اینترنت فیبر نوری (تانوما)

متاسفانه ما مجتمع هستیم و الان تنها گزینه مخابراته . کلآ از اونجایی که کابو گذاشته تا خونه ما 100 متر هم نمیشه ولی طرف میگه به من ربطی نداره طبقه سوم باشه طبقه اول باشه همه 3700
میشه تعرفه های اولیشو برام بفرستین ؟
اگه گیر مخابراتی که راهی نیست. بسته های adsl مخابراتم جالب نیستن من ماه پیش تخلیه زدم ۳یا۴ ترا نزدیک ۴ تومن درمیومد دیدم نمیصرفه خواستم سرویس دهندرو عوض کنم که نشد ولی حرف پیمانکارو گوش نده برو مخابرات یا زنگ بزن شماره یه نفر دیگرم بگیر برا هرکی و هرجا یجور انجام میدن به من گفت ۲۵۰۰ پول کابل کشیو مخابرات بهشون رو طرح نورانت میده ۱ تومن بخاطر سختی کارش گرفت فقط فکر کنم هنوزم رو بسته اولیه هاشون ۵۰ متر رایگانه پول بقیشو میگیرن البته من فاصلم به باکس نزدیک بود درکل ضرر نداره از یه نفر دیگم قیمت بگیری تعرفه هارم از خودشون بگیر به هرکی یجور قیمت میدن... Ftto که اولیه نداره کلا همش یکیه من برا اینکه ۲۵۰۰ رو کابل کشیم اضافه نشه مجبور شدم بسته اولیه ftth رو بگیرم ۱۵۶۰ گیگ ۳۳۰۰ شد یک تومن کابل کشی ۳۸۰۰ هم مودم خریدم که هنوز وصل نکردن...

شکایت از سرویس دهنده تاثیری تو سرویس دهی adsl شما نداره چون حداقل سرعت رو فراهم کردن برات. اگه سرعت و نویز مناسب نداری خیلی راحت وقت بذار یکیو بیار قشنگ عیب یابی کنه و ترجیحا اگر میتونی مستقیم کابل بکش خودتو راحت کن. فیبر و سرویسای دیگه جز سرعت تاثیری برا گیمینگ ندارن من سالیان ساله رو adsl راضی بودم البته از وقتی سرورای خاورمیانه قطع شده کلا مولتی همه بازیا نسبتا به چوخ رفته
من طبقه ششم زندگی میکنم اصلا امکان داره بشه ۶ طبقه کابل کشید مستقیم وصل کرد به مودم؟ نمای ساختمون رو خراب نمیکنه؟

من طبقه ششم زندگی میکنم اصلا امکان داره بشه ۶ طبقه کابل کشید مستقیم وصل کرد به مودم؟ نمای ساختمون رو خراب نمیکنه؟
شما هر طبقه ای بخوای میتونی کابل بکشی نمارو که قطعا خراب میکنه چون بهرحال اون کابل روکار باید بیاد بره تا پایین و اصولی نیست ولی تجربه خودم میگه اگه سیم کشی داخلیو چک کردی و اعلام خرابی هم زدی و جعبه تقسیمو بیشتر از دو سه بار دست زدی درست نشده بازم اذیت میکنه بهتره مستقیم بکشی نما هم بستگی به ساختمون داره که چجوریه خودت یکم دقت کن چطور میشه کشید که کمتر تو دید باشه یا یکیو بیار چک کنه تو اکثر ساختمونا میشه بالاخره یجوری ردش کرد که تو دید نباشه تو شمال بخاطر رطوبت ۹۰ درصد ساختمونا از یجایی بالاخره کابلشون کیفیتشو از دست داده من قدیم بارها مستقیم کشیدم تا وقتی تو اون ساختمون بودم راحت بودم

• Like
Reactions: Mohammad@li
مال منم امروز چراغ قرمز شد زنگ میزنم 2020 میگه شماره فیبرت چنده بعد قط میکنه نه میگه ثبت کردم شکایت نه چیزی باید به بازرسی زنگ بزنی اول 20195
منم پشتیبانی فقط میگه پیگیری میشه...
195 هم شکایت ثبت کردم 3 روزه جوابی نیومده
اعصابم ریخته بهم

چرا اصلا برامون عجیب نیست که مخابرات هیچ پاسخ گویی نداره و هر کی توش یه سازی میزنه؟
الان همین ftto ، من هنوزم نفهمیدم میتونیم از تو پنل راحت بگیریم یا داستان داره و باید اول کاری بکنیم. من که این دوره ام تموم بشه می گیرم حالا هر چی میخواد بشه بشه.
از اون بدتر وقتی زنگ میزنی ۲۰۲۰ وقتی شماره ام رو اعلام میکنن میگن مشتری جدیدی و ما پنلت رو نمیبینیم! یعنی عملا اگر مشکلی برای اینترنت من پیش بیاد دستم به هیچ جایی بند نیست

