hellboy1994
کاربر سایت
ارزانهرفقا ftto چه مزیتی نسبت به ftth داره؟
ارزانهرفقا ftto چه مزیتی نسبت به ftth داره؟
سلام
من ۳ روز پیش بدون هماهنگی با کسی یا جایی و با این که یک ماه از سرویسم مونده بود یک بسته ی یک ماهه ftto خریدم و توی ۵ دقیقه اتوماتیک فعال شد. خواستم بگم که دوستان هم بدونن ظاهرا محدودیتی در این موضوع نیست
مخابرات همینه کلا. من تو پنلم تو تغییر سرویس دارم بسته های ftto رو میبینم منتطرم حجم فعلیمو تموم کنم سویچ کنم اگه تو پنلت نمیبینی که حضوری برو اگه میبینی از همونجا بخرسلام
از چه طریقی؟ پنل ها گویا متفاوته و حتی در تهران هم پنل مخابرات گویا بسته به منطقه متفاوته؟ توی - لااقل پس پرداخت - که گزینه ای در پنل از سرویس های ftto وجود نداره.
و اینکه چه شهری؟ چون گویا سرویس ها - مخابرات - در شهرهای مختلف هم متفاوته.
از همین سایت myftth که پنلم توشه. تهران هم هستم.اتفاقا بسته ام هم پس پرداخته.سلام
از چه طریقی؟ پنل ها گویا متفاوته و حتی در تهران هم پنل مخابرات گویا بسته به منطقه متفاوته؟ توی - لااقل پس پرداخت - که گزینه ای در پنل از سرویس های ftto وجود نداره.
و اینکه چه شهری؟ چون گویا سرویس ها - مخابرات - در شهرهای مختلف هم متفاوته.
ثبت نام جدیدا این پنله ما قدمیهاز همین سایت myftth که پنلم توشه. تهران هم هستم.اتفاقا بسته ام هم پس پرداخته.
View attachment 416462
در حد یکی دو متر cat5e هم کافیه تا یک گیگابیت رو ساپورت میکنه که برای حداکثر سرعت اینترنت ایران کافیه ، ورژن های بالاتر در طول های بیشتر تفاوت ایجاد میکنن که افت سیگنالشون خیلی میاد پایین با این حال الان اکثر کابل های تو بازار دیگه cat6 هستن شمام یه cat6 بخر از کارکردش هم خیالت راحت باشهدوستان اینکه کابل لن چه مدلی باشه هم توی سرعت تاثیر داره؟
cat6,cat6a,cat8 اینارو زیاد دیدم، چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟
از همین سایت myftth که پنلم توشه. تهران هم هستم.اتفاقا بسته ام هم پس پرداخته.
مخابرات همینه کلا. من تو پنلم تو تغییر سرویس دارم بسته های ftto رو میبینم منتطرم حجم فعلیمو تموم کنم سویچ کنم اگه تو پنلت نمیبینی که حضوری برو اگه میبینی از همونجا بخر
ثبت نام جدیدا این پنله ما قدمیه
بلی myftth.tci.irجالبه برای من اصلا وبسایتش را هم باز نمیکنه. ارور دامنه میده. دات کامه یا آی آر؟
پنل شما هم myftth هست؟
بلی myftth.tci.ir
پینگ با لن نه با گوشی اره داره تاثیررفقا مودم فیبرنوری میخوام عوضش کنم تک بانده اذیت میکنه
X6 خوبه ؟
اززش خرید داره یا نه؟
تو پینگ تاثیری داره؟
یا w5 یا Q2 بخرم؟
میگن فیک زیاد داره!!!پینگ با لن نه با گوشی اره داره تاثیر
x6 خوبی که داره هر دو تا باندش وای فای شیشه
اونه فیکه خوب روتر غیر فیک بخرمیگن فیک زیاد داره!!!
دیجیکالا چند نمونه داره