من قبلش سرویسم صد مگ بود. این سریعتره و سرعت دانلودم بیشتر شده.از لحاظ سرعتی تفاوت دارن؟
من قبلش سرویسم صد مگ بود. این سریعتره و سرعت دانلودم بیشتر شده.از لحاظ سرعتی تفاوت دارن؟
قشنگ بیست بار به پیمانکار گفتم مطمئنی روی ۱۰۰ هست بالاتر نیست گفت من کارم اینه صد در صد ftto بالاتر نمیدهمن قبلش سرویسم صد مگ بود. این سریعتره و سرعت دانلودم بیشتر شده.
هرجا مبری یه دزد پیدا میشه بعد خود همین داشت از مسئولین مملکت مینالیدمن خودم یه مدت کار میکردم برای فیبر مخابرات بخش رفع خرابیالان باکس در خونه است چند متر می خوان کابل بکشن اونم متری 60 تومن برسه طبقه 3 ؟ از دم در تا داخل پارکینگ باید بیاد یه راست بره بالا از راه پله بخوان ببرن که بدبخت میشم نمیدونم چند متر میشه فکر کنم یه 6 تومنیم باید پول کابل کشی داخل ساختمون بدم ، بعد دریل اینا میزنن فکر کنم جدا حساب میکنن![]()
هزینه کابل کشی تا دم ساختمون که آسیاتک گفت مجانیه ، دو طرف کوچه رو کابل کشیدن ولی فقط ساختمون ما می خوان باکس نصب کنن الان دو تا از اینا رو رها کردن تو کوچه یکیم امروز گذاشتن رفتنخونه روبرویی ما باکس نصب کردن٬ هرجوری حساب میکنم ۱۵ میلیون کابل کشی منطقی نیست٬ مخابرات اینو گفت بهم٬ و گفت تو کار میبریم جلو سیم کشی رو
آسیاتک میگه از دم ساختمون متری 60 تومن حساب میکنن ، مودم 4 تا پورت گیگابایت دارهمن خودم یه مدت کار میکردم برای فیبر مخابرات بخش رفع خرابی
تنها پولی که پیمان کار حق داره ازت بگیره فقط فقط از سر خونه یا ساختمان که توش هستید تا جایی که قرار مودم بزارید همین حالا شما بخواین از خودشون مودم بخرید که بحثش جداس
پیمانکار گفت یه کابل دارم این جنس بهتره نرخش انقدره تمام برای تیغ زدنته که شما باید زنگ بزنی شکایت کنی اینا در ماه میلیاردی از مخابرات پول میگیرن وظیفشونه درست انجام بدن
پول دریل اینا شما هیچ نباید بدی فقط کابلی که کشید همین
هزینه راه اندازی قبلا 1200 بود کلا یه نرخ ثابت داره باید زنگ بزنی بپرسی
مودمم دقت کن حتما یک پورت 1 گیگابایتی داشته باشه
زنگ منگ نمیخواد ریست فکتوری کانفیگ مجدد مال innbox رو من بلدم راحته@hellboy1994
سلام
اقا من دارم یه جا رو اشتباه میرم
تو ادرس
192.168.1.1
admin
admin
میزنم وارد نمیشه ، همین ادرس رو میزنی دیگه درسته؟
یعنی مخابرات دستکاری کرده مودم رو ؟ یا ادرس اشتباهه یا چیز دیگه
جواب کلاد:
این وضعیت رایج است — و دلیلش هم مشخص است: حساب user/user که به شما دادهاند عمداً محدود طراحی شده تا صفحهی وضعیت نوری (که برای تکنسین است) را نبینید، در حالی که حساب admin روی دستگاه شما رمز پیشفرض کارخانهاش عوض شده (برخلاف بعضی واحدهای دیگر که فراموش شده تغییرش بدهند).
راه درست
از نظر فنی، تنها راه مطمئن این است که مستقیماً از مخابرات بخواهید:
یا رمز حساب admin همین دستگاهتان را به شما بدهند (حق شماست، چون دستگاه به نام شماست و این فقط یک صفحهی مانیتورینگ است، نه تنظیمات حیاتی)،
یا از طرف خودشان مقدار Rx Power را از OLT چک کنند و عدد را به شما بگویند (که دقیقاً همان کاری است که با ورود به admin هم میخواستید انجام دهید).
بهتر است تماس را با پشتیبانی سطح اول جلو نبرید (آنها معمولاً یا نمیدانند یا نمیتوانند)، بلکه صراحتاً درخواست کنید موضوع به واحد فنی/فیبر ارجاع شود.
فکر کنم مودم منو لاک کردن ، دسترسی ادمین ندارم![]()
تنظیمات نمیپره ؟ که لازم بشه دوباره کانفیگ کنن؟زنگ منگ نمیخواد ریست فکتوری کانفیگ مجدد مال innbox رو من بلدم راحته
پشت مودمتو چک کن ببین نزده؟ اصولا پشت مودما یوزر پس هست خیلیا admin admin هستن ولی یه سریا هم متفاوتن حتی تو یک مدل ممکنه یکی ادمین باشه یکی یچیز دیگهتنظیمات نمیپره ؟ که لازم بشه دوباره کانفیگ کنن؟
همه چی میپره دو دقیقه کانفیگ میکنی وصل میشه نتتنظیمات نمیپره ؟ که لازم بشه دوباره کانفیگ کنن؟
ممنونهمه چی میپره دو دقیقه کانفیگ میکنی وصل میشه نت
این یوزر پس رو امتحان کنممنون
اول یه تماس میگیرم احتمالا به رمز استاندارد گذاشتن رو همشون
اگر ندادن بعد این کارو میکنم
مال منو زده از 300 تا 1000مخابرات بعضی از سرویس هاش ۱۰۰۰ مگ بعضیاش ۱۰۰ مگ ٬ واقعن همین قدر تفاوت داره ؟