hellboy1994
کاربر سایت
امروز وصل شد چون زده بودن سیم اصلی یه محله رو قط کرده بود شهرداری حین کندن زمیننتت وصل شد؟ یا هنوز قطعه؟
امروز وصل شد چون زده بودن سیم اصلی یه محله رو قط کرده بود شهرداری حین کندن زمیننتت وصل شد؟ یا هنوز قطعه؟
مال من هنوز قطعه هیچکی هم به کتفش نیستامروز وصل شد چون زده بودن سیم اصلی یه محله رو قط کرده بود شهرداری حین کندن زمین
bazresi.tci.irمال من هنوز قطعه هیچکی هم به کتفش نیست
کابل اضافه برا چی بخوای ، مگه کابلو باید از بیرون بخری ؟نه آسیاتک گرفتم من
480 گیگ سالانه با مودم x6 شد 7.920 ؛ کابل کشی و نصبشم رایگان
واسه کابلشم که پرسیدم اگه یه وقت بخوام، گفت متری 40 تومن بخر میایم میکشیم.
الان تا مودم رو میاره کابل لن بخرم براش؟ یا همین کابل لن adsl میخوره؟ البته گفت یه کابل لن یه متری خودش داره ولی خیلی کمه یه متر

دیشب وصل شد امروز دوباره قطعه۱۹۵ به کجا رسید؟
bazresi.tci.ir
ثبت نام کن پیام بده به بازرسی درست میشه
چرا چراغ قرمز میشه یا کنار علامت وای فای ! این میاد وصل نمیشه به نت؟الان وصل شد ولی باید هر یه ربع مودمو خاموش روشن کنم تا وصل بشه
نه همه چیزش اوکیهچرا چراغ قرمز میشه یا کنار علامت وای فای ! این میاد وصل نمیشه به نت؟
عجبیه مال منم از دیشب اینطوری شده درستش کردن اینطوری شدهنه همه چیزش اوکیه
دیشب منم دائم مشکل داشتم و چراغ روتری که به مودم وصله قرمز میشد ( خود مودم که کلا قرمز شد باز از ۲ روز پیش ولی نت وصله)عجبیه مال منم از دیشب اینطوری شده درستش کردن اینطوری شده
نه مال ما همه چیش اوکیه قرمز نمیشه حتی میای تنظیمات مودم میبینی همه چی وصله کانکتت نوشته دی ان اس گرفته ولی پیش علامت وای فای یه علامت تعجب میاد میگه نت نداره این وای فایدیشب منم دائم مشکل داشتم و چراغ روتری که به مودم وصله قرمز میشد ( خود مودم که کلا قرمز شد باز از ۲ روز پیش ولی نت وصله)
اندروید باکسی هم که به روتر وصل بود دائم میگفت نت قطع شده و استریم رو متوقف میکرد
نمیدونم چی شده بود
اره دقیقا مشکل منم همین فعلا اوکی شدهنه مال ما همه چیش اوکیه قرمز نمیشه حتی میای تنظیمات مودم میبینی همه چی وصله کانکتت نوشته دی ان اس گرفته ولی پیش علامت وای فای یه علامت تعجب میاد میگه نت نداره این وای فای
باز اینطوری شداره دقیقا مشکل منم همین فعلا اوکی شده