اینترنت فیبر نوری (تانوما)

امروز رفتم مخابرات با مسئول سرویس گرفتن صحبت کردم بنده خدا گفت برات اوکی میکنم ftth به ftto ولی بسته فعلیت سوخت میشه تصمیم گرفتم یه چند هفته صبر کنم

حضوری ، با اخلاق خوب برید و طرف مقابلتون با خانواده باشه کارتون رو راه میندازه

رفته بودم برای گزارش خرابی افت فیبر بالا
و یه عملیات ناممکن ، اینکه کابل هوایی رو تبدیل کنند به زمینی تقریبا غیر ممکنه ولی تلاشم و میکنم ببینم چی میشه

معمولا با چه واحدی توی مراجعه حضوری صحبت میکنید؟ همون اولین کارمند پشت کانتر یا معاونی و رییسی مرکزی و یا مسئول فنی یا فرد و واحد خاصی؟

در مورد سرویس هم که دوستان نوشتند؛ من که امروز قطعم! زنگ زدم پشتیبانی، مثل همیشه: مشکل شما ارجاع شد یا تیکت ثبت کردیم ( 2020 خودش برای پیمانکار یا مرکز مخابراتی مربوطه گویا تیکت میزنه ). احتمالا هم مشکل محلیه. هرچند برای من به نظر اتصال قطعه باز یا دستکاری شده برای یوزر جدید و مشکل ایجاد شده، چون چراغ LOS چشمک زن قرمزه و پان خاموش. این قطعی های موردی و بعد هم انتظار زیاد برای وصل مجدد که اصلا معلوم نیست کی باشه توی فیبر خیلی روی اعصابه. هر چند احتمالا منطقه به منطقه و شانس به شانس ( محل عبور کابل و تعداد یوزرهای جدید و ... ) متفاوته. ولی پنل مثل سابقه و قیمتها و سرویس ها تغییری نکردند.

معمولا با چه واحدی توی مراجعه حضوری صحبت میکنید؟ همون اولین کارمند پشت کانتر یا معاونی و رییسی مرکزی و یا مسئول فنی یا فرد و واحد خاصی؟

در مورد سرویس هم که دوستان نوشتند؛ من که امروز قطعم! زنگ زدم پشتیبانی، مثل همیشه: مشکل شما ارجاع شد یا تیکت ثبت کردیم ( 2020 خودش برای پیمانکار یا مرکز مخابراتی مربوطه گویا تیکت میزنه ). احتمالا هم مشکل محلیه. هرچند برای من به نظر اتصال قطعه باز یا دستکاری شده برای یوزر جدید و مشکل ایجاد شده، چون چراغ LOS چشمک زن قرمزه و پان خاموش. این قطعی های موردی و بعد هم انتظار زیاد برای وصل مجدد که اصلا معلوم نیست کی باشه توی فیبر خیلی روی اعصابه. هر چند احتمالا منطقه به منطقه و شانس به شانس ( محل عبور کابل و تعداد یوزرهای جدید و ... ) متفاوته. ولی پنل مثل سابقه و قیمتها و سرویس ها تغییری نکردند.
من اصلا مخابرات منطقه نمیرم چون نه سوادش رو دارن نه تنش رو یکی دو تا نیرو جلوی کانتر گذاشتن که چیزی بارشون نیست ، فوقش رئیس هم بیاد اونم تخصصی حوصلش نمیشه برات کار کنه و کلا کارش چیز دیگه ای هست

هر سری کار داشته باشم میرم مخابرات مرکزی شهرمون ، از بس برای درخواست فیبر کشی رفتم و اومدم اکثرشون رو میشناسم ، اونجا اتاق اتاقه ( نه اتاق از همین نیم دیوار های فلزی
یه بخشی هست برای امکان سنجی فیبر هست ، یکی هست برای قطعی و مشکلات هست ، یه بخشی برای رانژه و غیره
یه بخشی هست مربوط به بسته های مشترکین و انتخاب بسته ، اونجا برای این مورد صحبت کردم

تو مخابرات مرکزی مجبورن کار رو بلد باشن و راه بندازن ادم رو چون بالا دست اونا دیگه کسی نیست
تو مخابرات منطقه معمولا بیخیال هستن

آخرین ویرایش:
تو پنل جدید هم سرویس های ffth هست هم ftto
به پیشنهاد یکی از دوستان همین تاپیک سرویس ۳ ماهه ۳ ترابایت ftto گرفتم
گرون نشده و به نظرم ارزش داره اگه حجمش براتون اوکیه

تو پنل جدید هم سرویس های ffth هست هم ftto
به پیشنهاد یکی از دوستان همین تاپیک سرویس ۳ ماهه ۳ ترابایت ftto گرفتم
گرون نشده و به نظرم ارزش داره اگه حجمش براتون اوکیه
میشه عکس بدی؟
من رفتم چیزی پیدا نکردم
یه سوال الان این بسته سرعتش 300 یا 1000؟ Screenshot_20260811_151927_Samsung Browser.jpg

• Like
Reactions: Destro
من رفتم داخل پنلم دیدم از دیروزه سرویسم شده تجاری ، اینا برای خودشون میرن راحت تغییر سرویس میدن ؟ جالبه من یک ساله زده بودم
شده یک ماهه تجاری
الان باید پول دو تا سرویسو بدم که

آخرین ویرایش:
دوستان استان هاشون را هم بگن خوب میشه.
پنل من که در تهران چیزی اضافه نشده و تغییری هم نکرده.
شاید به پیش پرداخت و پس پرداخت بودنم ربط داره. من پس پرداختم و البته در پنل گزینه ای برای تغییر به پیش پرداخت هست که وقتی میزنی میگه سرویس مدنظر وجود ندارد یا همچین چیزی.

یعنی دانلود ۱۱۵ گیگ تو ۱ ساعت و حتی تو خوابمم نمیدیدم :Wacko:
تازه نت آدمیزادی رو داریم تجربه میکنیم توی این مملکت! نت داغون adsl که ادم عوقش میگیره یه بازی ۸ گیگی باهاش دانلود کنه. ۷۰ گیگ بتای فیفا ۲۷ زد ۶۰ ساعت!!
طعم دانلود ینی همین فیبر. ۱۰۰ گیگ توی یکساعت یا کمتر بگیری و بری توی بازی

• Like
Reactions: Destro
تازه نت آدمیزادی رو داریم تجربه میکنیم توی این مملکت! نت داغون adsl که ادم عوقش میگیره یه بازی ۸ گیگی باهاش دانلود کنه. ۷۰ گیگ بتای فیفا ۲۷ زد ۶۰ ساعت!!
طعم دانلود ینی همین فیبر. ۱۰۰ گیگ توی یکساعت یا کمتر بگیری و بری توی بازی
تازه ipv6 بستست و ممکنه تمام پورت ها باز نباشه و مجبوریم برای دانلود dns بزنیم و کلی داستان دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or