» حكم مي‌كند كه از كنار خبرهاي اينچنين بسادگي بگذرند، و يا حداكثر با تكذيب به «تخيلي» بودن آن اشاره نمايند، اما ايراد اتهام‌هاي فراوان با ادبياتي غريب به سايتي تخصصي كه سال‌هاست با اتكا به نيروي متخصص و مستقل خود، به رشد و ارتقاي دانش فني و فرهنگ‌سازي رايگان در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات پرداخته، دور از شان دستگاهي است كه يكي از وظايف آن، تعامل صحيح با رسانه‌هاي تخصصي و كمك به تقويت آنهاست.
3 - با وجود اهميت اين سوژه(كه البته هنوز منشاء شروع آن معلوم نيست)، طبيعي بود كه نظرات مختلفي بيان گردد و برخي دست‌اندركاران اينترنت نيز به ويژه با توجه به كسب و كار خود واكنش نشان دهند(كه در نظران خبر مشهود است)، اما اگر كمترين پيامد اين خبر اين باشد كه نهايتا وزارت ارتباطات، اساسا چنين خبر و تصميمي را «تكذيب» مي‌كند، بايد مجموعا آن را سبب خير دانست، و به نظر مي‌رسد نگراني‌هاي موجود در اين صنعت و كسب و كار، قابل رفع خواهد بود.

اگه اگه با این کارشون 1 کیلوبایت هم به سرعت فعلی اینترنت به قول خودشون خارجی اضافه کنن! بازم خوبه !

اره . حاج اقا عندالمومنین بره به سوالات مومنان در سایت استکبار یاهو جواب بده .
اگه اینترانت کنن چمدون میاد وست چیز میشن :دی .
آره میرن با استیون هاوکینگ ویدئو کنفرانس میذارن شبهه های این جوان ناآرام رو جواب میدن :دی.

البته یه چیزی هست که مسعود هم اشاره کرد من کامل میکنم اگه سرعت بره بالا و محدودیت برداشته شه عالیه اما مسئله اینجاست که من که عشق دانلود فیلم و سریال و ... هستم میتونم استفاده کنم یا نه ؟ که با این تفاسیر 90درصد خیر هست ...! یا مثلا اکثر بچه های اینجا عشق بازی آنلاین هستن آیا میشه اینا یا نه ؟
من که امیدوارم با چمدون بتونم یه کارایی بکنم ...!
پـ نـ پـ ...! با سرعت n مگابایت دانلود برم مداحی و سخترانی حضرت ... رو FULLHD 3D دانلود کنم حتما..!

البته یه چیزی هست که مسعود هم اشاره کرد من کامل میکنم اگه سرعت بره بالا و محدودیت برداشته شه عالیه اما مسئله اینجاست که من که عشق دانلود فیلم و سریال و ... هستم میتونم استفاده کنم یا نه ؟ که با این تفاسیر 90درصد خیر هست ...! یا مثلا اکثر بچه های اینجا عشق بازی آنلاین هستن آیا میشه اینا یا نه ؟
من که امیدوارم با چمدون بتونم یه کارایی بکنم ...!
پـ نـ پـ ...! با سرعت n مگابایت دانلود برم مداحی و سخترانی حضرت ... رو FULLHD 3D دانلود کنم حتما..!
چون فروش فیلم خارجی و سریال و ... غیرقانون هست پس نمیشه . ولی شاید ایرانیشو بزارن . (مداحی و زلال احکام رو که 100% میازن با کیفیت FULL HD ) بازی هم یک بازی مثل COD4 که خود ادم هاست میتونه بشه میشه با اینترانت هم بازی کرد ولی XBL و PSN و ... خیر .
به واقع میشه اینترنتی که هرچی بخوان میتونن توش بزارن و هیچ چیزی از دنیای خارج نیست ! باید بری خبر های جدید و 100% حقیقت رو از فارس بخونی مثلا . واقعا متاسفم :|

كاهش میزان مصرف پهنای باند اینترنت با تحقق اینترنت ملی

bullet-doublearrow-orange.gif
کد مطلب: 11617
bullet-doublearrow-orange.gif
10 مهر 1390 ساعت 12:51
20111002125148t350-global-technology-10dd67.jpg
[h=3]مدیر عامل شركت فناوری اطلاعات خبر داد:[/h] [h=2]كاهش میزان مصرف پهنای باند اینترنت با تحقق اینترنت ملی[/h] پیاده سازی شبكه ملی اطلاعات منجر به كاهش میزان مصرف پهنای باند اینترنت كشور می شود، كه این امر می تواند از لحاظ اقتصادی به كاربران كمك های فروانی كند.

سعید مهدیون با بیان اینكه اینترنت ملی رابطه مستقیمی با تولید و ذخیره بازیابی اطلاعات در كشور دارد،جلوگیری از چرخش اطلاعات داخلی در سرورهای خارجی و همچنین كاهش ترافیك شبكه بین اللمل را از جمله مزایای این طرح دانست و گفت: با استفاده از شبكه ملی اینترتت كاربر ایرانی می تواند با سرعت بالا به اطلاعات مورد نظرخود دسترسی پیدا كند.
مهدیون افزود: در صورت راه اندازی اینترنت ملی ، كاربران با استفاده از این شبكه می توانند بدون ترافیك به اطلاعات داخل كشور دسترسی داشته باشند.
وی با بیان اینكه با پیاده سازی اینترنت ملی تولید، تبادل و ذخیره اطلاعات درمرزهای و داخل كشور اتفاق می افتد كه این امر به مدیریت اطلاعات در داخل كمك می كند، اظهار داشت:از این رو پروژه ملی اینترنت در كشور باعث می شود كه حاكمیت در كشور به بهترین شكل اعمال شود.
مهدیون با اعتقاد بر اینكه وظیفه برخی نهاد ها حفاظت از سلامت جسمی و برنامه ریزی در این راستا هست، گفت: برخی دیگر از نهادها نیز به سلامت فكری افراد می اندیشند و وظیفه پخش و انتشار محتوای سالم را به عهده دارند تا از فاسد شدن فكر و اندیشه كاربران به خصوص نوجوان جلوگیری شود كه یكی از اهداف اینترنت ملی تحقق چنین موضوعی است.
مهدیون با بیان اینكه تحقق شبكه ملی اطلاعات در برنامه توسعه پنجم در ماده 46 مطرح شده، افزود: با توجه به اینكه تمامی تولید محتوای در شبكه ملی اینترنت در كشور صورت می گیرد، عملا *****ینگ در این شبكه معنا و مفهومی نخواهد داشت چرا كه مدیریت و كنترل محتوای در كشور انجام می شود به همین دلیل نیازی به *****ینگ در این شبكه نیست.
مدیرعامل شركت فناوری اطلاعات با اشاره به استفاده كاربران داخلی از دیتا سنترهای خارجی در شبكه اینترنت گفت: راه اندازی شبكه ملی اینترنت به منظور حذف سایر شبكه های جهانی نیست و كاربران می توانند برای دسترسی به اطلاعات مورد نظر از سایر شبكه ها و برای اطلاعات داخلی از شبكه ملی اینترنت استفاده كنند.

راه اندازی شبكه ملی اینترنت به منظور حذف سایر شبكه های جهانی نیست و كاربران می توانند برای دسترسی به اطلاعات مورد نظر از سایر شبكه ها و برای اطلاعات داخلی از شبكه ملی اینترنت استفاده كنند.

من بالاخره نفهمیدم ، سایت های خارجی هست یا نه؟!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or