اینترنت فیبر نوری (تانوما)

میزان مصرف حجم برای محتوای خارجی رو 2.7 دهم نسب به 1 کردن یعنی 1 گیگ استفاده کنی 2.7 گیگ از بستت کم میشه ، این که قیمتش چند برابر شده حجمش هم چند برابر کمتر شده
عجبا
بگو پس چرا حجمم سریع تموم میشه.
من 20ام هر برج 800 گیگ حسابم شارژ میشه و الان که 12 روز مونده تا 20 ام زده 17گیگ مانده.

الان دو تا بازی آپدیت کردم، یک 13 گیگی و یکی9 گیگی، حجم باقی موندم 51 گیگ بود بعد از آپدیت بازیها زده 17 گیگ مانده. 😐

عجبا
بگو پس چرا حجمم سریع تموم میشه.
من 20ام هر برج 800 گیگ حسابم شارژ میشه و الان که 12 روز مونده تا 20 ام زده 17گیگ مانده.

الان دو تا بازی آپدیت کردم، یک 13 گیگی و یکی9 گیگی، حجم باقی موندم 51 گیگ بود بعد از آپدیت بازیها زده 17 گیگ مانده. 😐
اغا اینطور نیست از اول همین بوده ترافیک داخلی ترافیک خارجی
اسیاتک الان بسته میخری میگه 200 گیگ خارجی معادل 400 گیگ داخلی
الانم مخابرات بسته هاش هر چند گیگ نوشته مال استفاده خارجیه داخلی استفاده بشیه ضرب در 2.7 بکن کل حجمتو

الانم مخابرات بسته هاش هر چند گیگ نوشته مال استفاده خارجیه داخلی استفاده بشیه ضرب در 2.7 بکن کل حجمتو
میبینم تو اینیستا هم این اطلاعات غلط رو میدن واقعا که یعنی چی 2.7 گیگ کم میشه وقتی یه گیگ از خارجی مصرف شه 😁
خیر از داخلی 2.7 گیگ مصرف کنی یه گیگ از حجمت کم میشه اغااا کره نکنید

تا وقتی که مثل TD-LTE امکان خرید بسته جدید بعد از اتمام بسته فعلی وجود نداشته باشه اصلا سراغ فیبر نمیرم.
تغییر سرویس میدی میشه همون دیگه چه فرقی دارن؟ :Dسرویس حجمش تموم میشه تغییر سرویس میدی بسته جدید با حجم و تایم جدید فعال میشه

قیمت هارو8-|

تا وقتی که مثل TD-LTE امکان خرید بسته جدید بعد از اتمام بسته فعلی وجود نداشته باشه اصلا سراغ فیبر نمیرم.

مخابرات رو نمیدونم ولی الان آسیاتک رو چک کردم این امکان رو داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DFSHINNOK7
اصلا TD LTE مگه کار میکنه ؟ میندازه رو دکل FD به کار من نمیاد پایداری نداره
----
الان تست کردم دیدم بازم FD هست بعد از قطعی BIG BANG همچنان 4G+ مونده یکسری اعتراضا نسبت بهش شده ولی دیگه همه بیخیال شدن
Screenshot 2026-07-31 171332.png
اینم وضعیت سرعتش این مشکلو یادم چند سال پیش همراه اول داشت یکی سیم آپلود دانلود جا به جا زده :blink1:
Screenshot 2026-07-31 171606.png

آخرین ویرایش:
مخابرات رو نمیدونم ولی الان آسیاتک رو چک کردم این امکان رو داره.

امیدوارم کم کم همه ISPها ساپورت کنن.

اصلا TD LTE مگه کار میکنه ؟ میندازه رو دکل FD به کار من نمیاد پایداری نداره
----
الان تست کردم دیدم بازم FD هست بعد از قطعی BIG BANG همچنان 4G+ مونده یکسری اعتراضا نسبت بهش شده ولی دیگه همه بیخیال شدن
View attachment 415754
اینم وضعیت سرعتش این مشکلو یادم چند سال پیش همراه اول داشت یکی سیم آپلود دانلود جا به جا زده :blink1:
View attachment 415755
بیشتر منظورم روش های خرید و تمدید سرویس ها بود. سرعتش که افتضاحه

• Like
Reactions: Coffee Addicted

میبینم تو اینیستا هم این اطلاعات غلط رو میدن واقعا که یعنی چی 2.7 گیگ کم میشه وقتی یه گیگ از خارجی مصرف شه 😁
خیر از داخلی 2.7 گیگ مصرف کنی یه گیگ از حجمت کم میشه اغااا کره نکنید
ولی این حجم خوری چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
20 گیگ دانلود میکنی، میبینی 25 گیگ مثلا کم شده.
....
@milad.ps4
قبول داری این رو؟ و نقل قول دوستمون رو؟

بچه ها حالا حجم خوری که کاملا واضح انجام میشه همیشه مخصوصاً مخابرات که روزانه کلا یه چیزی ازت کم میکنه حتی اگه استفاده نکرده باشی.

