اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بچه ها سرعت دانلود اپلودتون رو بزارید، نرمالش رو چند باید باشه؟
تست گوگل فایبر و که میدیدم تا ۸۰۰۰ مگ میرفت :blink: حالا ما انقدرم انتظار نداریم ولی حس میکنم نسبت به تکنولوژی و پتانسیل فیبر خیلی خیلی کمتر داریم میگیریم

آقایون از خوبای مودم فیبر نوری که قیمت مناسبی داشته باشه چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟

بیشتر مصرف با کابل خواهد بود از وای فای استفاده ای نمیکنیم و یکی از مصارف اصلیش برای گیم هست.

بچه ها سرعت دانلود اپلودتون رو بزارید، نرمالش رو چند باید باشه؟
تست گوگل فایبر و که میدیدم تا ۸۰۰۰ مگ میرفت :blink: حالا ما انقدرم انتظار نداریم ولی حس میکنم نسبت به تکنولوژی و پتانسیل فیبر خیلی خیلی کمتر داریم میگیریم
محدودیت از طرف سرویس دهنده هست وگرنه خود فیبر کشش خیلی بیشتری داره میتونن بیشترم سرعت بدن اگر بخوان ولی اکثرا به محدودیت سخت افزاری بر میخورن دیگه تو همچین سرعتایی
البته به من گفتن حرفش هست که تا ۲ گیگ افزایشش بدن ولی فاصله حرف تا عمل تو این کشور چندین ساله :D
آقایون از خوبای مودم فیبر نوری که قیمت مناسبی داشته باشه چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟

بیشتر مصرف با کابل خواهد بود از وای فای استفاده ای نمیکنیم و یکی از مصارف اصلیش برای گیم هست.
تک باند بگیری مثل فایبرهوم ارزونترین حالته کارکرده حدود ۲.۵ میشه سرعت وای فای که بالا ۳۰۰ نمیده بهت پورت لن هم اینارو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ارزونا یدونه پورتشون گیگه بقیش نیست
دو باند بگیری سرعت وای فای هم بالا میگیری ۴ تا پورتشونم گیگه از ۵ شروع میشه به بالا اگه فضای زیادی نمیخوای پوشش بده q2 کار راه اندازه بهترین گزینه دو باندس اگه wifi 6 و سیگنال بیشتر میخوای برو سراغ مدلای دیگه اگه همونم به کارت نمیاد و فکر میکنی ارزش هزینه نداره که همون تک باند بگیر

تک باند بگیری مثل فایبرهوم ارزونترین حالته کارکرده حدود ۲.۵ میشه سرعت وای فای که بالا ۳۰۰ نمیده بهت پورت لن هم اینارو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ارزونا یدونه پورتشون گیگه بقیش نیست
دو باند بگیری سرعت وای فای هم بالا میگیری ۴ تا پورتشونم گیگه از ۵ شروع میشه به بالا اگه فضای زیادی نمیخوای پوشش بده q2 کار راه اندازه بهترین گزینه دو باندس اگه wifi 6 و سیگنال بیشتر میخوای برو سراغ مدلای دیگه اگه همونم به کارت نمیاد و فکر میکنی ارزش هزینه نداره که همون تک باند بگیر
منظورت هواوی HG8245Q2 ?

داستانه هواوی ها چیه اکثرا میگن فیک هست ؟ نه نام و نشونی داره رو کالا ,حتی جعبه ای که میزارنشم مال یه چیز دیگس کلا !

منظورت هواوی HG8245Q2 ?

داستانه هواوی ها چیه اکثرا میگن فیک هست ؟ نه نام و نشونی داره رو کالا ,حتی جعبه ای که میزارنشم مال یه چیز دیگس کلا !

کلا همشون فیکه. برد هاشون رو از اونور میارن اینجا سر هم میکنن به اسم هواوی میفروشن

• Like
Reactions: Destro and ZEN 2
کابل اضافه برا چی بخوای ، مگه کابلو باید از بیرون بخری ؟ :blink1:
اگر ابتدا از سایت آسیاتک اقدام میکردی همون اول پنل رو بهت میداد

