اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام
من ۳ روز پیش بدون هماهنگی با کسی یا جایی و با این که یک ماه از سرویسم مونده بود یک بسته ی یک ماهه ftto خریدم و توی ۵ دقیقه اتوماتیک فعال شد. خواستم بگم که دوستان هم بدونن ظاهرا محدودیتی در این موضوع نیست

سلام
از چه طریقی؟ پنل ها گویا متفاوته و حتی در تهران هم پنل مخابرات گویا بسته به منطقه متفاوته؟ توی - لااقل پس پرداخت - که گزینه ای در پنل از سرویس های ftto وجود نداره.
و اینکه چه شهری؟ چون گویا سرویس ها - مخابرات - در شهرهای مختلف هم متفاوته.

سلام
از چه طریقی؟ پنل ها گویا متفاوته و حتی در تهران هم پنل مخابرات گویا بسته به منطقه متفاوته؟ توی - لااقل پس پرداخت - که گزینه ای در پنل از سرویس های ftto وجود نداره.
مخابرات همینه کلا. من تو پنلم تو تغییر سرویس دارم بسته های ftto رو میبینم منتطرم حجم فعلیمو تموم کنم سویچ کنم اگه تو پنلت نمیبینی که حضوری برو اگه میبینی از همونجا بخر

• Like
Reactions: bluejay
سلام
از همین سایت myftth که پنلم توشه. تهران هم هستم.اتفاقا بسته ام هم پس پرداخته.

Screenshot 2026-08-06 at 13.19.30.png

دوستان اینکه کابل لن چه مدلی باشه هم توی سرعت تاثیر داره؟
cat6,cat6a,cat8 اینارو زیاد دیدم، چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟
در حد یکی دو متر cat5e هم کافیه تا یک گیگابیت رو ساپورت میکنه که برای حداکثر سرعت اینترنت ایران کافیه ، ورژن های بالاتر در طول های بیشتر تفاوت ایجاد میکنن که افت سیگنالشون خیلی میاد پایین با این حال الان اکثر کابل های تو بازار دیگه cat6 هستن شمام یه cat6 بخر از کارکردش هم خیالت راحت باشه

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
از همین سایت myftth که پنلم توشه. تهران هم هستم.اتفاقا بسته ام هم پس پرداخته.

جالبه برای من اصلا وبسایتش را هم باز نمیکنه. ارور دامنه میده. دات کامه یا آی آر؟

مخابرات همینه کلا. من تو پنلم تو تغییر سرویس دارم بسته های ftto رو میبینم منتطرم حجم فعلیمو تموم کنم سویچ کنم اگه تو پنلت نمیبینی که حضوری برو اگه میبینی از همونجا بخر

پنل شما هم myftth هست؟
ثبت نام جدیدا این پنله ما قدمیه

یعنی با یوزر و پس مخابرات نمیشه وارد این پنل هم شد؟ اگر مخابرات باشه که نباید فرقی بکنه. احتمالا دو تا درگاه با یه پایگاه داده ان دیگه؟

بلی myftth.tci.ir

ممنون. امتحان کردم. گویا هرچند روی دامنه مخابرات هست ولی پایگاه داده مشترکی با پنل internet.tci.ir نداره و در نتیجه یوزرهای قدیمی نمیتونند واردش بشند. البته ممکنه به پیمانکار/منطقه/بهره بردار و ... هم ربط داشته باشه و ربطی به قدیم و جدید نداشته باشه.
حالا دوستانی که حضوری یا تلفنی تغییر دادند میتونند بگند کلا روی این پنل قدیمیه بودند و تونستند تغییر بدند یا همون روی پنل جدید بودند و امکان تغییر داشتند؟ و اگر روی پنل قدیم بودند الان هم از اون طریق میرند بسته های جدید اضافه شده براشون یا وارد همین پنل جدید میشند؟

رفقا مودم فیبرنوری میخوام عوضش کنم تک بانده اذیت میکنه
X6 خوبه ؟
اززش خرید داره یا نه؟
تو پینگ تاثیری داره؟
یا w5 یا Q2 بخرم؟
پینگ با لن نه با گوشی اره داره تاثیر
x6 خوبی که داره هر دو تا باندش وای فای شیشه

• Like
Reactions: mikami.pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن