اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من قبلش سرویسم صد مگ بود. این سریعتره و سرعت دانلودم بیشتر شده.
قشنگ بیست بار به پیمانکار گفتم مطمئنی روی ۱۰۰ هست بالاتر نیست گفت من کارم اینه صد در صد ftto بالاتر نمیده :)) هرجا مبری یه دزد پیدا میشه بعد خود همین داشت از مسئولین مملکت مینالید
بهرحال کاریشم نمیتونستم کنم وصل کنم تمومشه بعد تغییرش میدم به ftto

• Like
Reactions: RED_BEARD39
الان باکس در خونه است چند متر می خوان کابل بکشن اونم متری 60 تومن برسه طبقه 3 ؟ از دم در تا داخل پارکینگ باید بیاد یه راست بره بالا از راه پله بخوان ببرن که بدبخت میشم نمیدونم چند متر میشه فکر کنم یه 6 تومنیم باید پول کابل کشی داخل ساختمون بدم ، بعد دریل اینا میزنن فکر کنم جدا حساب میکنن :D
من خودم یه مدت کار میکردم برای فیبر مخابرات بخش رفع خرابی
تنها پولی که پیمان کار حق داره ازت بگیره فقط فقط از سر خونه یا ساختمان که توش هستید تا جایی که قرار مودم بزارید همین حالا شما بخواین از خودشون مودم بخرید که بحثش جداس
پیمانکار گفت یه کابل دارم این جنس بهتره نرخش انقدره تمام برای تیغ زدنته که شما باید زنگ بزنی شکایت کنی اینا در ماه میلیاردی از مخابرات پول میگیرن وظیفشونه درست انجام بدن
پول دریل اینا شما هیچ نباید بدی فقط کابلی که کشید همین
هزینه راه اندازی قبلا 1200 بود کلا یه نرخ ثابت داره باید زنگ بزنی بپرسی
مودمم دقت کن حتما یک پورت 1 گیگابایتی داشته باشه

خونه روبرویی ما باکس نصب کردن٬ هرجوری حساب میکنم ۱۵ میلیون کابل کشی منطقی نیست٬ مخابرات اینو گفت بهم٬ و گفت تو کار میبریم جلو سیم کشی رو
هزینه کابل کشی تا دم ساختمون که آسیاتک گفت مجانیه ، دو طرف کوچه رو کابل کشیدن ولی فقط ساختمون ما می خوان باکس نصب کنن الان دو تا از اینا رو رها کردن تو کوچه یکیم امروز گذاشتن رفتن😃
Screenshot 2026-07-20 170448.png
من خودم یه مدت کار میکردم برای فیبر مخابرات بخش رفع خرابی
تنها پولی که پیمان کار حق داره ازت بگیره فقط فقط از سر خونه یا ساختمان که توش هستید تا جایی که قرار مودم بزارید همین حالا شما بخواین از خودشون مودم بخرید که بحثش جداس
پیمانکار گفت یه کابل دارم این جنس بهتره نرخش انقدره تمام برای تیغ زدنته که شما باید زنگ بزنی شکایت کنی اینا در ماه میلیاردی از مخابرات پول میگیرن وظیفشونه درست انجام بدن
پول دریل اینا شما هیچ نباید بدی فقط کابلی که کشید همین
هزینه راه اندازی قبلا 1200 بود کلا یه نرخ ثابت داره باید زنگ بزنی بپرسی
مودمم دقت کن حتما یک پورت 1 گیگابایتی داشته باشه
آسیاتک میگه از دم ساختمون متری 60 تومن حساب میکنن ، مودم 4 تا پورت گیگابایت داره

@hellboy1994
سلام
اقا من دارم یه جا رو اشتباه میرم

تو ادرس

192.168.1.1
admin
admin

میزنم وارد نمیشه ، همین ادرس رو میزنی دیگه درسته؟

یعنی مخابرات دستکاری کرده مودم رو ؟ یا ادرس اشتباهه یا چیز دیگه

جواب کلاد:
این وضعیت رایج است — و دلیلش هم مشخص است: حساب user/user که به شما داده‌اند عمداً محدود طراحی شده تا صفحه‌ی وضعیت نوری (که برای تکنسین است) را نبینید، در حالی که حساب admin روی دستگاه شما رمز پیش‌فرض کارخانه‌اش عوض شده (برخلاف بعضی واحدهای دیگر که فراموش شده تغییرش بدهند).
راه درست
از نظر فنی، تنها راه مطمئن این است که مستقیماً از مخابرات بخواهید:
یا رمز حساب admin همین دستگاه‌تان را به شما بدهند (حق شماست، چون دستگاه به نام شماست و این فقط یک صفحه‌ی مانیتورینگ است، نه تنظیمات حیاتی)،
یا از طرف خودشان مقدار Rx Power را از OLT چک کنند و عدد را به شما بگویند (که دقیقاً همان کاری است که با ورود به admin هم می‌خواستید انجام دهید).
بهتر است تماس را با پشتیبانی سطح اول جلو نبرید (آن‌ها معمولاً یا نمی‌دانند یا نمی‌توانند)، بلکه صراحتاً درخواست کنید موضوع به واحد فنی/فیبر ارجاع شود.

فکر کنم مودم منو لاک کردن ، دسترسی ادمین ندارم :D

آخرین ویرایش:
@hellboy1994
سلام
اقا من دارم یه جا رو اشتباه میرم

تو ادرس

192.168.1.1
admin
admin

میزنم وارد نمیشه ، همین ادرس رو میزنی دیگه درسته؟

یعنی مخابرات دستکاری کرده مودم رو ؟ یا ادرس اشتباهه یا چیز دیگه

جواب کلاد:
این وضعیت رایج است — و دلیلش هم مشخص است: حساب user/user که به شما داده‌اند عمداً محدود طراحی شده تا صفحه‌ی وضعیت نوری (که برای تکنسین است) را نبینید، در حالی که حساب admin روی دستگاه شما رمز پیش‌فرض کارخانه‌اش عوض شده (برخلاف بعضی واحدهای دیگر که فراموش شده تغییرش بدهند).
راه درست
از نظر فنی، تنها راه مطمئن این است که مستقیماً از مخابرات بخواهید:
یا رمز حساب admin همین دستگاه‌تان را به شما بدهند (حق شماست، چون دستگاه به نام شماست و این فقط یک صفحه‌ی مانیتورینگ است، نه تنظیمات حیاتی)،
یا از طرف خودشان مقدار Rx Power را از OLT چک کنند و عدد را به شما بگویند (که دقیقاً همان کاری است که با ورود به admin هم می‌خواستید انجام دهید).
بهتر است تماس را با پشتیبانی سطح اول جلو نبرید (آن‌ها معمولاً یا نمی‌دانند یا نمی‌توانند)، بلکه صراحتاً درخواست کنید موضوع به واحد فنی/فیبر ارجاع شود.

فکر کنم مودم منو لاک کردن ، دسترسی ادمین ندارم :D
زنگ منگ نمیخواد ریست فکتوری کانفیگ مجدد مال innbox رو من بلدم راحته

پیرو بحث من همین الان با مسعول فیبر مخابرات تماس گرفتم گفت عصر زنگ بزن پشت کامپیوتر باشم برات به ftto تغییر بدم.گفت هم قیمتهاش رو فعلا افزایش ندادن و هم اینکه کیفیت و پایداریش بهتره.شب یه آپدیت خبری میدم براتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or