امروز رفتم پشتیبانی سایتش گفتم این چه تلفن تماسیه گذاشتین کد اشتراک میخواد و منم ندارم، بعد گفت بیا این نام کاربری اینم پسوردت =))
اونی که اومد کابل کشید گفت فیوژن باکس رو فردا یکی میاد میزنه مودمت رو هم یکی دیگه تا هفته بعد میاره. حالا امروز رفتم بیرون دیدم کابل بیرون رو اوکی کردن
دیگه منتظرم ببینم کی مودم رو میارن.
واسه کابل هم سر این پرسیدم که اگه یه وقت قطع شد یا یکی کرم ریخت قیچیش کرد چاره چیه که گفت داخل با خودتونه و قیمتشم اینه، بیرون خونه ولی خراب بشه تیکت بزنین هزینه‌ش با شرکت هست.
حالا ببینیم اسم بسته تا هزار هست، چقدر بهمون سرعت میده:D

دوستان یه کارت شبکه که 1gig رو ساپورت کنه معرفی میکنین؟ مادربوردم گیگابایت برا ده سال پیشه:D

امروز رفتم پشتیبانی سایتش گفتم این چه تلفن تماسیه گذاشتین کد اشتراک میخواد و منم ندارم، بعد گفت بیا این نام کاربری اینم پسوردت =))
اونی که اومد کابل کشید گفت فیوژن باکس رو فردا یکی میاد میزنه مودمت رو هم یکی دیگه تا هفته بعد میاره. حالا امروز رفتم بیرون دیدم کابل بیرون رو اوکی کردن
دیگه منتظرم ببینم کی مودم رو میارن.
واسه کابل هم سر این پرسیدم که اگه یه وقت قطع شد یا یکی کرم ریخت قیچیش کرد چاره چیه که گفت داخل با خودتونه و قیمتشم اینه، بیرون خونه ولی خراب بشه تیکت بزنین هزینه‌ش با شرکت هست.
حالا ببینیم اسم بسته تا هزار هست، چقدر بهمون سرعت میده:D

دوستان یه کارت شبکه که 1gig رو ساپورت کنه معرفی میکنین؟ مادربوردم گیگابایت برا ده سال پیشه:D
واقعا خاک تو سرشون با این پشتیبانی و راه اندازی که دارن ، فعلا 9 روز که منتظرم بیان وصل کنن

• Sad
Reactions: Destro
منظورت هواوی HG8245Q2 ?

بله همون. دقت کن وای فای ۵ هست و اگه جای بزرگیو میخوای پوشش بده شاید مناسبت نباشه ولی از نظر دو بانده بودن و پورت گیگ اوکیه همشون یچیزه حالا یا اینجا سرهم میکنن یا از یه شرکت ناشناخته میارن درکل خود مودم کار میکنه و ازین نظر که سرعت واقعی نده و اینا فیک نیست زیاد درگیر این چیزاش نباش خود مشخصات مودمو ببین فقط

• Like
Reactions: ZEN 2
منظورت هواوی HG8245Q2 ?

سلام.
به خاطر تحریم آمریکا، نمیتونن به طور رسمی تولید و صادر کنن. در واقع این محصولات مال هوآوی هستند ولی با مشخصات و برند رسمی پخش نمیشن.

• Like
Reactions: ZEN 2
واقعا یکی پیدا نشد به این ..... ها بگه خب الان که بسته شبانه رو حذف کردین با چی دانلود کنیم اشتراک 2 ماهه سینما گرفتم بعد مدت ها برای دانلود دقیقا 4 5 روز بعدش این بسته هارو حذف کردن و دستم بسته شد

واقعا یکی پیدا نشد به این ..... ها بگه خب الان که بسته شبانه رو حذف کردین با چی دانلود کنیم اشتراک 2 ماهه سینما گرفتم بعد مدت ها برای دانلود دقیقا 4 5 روز بعدش این بسته هارو حذف کردن و دستم بسته شد
اگه میتونی از سرویس های تجاری بگیر مثلا یکیش اینه که به نظرم خوبه Screenshot 2026-07-30 131942.png
راستی وضعیت دانلود از سینما چطوریه قدیما فقط برای گرفتن لینک ف یلتر شکن میخواست و ادامش رو میشد بدون فیل شکن گرفت الاانم اینطوریه ؟

اگه میتونی از سرویس های تجاری بگیر مثلا یکیش اینه که به نظرم خوبه View attachment 415600
راستی وضعیت دانلود از سینما چطوریه قدیما فقط برای گرفتن لینک ف یلتر شکن میخواست و ادامش رو میشد بدون فیل شکن گرفت الاانم اینطوریه ؟
ممنون ، الان هم اره با اپش که بدون ف یلتر باز میشه میتونی دانلود کنی یا از طریق idm با بالاترین سرعت

اگه میتونی از سرویس های تجاری بگیر مثلا یکیش اینه که به نظرم خوبه View attachment 415600
سرعتش تفاوتی داره با ftth?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or