ولی به بخشی از اون تفاوت بین حجم فایل و حجم مصرف شده مربوط میشه به حجم آپلود. شما اگه از اپ های مانیتورینگ ترافیک استفاده کنید می‌بینید در ازای دانلود یه حجم فابل توجهی آپلود هم دارید همیشه.
یه جا قبلا خونده بودم به خاطر کیفیت پایین اینترنت هم پکت لاس خودش باعث افزایش مصرف حجم میشه تا حدی.

ولی در کل حداقل مخابرات رو چون خودمم دارم شک ندارم حجم دزدی سنگینی دارن میکنن :D

....
@milad.ps4
روزی سه گیگ من اپلود الکی دارم بخاطر اونه فیبر اینطوریه... اپلود داره مثلا داری دانلود میکنی میبینی دو گیگم تنگش اپلود شده😕

• Like
Reactions: aha2012
خب اقا من نیاز به کمکتون دارم.
میخوام فیبر بگیرم و فک کنم باید مخابرات بگیرم جون صابخونه خیلی بلد نبود ولی گفت که اینجا مخابرات فیبر داره. منم اون روز نگاه کردم دیدم رو دیوار همون خونه جعبه تقسیم مخابرات وجود داره و سیمش اومده تو ساختمون.
از نمیدونم کجا هم از توی کار سیم و کشیدن و اوردن تو واحد و من سیم فیبر دارم تو واحد .
حالا مراحل خرید از مخابرات چه طوریه ؟
تا جایی که چند صفحه پیش رو خوندم ftto بهتره ولی به همه نمیدن مثکه . چه جوری اینو بگیرم موقع ثبت سفارش؟
یکی یه سوال دیگه هم که نمیدونم چقدر درسته سیم های فیبر نوری میگن دو مدل هستن که رنگاشون فرق داره, سبز و ابی رنگه سرشون و هرکدوم به یه مودم خاصی می خورده.
من مودمم از خونه قبلی 8145X6 Huaweiهستش این داستان رنگ و اینا درسته اصلا ؟ یعنی اگه نخوره باید برم یه مودم دیگه بگیرم ؟؟؟ :((((
و اینکه با توجه به اینکه سیم کشی تو تا توی واحدم اومده, اگه یوزر پس و بده بهم مخابرات میتونم بگم که کسی رو نمیخوام بیاد نصب کنه چون در حد راه اندازی سر در میارم. ولی میترسم اتصال فیبر تا توی واحدم یه جایی قطع شده باشه و یوزر پس بزنم کار نکنه از اونورم چون گفتم نیاد کسی برا نصب دیگه اون وسط بمونم.

پیش پیش دم هرکی وقت میذاره و تایپ میکنه گرم.

خب اقا من نیاز به کمکتون دارم.
میخوام فیبر بگیرم و فک کنم باید مخابرات بگیرم جون صابخونه خیلی بلد نبود ولی گفت که اینجا مخابرات فیبر داره. منم اون روز نگاه کردم دیدم رو دیوار همون خونه جعبه تقسیم مخابرات وجود داره و سیمش اومده تو ساختمون.
از نمیدونم کجا هم از توی کار سیم و کشیدن و اوردن تو واحد و من سیم فیبر دارم تو واحد .
حالا مراحل خرید از مخابرات چه طوریه ؟
تا جایی که چند صفحه پیش رو خوندم ftto بهتره ولی به همه نمیدن مثکه . چه جوری اینو بگیرم موقع ثبت سفارش؟
یکی یه سوال دیگه هم که نمیدونم چقدر درسته سیم های فیبر نوری میگن دو مدل هستن که رنگاشون فرق داره, سبز و ابی رنگه سرشون و هرکدوم به یه مودم خاصی می خورده.
من مودمم از خونه قبلی 8145X6 Huaweiهستش این داستان رنگ و اینا درسته اصلا ؟ یعنی اگه نخوره باید برم یه مودم دیگه بگیرم ؟؟؟ :((((
و اینکه با توجه به اینکه سیم کشی تو تا توی واحدم اومده, اگه یوزر پس و بده بهم مخابرات میتونم بگم که کسی رو نمیخوام بیاد نصب کنه چون در حد راه اندازی سر در میارم. ولی میترسم اتصال فیبر تا توی واحدم یه جایی قطع شده باشه و یوزر پس بزنم کار نکنه از اونورم چون گفتم نیاد کسی برا نصب دیگه اون وسط بمونم.

پیش پیش دم هرکی وقت میذاره و تایپ میکنه گرم.
اون جریان ابی یا سبز بودن مهم نیست پچ کورد (همون سیم زرد رنگ که ب مودم میخوره) از هر مدل داره دوسر سبز دو سر ابی یه سر ابی یه سر سبز
مودم مگه نداری پچ کورد جور کن وصل کن مودم روشن کن قرمز شد چراغ los یعنی فیبر قطه

• Like
Reactions: Sarvior
....
@milad.ps4
خبرش رو من دیدم که ضریب 2.7 دادن به مصرف بین الملل حالا درست یا نه دقیق نمیدونم
اما من که 20 گیگ نت همراه میخریدم 1 ماه دوام میاورد الان به 10 روز نمیرسه

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or