Screenshot 2026-07-27 at 11.34.30.png
سرعت دانلود اوکیه ولی آپلود تو دیواره ٬ به زور ۶ شاید
پیمانکار گفت یه سری بسته ها سرعتشون خیلی بهتره ولی خب داخل پنل هیچوقت نمینویسه
حالا نمیدونم ftto بگیرم یا همین اوکیه به نظرتون؟؟

برای دوستانی که سوال شده براشون در مورد نمای ساختمون٬ ما طبقه دوم هستیم٬ تو کار هرچقدر تلاش کرد نمیشد٬ رو کار هم اول قرار بود از بالکن بیاره داخل٬ ولی کابل خیلی پیچ و تاب میخورد و تو فشار قرار میگرفت که دقیقن این سم برای کابل فیبر
به جاش خیلی تمیز جوری مشخص نباشه از کنار ساختمون رفت تا پشت بوم٬ از اون بالا هم از پاسیو آورد پایین٬ یکم کار بلد باشه و حوصله کنه میتونه کارو تمیز دربیاره.

من خودم روتر TP-link XX230V تهیه کردم که به نظرم جز بهترین انتخاب هاس تو ایران
هواوی ها اکثرشون ریفر و ریپک و استوکن جز مدلی که Wifi 7 داره که فعلن به کار من نمیاد و زیر ساختش هم نیست.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
کابل کشی فیبر مارو هم انجام دادن. گفتن مودم رو یکی دیگه میاره ولی
بهش میگم 480 گیگ واسه یه سال چیه یه بسته بهتر نمیشه اوکی کنی واسمون؟ میگه گیگ اضافه بخر خوبه دیگه گیگی 3 تومن:|
تازه گفت خداتو شکر کن زود ثبت نام کردی الان همه‌ پلنا شدید گرون شده؛ گفتم خداروشکر تو این مملکت هرروز داریم سود میکنیم;;)

کابل کشی فیبر مارو هم انجام دادن. گفتن مودم رو یکی دیگه میاره ولی
بهش میگم 480 گیگ واسه یه سال چیه یه بسته بهتر نمیشه اوکی کنی واسمون؟ میگه گیگ اضافه بخر خوبه دیگه گیگی 3 تومن:|
تازه گفت خداتو شکر کن زود ثبت نام کردی الان همه‌ پلنا شدید گرون شده؛ گفتم خداروشکر تو این مملکت هرروز داریم سود میکنیم;;)
جشنواره گرفتی ؟

جشنواره گرفتی ؟

نه آسیاتک گرفتم من
480 گیگ سالانه با مودم x6 شد 7.920 ؛ کابل کشی و نصبشم رایگان
واسه کابلشم که پرسیدم اگه یه وقت بخوام، گفت متری 40 تومن بخر میایم میکشیم.
الان تا مودم رو میاره کابل لن بخرم براش؟ یا همین کابل لن adsl میخوره؟ البته گفت یه کابل لن یه متری خودش داره ولی خیلی کمه یه متر

نه آسیاتک گرفتم من
480 گیگ سالانه با مودم x6 شد 7.920 ؛ کابل کشی و نصبشم رایگان
واسه کابلشم که پرسیدم اگه یه وقت بخوام، گفت متری 40 تومن بخر میایم میکشیم.
الان تا مودم رو میاره کابل لن بخرم براش؟ یا همین کابل لن adsl میخوره؟ البته گفت یه کابل لن یه متری خودش داره ولی خیلی کمه یه متر
480 گیگ برای یک سال برای فیبر خیلی کمه زود تموم میشه بسته بالاتر بگیر هرجور شده چون هزینه حجم اضافی خیلیه
کابل کشی بیرونی رایگان ؟
فیبر تا پشت مودم فیبر نوری میاد ، از مودم به PC و کنسول همون لن عادی میزنی ترجیحا لن cat6a

480 گیگ برای یک سال برای فیبر خیلی کمه زود تموم میشه بسته بالاتر بگیر هرجور شده چون هزینه حجم اضافی خیلیه
کابل کشی بیرونی رایگان ؟
فیبر تا پشت مودم فیبر نوری میاد ، از مودم به PC و کنسول همون لن عادی میزنی ترجیحا لن cat6a

آره رایگان انجام دادن و رفتن. واسه فیوژن هم پرسیدم گفت اونم میاد رایگان اوکی میکنه
پرسیدم اگه منزل رو عوض کنیم چی؟ گفت 500 میدی یه درخواست ثبت میکنی، اگه جای جدیدت هم تحت پوشش آسیاتک بود میان دوباره میکشن
الان طرح‌هایی که تو سایتش زده 500گیگ ماهانه یه تومن، یه ترا ماهانه 1.800:-? هنوز پنل ندادن بهم بتونم برم داخلش:|

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or